reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Marika92 mówiłam!!! Gratulacje kochana!!! Jutro proszę śmigać ładnie na betę ;) a jak męczy cię gorączka, to polecam lipomal :) taki syrop dla dzidziusiów, można brać w ciąży. Więc jeśli bardzo męczy to można.
@ivvonka czekamy czekamy na twoje wyniki!!! Dawaj znać bo popatrz co tu się wyprawia ;)
@roxie123 Twój czas za miesiąc kochana. Mocno w to wierzę :*
@AgaB33 beta jak dla mnie do powtórki. Może jakieś inne lab, które opisuje bety wysokości 1.5. Bo tu jest duże znaczenie :)
@mfifi04 no to trzymamy kciuki za ten cykl :)
Ja dzisiaj dostałam ten test do pobrania próbek. Zrobiłam i jutro dzwonie po kuriera :) eh, mam nadzieję że szybko będą wyniki, bo u mnie też się sytuacja zdążyła zmienić :p

Wychodzi na to że u mnie to dopiero 3t2d ostatnio się skapnęłam jakoś 5t6d... Strasznie się teraz boję.. Kiedy udać się do lekarza??? Bo chyba usg w tak wczesnej ciąży jest bez sensu co??

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wychodzi na to że u mnie to dopiero 3t2d ostatnio się skapnęłam jakoś 5t6d... Strasznie się teraz boję.. Kiedy udać się do lekarza??? Bo chyba usg w tak wczesnej ciąży jest bez sensu co??

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wydaje mi się że teraz na c jeszcze nie zobaczy. Ale można iść skontrolować jak się będziesz pewnie czuła.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 dzisiaj znowu męczy mnie kaszel. Poza tym jestem osłabiona i bolą mnie plecy. Ale bolą też sutki więc mam nadzieję że jest okej. Jutro na betę i będę się pewnie stresować
@Marika92 no teraz na pewno nie będzie nic widać. Warto zrobić betę i powtórzyć po dwóch dniach :) chociaż gin powinien ci po badaniu powiedzieć czy jest ciąża ;) moja przynajmniej powiedziała :)

reklama
@mfifi04 dzisiaj znowu męczy mnie kaszel. Poza tym jestem osłabiona i bolą mnie plecy. Ale bolą też sutki więc mam nadzieję że jest okej. Jutro na betę i będę się pewnie stresować
@Marika92 no teraz na pewno nie będzie nic widać. Warto zrobić betę i powtórzyć po dwóch dniach :) chociaż gin powinien ci po badaniu powiedzieć czy jest ciąża ;) moja przynajmniej powiedziała :)
Nie stresuj sie bedzie napewno wszystko ok [emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry