reklama
roxie123
Fanka BB :)
Calineczka24
roxie123
@Calineczka24 Link do: Herbata z liści malin - czy rzeczywiście przyspiesza poród? | SOSrodzice.pl poczytaj sobie ja będę pić na przyśpieszenie okresu np . i na mniej bolesne miesiączki
Calineczka24
Czyli przy tej mojej cukrzycy mogłabym sobie robić herbatki z liści malin@Calineczka24 Link do: Herbata z liści malin - czy rzeczywiście przyspiesza poród? | SOSrodzice.pl poczytaj sobie ja będę pić na przyśpieszenie okresu np . i na mniej bolesne miesiączki
Człowiek to się uczy całe życie.
A Ty będziesz parzyć, że świeżysz liści czy z suszonych?
roxie123
@Calineczka24 wszędzie czytam , że lepsze suszone ...czekam czy mi mama kupiła w aptece herbatke z liści malin czy nie , najwyżej z 3 listki świeże zaparzę . Można dodac sobie miodu do smaku albo soku z malin nie wiem od kiedy można pić w ciąży nie chcę w tym maczać rąk bo ona może przyśpieszyć poród
Calineczka24
No właśnie wyczytałam, że picie tej herbatki jest bezpieczne w 3 trymestrze. Może lepiej się wstrzymam a przed porodem zacznę tak jak @Funia90 robić sobie napary@Calineczka24 wszędzie czytam , że lepsze suszone ...czekam czy mi mama kupiła w aptece herbatke z liści malin czy nie , najwyżej z 3 listki świeże zaparzę . Można dodac sobie miodu do smaku albo soku z malin nie wiem od kiedy można pić w ciąży nie chcę w tym maczać rąk bo ona może przyśpieszyć poród
muza_ton
@Calineczka24 herbata z malin jest też dobra na szybkibi mniej bolesny poród. Ja zaczęłam pić 2tyg przed terminem, rozpulchnia i pomaga ukrwić macicę.
@roxie123 analizator nie ma niższego poziomu niż te dwa. Jak nie ma poziomu 2to poszą że poniżej 2. Może być zero jak i 1,5
@roxie123 analizator nie ma niższego poziomu niż te dwa. Jak nie ma poziomu 2to poszą że poniżej 2. Może być zero jak i 1,5
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@Calineczka24 noe waz sie pic herbaty z lisci malin ona powoduje przedwczesny porod i poronienia a chyba Ty w ciazy ? Niektorzy mowia ze nie wplywa ale w kazdej plotce jest ziolko prawdy a po co ryzykowac
@Marika92 dziewczyno jakie newsy uwierz w to jestes stan podgororaczkowy i testy mowia same za siebie teraz prosze o siebie dbac a na samolot to mozesz tylko popatrzec hihi nie no bardzo sie ciesze tym bardziej ze pamietam jak do nas przyszlas
@roxie123 alkohol przyspiesza @hihi a naprzyklad wit c opoznia taki trik jak ktos chce sobie opoznic @ lyka wit c skutkuje. Jak kto bastepny Roxie kolej na Ciebie i akurat dobry news bedzie na swieta zycze Ci tego.
@ivvonka czy Ty nie mialas czasem robic bety dzisiaj?
A ja poszlam dzisiaj do sklepu kupilam zapas ryb i jedzonka na ten tydz oraz soki z buraczkow teraz zjadlam obiadek i lepiej sie czuje moze rzeczywiscie brakuje mi tej wit z grupy B. Pije tez zielona herbate i meliske. aha kawe zwykla wyeliminowalam miesiac temu zdarzalo sie ze pilam uwaga po 4 kawy na dzien jak przyjechalam z wczasow ani jednej kawy bo akurat sie skonczyla i nie kupilam juz a ze mam inke a nie przychodza do mnie goscie to taka rano sobie pije.
@Marika92 dziewczyno jakie newsy uwierz w to jestes stan podgororaczkowy i testy mowia same za siebie teraz prosze o siebie dbac a na samolot to mozesz tylko popatrzec hihi nie no bardzo sie ciesze tym bardziej ze pamietam jak do nas przyszlas
@roxie123 alkohol przyspiesza @hihi a naprzyklad wit c opoznia taki trik jak ktos chce sobie opoznic @ lyka wit c skutkuje. Jak kto bastepny Roxie kolej na Ciebie i akurat dobry news bedzie na swieta zycze Ci tego.
@ivvonka czy Ty nie mialas czasem robic bety dzisiaj?
A ja poszlam dzisiaj do sklepu kupilam zapas ryb i jedzonka na ten tydz oraz soki z buraczkow teraz zjadlam obiadek i lepiej sie czuje moze rzeczywiscie brakuje mi tej wit z grupy B. Pije tez zielona herbate i meliske. aha kawe zwykla wyeliminowalam miesiac temu zdarzalo sie ze pilam uwaga po 4 kawy na dzien jak przyjechalam z wczasow ani jednej kawy bo akurat sie skonczyla i nie kupilam juz a ze mam inke a nie przychodza do mnie goscie to taka rano sobie pije.