reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wychodzi na to że u mnie to dopiero 3t2d ostatnio się skapnęłam jakoś 5t6d... Strasznie się teraz boję.. Kiedy udać się do lekarza??? Bo chyba usg w tak wczesnej ciąży jest bez sensu co??

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mozesz isc skonsultowac jakie leki brac w jakich ilosciach.
Chyba ze jestes przygotowana [emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 no to jak nie było owu to nie ma ciąży - proste jak budowa cepa. To zatem ciekawe co się ze mną dzieje. Muszę iść do lekarza

@Marika92 to ja piję dziś Twoje zdrowie ;-) wyskoczyłaś jak filip z konopii. Będzie dobrze ;-)

Ostatnia edycja:
@roxie123 niech kazda z nas idzie wlasnym tempem[emoji4]dobrze,ze masz lekarza ,ktory Toba odpowiednio kieruje[emoji5]

@Ewarut cien nadzieji na cien hehe[emoji4]

@Calineczka24 dziwne ,ze po grzesku cukier jest oki a po chlebie ciemnym nie[emoji2]
Nalesniki [emoji7]ja tez chce[emoji14]
Moze sprobuj jutro zjesc jednego i zobaczysz jak bedzie[emoji5]
Ps ja tarczyce mam ciagle w normie a cala ciaze co 3 tyg sprawdzam[emoji4]
Tez dzis bylam upuscic krew na krzepliwosc,w sobote znowu:/

@mififi04 malutka rosnie w sile,bo kopniaki rosna w sile hehe,ostatnio mialam z ta krzepliwoscia stresy,wiec teraz raz w tyg sprawdzam.
Lekarz nastraszyl mnie ,ze jak sie nie poprawi to rozwiazemy ciaze w 30/33 tyg a to juz za 3 tyg[emoji15]no ale poki co sie polepszalo

@ivvonka hop hop jak tam[emoji16]?

@Marika92 na usg to na pewno nie bedziw nic widac:/ pecherzyk pojawia sie ok 5 tc .
Moze poczekaj z tym usg jeszcze.

@roki_1991 jutro masz moje kciukaski[emoji5]

@AgaB33 tak jak Roxie pisze wynik bodajze ponizej 10 wskazuje na to ,ze moglo nie byc owu.
Ale powiedz jeszcze jakie masz normy ?
Ja w 26 dc mialam 15,50 i ocenialam ten wynik jako niski,a bylam w ciazy.
Ale z tym piciem to bym poczekala jakbym miala niepewny wynik bety[emoji6]
Dwa progesteron jest wydzielany skokowo wiwc nie tak latwo go zbadac,wynik trzebaby powtorzyc 3 razy zeby wyciagnac srednia ale to i tak nie tak na 100%

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ja nigdy tego nie badałam także nie mam zielonego pojecia na jakim poziomie mam progesteron. Mój lekarz to wraz z pozytywnym testem przepisuje luteinie. I tak jadłam zeszłą ciążę i tą poronioną też zaczęłam jeść w 30dc

@zosiak ja mam dużą pupę jest w co lać także starczy miejsca dla każdego hehe :p no to jak piszecie że faktycznie nie przesądzone to @Marika92 sorki ale dziś tego zdrowia to się nie napije. Zrobię to jak dostanę @. Przy ostatniej ciąży nie myślałam że się udało no i piłam na imprezach i zapaliłam okazjonalnie... A potem po pozytywie umierałam ze strachu, no i finał ciąży znacie. Także teraz nie popełnię tego błędu.

@ivvonka gdzie jesteś smyku?

reklama
Do góry