reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
Dziewczyny zjadłabym naleśników z cukrem albo z dżemem
I co i co? I duuuupa
I co i co? I duuuupa
roki_1991
@Marika92 mówiłam!!! Gratulacje kochana!!! Jutro proszę śmigać ładnie na betę a jak męczy cię gorączka, to polecam lipomal taki syrop dla dzidziusiów, można brać w ciąży. Więc jeśli bardzo męczy to można.
@ivvonka czekamy czekamy na twoje wyniki!!! Dawaj znać bo popatrz co tu się wyprawia
@roxie123 Twój czas za miesiąc kochana. Mocno w to wierzę :*
@AgaB33 beta jak dla mnie do powtórki. Może jakieś inne lab, które opisuje bety wysokości 1.5. Bo tu jest duże znaczenie
@mfifi04 no to trzymamy kciuki za ten cykl
Ja dzisiaj dostałam ten test do pobrania próbek. Zrobiłam i jutro dzwonie po kuriera eh, mam nadzieję że szybko będą wyniki, bo u mnie też się sytuacja zdążyła zmienić
@ivvonka czekamy czekamy na twoje wyniki!!! Dawaj znać bo popatrz co tu się wyprawia
@roxie123 Twój czas za miesiąc kochana. Mocno w to wierzę :*
@AgaB33 beta jak dla mnie do powtórki. Może jakieś inne lab, które opisuje bety wysokości 1.5. Bo tu jest duże znaczenie
@mfifi04 no to trzymamy kciuki za ten cykl
Ja dzisiaj dostałam ten test do pobrania próbek. Zrobiłam i jutro dzwonie po kuriera eh, mam nadzieję że szybko będą wyniki, bo u mnie też się sytuacja zdążyła zmienić
@roki_1991 dziękuję za rady w sprawie gorączki
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
@roki_1991 wlasnie zdarzyla sie zmienic [emoji3] jak sie czujesz?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wychodzi na to że u mnie to dopiero 3t2d ostatnio się skapnęłam jakoś 5t6d... Strasznie się teraz boję.. Kiedy udać się do lekarza??? Bo chyba usg w tak wczesnej ciąży jest bez sensu co??
27.06.17 Anastazja [*]
27.06.17 Anastazja [*]
Ewarut
Wydaje mi się że teraz na c jeszcze nie zobaczy. Ale można iść skontrolować jak się będziesz pewnie czuła.Wychodzi na to że u mnie to dopiero 3t2d ostatnio się skapnęłam jakoś 5t6d... Strasznie się teraz boję.. Kiedy udać się do lekarza??? Bo chyba usg w tak wczesnej ciąży jest bez sensu co??
27.06.17 Anastazja [*]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
roki_1991
@mfifi04 dzisiaj znowu męczy mnie kaszel. Poza tym jestem osłabiona i bolą mnie plecy. Ale bolą też sutki więc mam nadzieję że jest okej. Jutro na betę i będę się pewnie stresować
@Marika92 no teraz na pewno nie będzie nic widać. Warto zrobić betę i powtórzyć po dwóch dniach chociaż gin powinien ci po badaniu powiedzieć czy jest ciąża moja przynajmniej powiedziała
@Marika92 no teraz na pewno nie będzie nic widać. Warto zrobić betę i powtórzyć po dwóch dniach chociaż gin powinien ci po badaniu powiedzieć czy jest ciąża moja przynajmniej powiedziała
reklama
Nie stresuj sie bedzie napewno wszystko ok [emoji3]@mfifi04 dzisiaj znowu męczy mnie kaszel. Poza tym jestem osłabiona i bolą mnie plecy. Ale bolą też sutki więc mam nadzieję że jest okej. Jutro na betę i będę się pewnie stresować