reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 każda z Was mogła miec inaczej owulację i nie wyjdzie każdej tak samo test czy beta , może owulacja była później u Ciebie :) nie wiem ja dupka biorę od 16-25dc jak ciąża jest nie odstawiać ... Ty powinnaś powtórzyć betę ile ona dokładnie wyszła ?

@Calineczka24 wszędzie czytam , że lepsze suszone ...czekam czy mi mama kupiła w aptece herbatke z liści malin czy nie , najwyżej z 3 listki świeże zaparzę . Można dodac sobie miodu do smaku albo soku z malin :) nie wiem od kiedy można pić w ciąży nie chcę w tym maczać rąk bo ona może przyśpieszyć poród

@Calineczka24 wszędzie czytam , że lepsze suszone ...czekam czy mi mama kupiła w aptece herbatke z liści malin czy nie , najwyżej z 3 listki świeże zaparzę . Można dodac sobie miodu do smaku albo soku z malin :) nie wiem od kiedy można pić w ciąży nie chcę w tym maczać rąk bo ona może przyśpieszyć poród
No właśnie wyczytałam, że picie tej herbatki jest bezpieczne w 3 trymestrze. Może lepiej się wstrzymam a przed porodem zacznę tak jak @Funia90 robić sobie napary ;)

@Calineczka24 herbata z malin jest też dobra na szybkibi mniej bolesny poród. Ja zaczęłam pić 2tyg przed terminem, rozpulchnia i pomaga ukrwić macicę.

@roxie123 analizator nie ma niższego poziomu niż te dwa. Jak nie ma poziomu 2to poszą że poniżej 2. Może być zero jak i 1,5

reklama
@Calineczka24 noe waz sie pic herbaty z lisci malin ona powoduje przedwczesny porod i poronienia a chyba Ty w ciazy ? Niektorzy mowia ze nie wplywa ale w kazdej plotce jest ziolko prawdy a po co ryzykowac
@Marika92 dziewczyno jakie newsy uwierz w to jestes stan podgororaczkowy i testy mowia same za siebie teraz prosze o siebie dbac a na samolot to mozesz tylko popatrzec hihi nie no bardzo sie ciesze tym bardziej ze pamietam jak do nas przyszlas
@roxie123 alkohol przyspiesza @hihi a naprzyklad wit c opoznia taki trik jak ktos chce sobie opoznic @ lyka wit c skutkuje. Jak kto bastepny Roxie kolej na Ciebie i akurat dobry news bedzie na swieta zycze Ci tego.
@ivvonka czy Ty nie mialas czasem robic bety dzisiaj?

A ja poszlam dzisiaj do sklepu kupilam zapas ryb i jedzonka na ten tydz oraz soki z buraczkow teraz zjadlam obiadek i lepiej sie czuje moze rzeczywiscie brakuje mi tej wit z grupy B. Pije tez zielona herbate i meliske. aha kawe zwykla wyeliminowalam miesiac temu zdarzalo sie ze pilam uwaga po 4 kawy na dzien jak przyjechalam z wczasow ani jednej kawy bo akurat sie skonczyla i nie kupilam juz a ze mam inke a nie przychodza do mnie goscie to taka rano sobie pije.

Do góry