reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mfifi04 ja wszystkie leki mam jako przygotowanie do ciąży...jak ciąża jest to nie odstawiam po prostu :) tak clo wyrównuje cykl w sensie przyśpiesza owulację i podrasowuje pęcherzyki zazwyczaj jest więcej i są mocniejsze
@Funia90 im więcej brzuchatek tym bardziej czuje się do tyłu :D ale no dogonię Was :D

reklama
@roxie123 Co ma być to będzie. Test zrobię w ndz jak @ nie przyjdzie a betę np w poniedzialek. Wcześniej nie ma sensu. A ten progesteron to za nisko na 25dc??

@Marika92 no to ciąża jak malowane. Niesamowite, 24dc o pozytywny test z nie rannego siku. Ja z córcią przy 31dniowych cyklach bladą kreskę miałam 5 dni po terminie @ dopiero. Teraz beta w dzień miesiączki była chyba 18. Też chcę wiedzieć wcześniej a nie tyle czekać ;-) super sprawa z tą Twoją ciążą.

@ivvonka a Ty jak?

Witam dziewczyny [emoji2]
Ja powiem tak od trzech dni wymioty po śniadaniu, kłucie jajnika lewego ból podbrzusza i ciągnięcie od pępka w dół. Na test za wcześnie bo to dopiero 22dc. @ na 02.11. jest jakiś cień nadziei?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut a jak miałaś we wcześniejszych ciążach? U mnie by nie pokazało. Ja jużwiem że. 25dc mi nie pokaże. U mnie jakoś później to widać. Pewnie owulacja nie w połowie tylko może trochę później. Z córcią tak było i z tą poronioną też. Zależy jaki masz organizm

@zosiak jestem jestem i zamierzam się jeszcze pokulać, więc nie będę piła tej herbatki ;)
Zacznę z dwa tygodnie przed terminem porodu sobie parzyć :)

@marika weź w końcu uwierz noo.. ! :D
Mamy Cię worem testów zasypać, żebyś uwierzyła ? :D

@Funia90 nie zamierzam tego teraz pić bo jak zaczęłam czytać dalej to było napisane, że wywołuje poród a my się z Julą jeszcze nie wybieramy na porodówkę :p

Mój cukier po Grześku bez czekolady po godzinie to 94 :)
Teraz zjadłyśmy dwie miseczki zupki grysikowej :p - dobra nam wyszła :D

@ivvonka co z Tobą?

Jutro jadę na badania co mi zlecił diabetolog czyli HbA1c, kreatyninę i TSH zobaczymy co wyjdzie z wyników.
Tarczycę sprawdzałam sobie przed ciążą i miałam w normie, ale lekarz powiedział, że trzeba sprawdzić w ciąży.

Test mi nie wykaże na sto procent jeśli już do dopiero w niedzielę zrobię. Zazwyczaj późno robiłam testy. Ale ten ból jest taki jak w poprzedniej ciąży na samym początku. Chyba ,że ja już fiksuje.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry