reklama
Mozesz isc skonsultowac jakie leki brac w jakich ilosciach.Wychodzi na to że u mnie to dopiero 3t2d ostatnio się skapnęłam jakoś 5t6d... Strasznie się teraz boję.. Kiedy udać się do lekarza??? Bo chyba usg w tak wczesnej ciąży jest bez sensu co??
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Chyba ze jestes przygotowana [emoji3]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
muza_ton
Fanka BB :)
Funia90
@roxie123 niech kazda z nas idzie wlasnym tempem[emoji4]dobrze,ze masz lekarza ,ktory Toba odpowiednio kieruje[emoji5]
@Ewarut cien nadzieji na cien hehe[emoji4]
@Calineczka24 dziwne ,ze po grzesku cukier jest oki a po chlebie ciemnym nie[emoji2]
Nalesniki [emoji7]ja tez chce[emoji14]
Moze sprobuj jutro zjesc jednego i zobaczysz jak bedzie[emoji5]
Ps ja tarczyce mam ciagle w normie a cala ciaze co 3 tyg sprawdzam[emoji4]
Tez dzis bylam upuscic krew na krzepliwosc,w sobote znowu:/
@mififi04 malutka rosnie w sile,bo kopniaki rosna w sile hehe,ostatnio mialam z ta krzepliwoscia stresy,wiec teraz raz w tyg sprawdzam.
Lekarz nastraszyl mnie ,ze jak sie nie poprawi to rozwiazemy ciaze w 30/33 tyg a to juz za 3 tyg[emoji15]no ale poki co sie polepszalo
@ivvonka hop hop jak tam[emoji16]?
@Marika92 na usg to na pewno nie bedziw nic widac:/ pecherzyk pojawia sie ok 5 tc .
Moze poczekaj z tym usg jeszcze.
@roki_1991 jutro masz moje kciukaski[emoji5]
@AgaB33 tak jak Roxie pisze wynik bodajze ponizej 10 wskazuje na to ,ze moglo nie byc owu.
Ale powiedz jeszcze jakie masz normy ?
Ja w 26 dc mialam 15,50 i ocenialam ten wynik jako niski,a bylam w ciazy.
Ale z tym piciem to bym poczekala jakbym miala niepewny wynik bety[emoji6]
Dwa progesteron jest wydzielany skokowo wiwc nie tak latwo go zbadac,wynik trzebaby powtorzyc 3 razy zeby wyciagnac srednia ale to i tak nie tak na 100%
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Ewarut cien nadzieji na cien hehe[emoji4]
@Calineczka24 dziwne ,ze po grzesku cukier jest oki a po chlebie ciemnym nie[emoji2]
Nalesniki [emoji7]ja tez chce[emoji14]
Moze sprobuj jutro zjesc jednego i zobaczysz jak bedzie[emoji5]
Ps ja tarczyce mam ciagle w normie a cala ciaze co 3 tyg sprawdzam[emoji4]
Tez dzis bylam upuscic krew na krzepliwosc,w sobote znowu:/
@mififi04 malutka rosnie w sile,bo kopniaki rosna w sile hehe,ostatnio mialam z ta krzepliwoscia stresy,wiec teraz raz w tyg sprawdzam.
Lekarz nastraszyl mnie ,ze jak sie nie poprawi to rozwiazemy ciaze w 30/33 tyg a to juz za 3 tyg[emoji15]no ale poki co sie polepszalo
@ivvonka hop hop jak tam[emoji16]?
@Marika92 na usg to na pewno nie bedziw nic widac:/ pecherzyk pojawia sie ok 5 tc .
Moze poczekaj z tym usg jeszcze.
@roki_1991 jutro masz moje kciukaski[emoji5]
@AgaB33 tak jak Roxie pisze wynik bodajze ponizej 10 wskazuje na to ,ze moglo nie byc owu.
Ale powiedz jeszcze jakie masz normy ?
Ja w 26 dc mialam 15,50 i ocenialam ten wynik jako niski,a bylam w ciazy.
Ale z tym piciem to bym poczekala jakbym miala niepewny wynik bety[emoji6]
Dwa progesteron jest wydzielany skokowo wiwc nie tak latwo go zbadac,wynik trzebaby powtorzyc 3 razy zeby wyciagnac srednia ale to i tak nie tak na 100%
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
muza_ton
@Funia90 ja nigdy tego nie badałam także nie mam zielonego pojecia na jakim poziomie mam progesteron. Mój lekarz to wraz z pozytywnym testem przepisuje luteinie. I tak jadłam zeszłą ciążę i tą poronioną też zaczęłam jeść w 30dc
@zosiak ja mam dużą pupę jest w co lać także starczy miejsca dla każdego hehe no to jak piszecie że faktycznie nie przesądzone to @Marika92 sorki ale dziś tego zdrowia to się nie napije. Zrobię to jak dostanę @. Przy ostatniej ciąży nie myślałam że się udało no i piłam na imprezach i zapaliłam okazjonalnie... A potem po pozytywie umierałam ze strachu, no i finał ciąży znacie. Także teraz nie popełnię tego błędu.
@ivvonka gdzie jesteś smyku?
@zosiak ja mam dużą pupę jest w co lać także starczy miejsca dla każdego hehe no to jak piszecie że faktycznie nie przesądzone to @Marika92 sorki ale dziś tego zdrowia to się nie napije. Zrobię to jak dostanę @. Przy ostatniej ciąży nie myślałam że się udało no i piłam na imprezach i zapaliłam okazjonalnie... A potem po pozytywie umierałam ze strachu, no i finał ciąży znacie. Także teraz nie popełnię tego błędu.
@ivvonka gdzie jesteś smyku?
reklama