reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mfifi04 ja wszystkie leki mam jako przygotowanie do ciąży...jak ciąża jest to nie odstawiam po prostu :) tak clo wyrównuje cykl w sensie przyśpiesza owulację i podrasowuje pęcherzyki zazwyczaj jest więcej i są mocniejsze
@Funia90 im więcej brzuchatek tym bardziej czuje się do tyłu :D ale no dogonię Was :D

reklama
@roxie123 Co ma być to będzie. Test zrobię w ndz jak @ nie przyjdzie a betę np w poniedzialek. Wcześniej nie ma sensu. A ten progesteron to za nisko na 25dc??

@Marika92 no to ciąża jak malowane. Niesamowite, 24dc o pozytywny test z nie rannego siku. Ja z córcią przy 31dniowych cyklach bladą kreskę miałam 5 dni po terminie @ dopiero. Teraz beta w dzień miesiączki była chyba 18. Też chcę wiedzieć wcześniej a nie tyle czekać ;-) super sprawa z tą Twoją ciążą.

@ivvonka a Ty jak?

Witam dziewczyny [emoji2]
Ja powiem tak od trzech dni wymioty po śniadaniu, kłucie jajnika lewego ból podbrzusza i ciągnięcie od pępka w dół. Na test za wcześnie bo to dopiero 22dc. @ na 02.11. jest jakiś cień nadziei?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut a jak miałaś we wcześniejszych ciążach? U mnie by nie pokazało. Ja jużwiem że. 25dc mi nie pokaże. U mnie jakoś później to widać. Pewnie owulacja nie w połowie tylko może trochę później. Z córcią tak było i z tą poronioną też. Zależy jaki masz organizm

@zosiak jestem jestem i zamierzam się jeszcze pokulać, więc nie będę piła tej herbatki ;)
Zacznę z dwa tygodnie przed terminem porodu sobie parzyć :)

@marika weź w końcu uwierz noo.. ! :D
Mamy Cię worem testów zasypać, żebyś uwierzyła ? :D

@Funia90 nie zamierzam tego teraz pić bo jak zaczęłam czytać dalej to było napisane, że wywołuje poród a my się z Julą jeszcze nie wybieramy na porodówkę :p

Mój cukier po Grześku bez czekolady po godzinie to 94 :)
Teraz zjadłyśmy dwie miseczki zupki grysikowej :p - dobra nam wyszła :D

@ivvonka co z Tobą?

Jutro jadę na badania co mi zlecił diabetolog czyli HbA1c, kreatyninę i TSH zobaczymy co wyjdzie z wyników.
Tarczycę sprawdzałam sobie przed ciążą i miałam w normie, ale lekarz powiedział, że trzeba sprawdzić w ciąży.

Test mi nie wykaże na sto procent jeśli już do dopiero w niedzielę zrobię. Zazwyczaj późno robiłam testy. Ale ten ból jest taki jak w poprzedniej ciąży na samym początku. Chyba ,że ja już fiksuje.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry