reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 każda z Was mogła miec inaczej owulację i nie wyjdzie każdej tak samo test czy beta , może owulacja była później u Ciebie :) nie wiem ja dupka biorę od 16-25dc jak ciąża jest nie odstawiać ... Ty powinnaś powtórzyć betę ile ona dokładnie wyszła ?

@Calineczka24 wszędzie czytam , że lepsze suszone ...czekam czy mi mama kupiła w aptece herbatke z liści malin czy nie , najwyżej z 3 listki świeże zaparzę . Można dodac sobie miodu do smaku albo soku z malin :) nie wiem od kiedy można pić w ciąży nie chcę w tym maczać rąk bo ona może przyśpieszyć poród

@Calineczka24 wszędzie czytam , że lepsze suszone ...czekam czy mi mama kupiła w aptece herbatke z liści malin czy nie , najwyżej z 3 listki świeże zaparzę . Można dodac sobie miodu do smaku albo soku z malin :) nie wiem od kiedy można pić w ciąży nie chcę w tym maczać rąk bo ona może przyśpieszyć poród
No właśnie wyczytałam, że picie tej herbatki jest bezpieczne w 3 trymestrze. Może lepiej się wstrzymam a przed porodem zacznę tak jak @Funia90 robić sobie napary ;)

@Calineczka24 herbata z malin jest też dobra na szybkibi mniej bolesny poród. Ja zaczęłam pić 2tyg przed terminem, rozpulchnia i pomaga ukrwić macicę.

@roxie123 analizator nie ma niższego poziomu niż te dwa. Jak nie ma poziomu 2to poszą że poniżej 2. Może być zero jak i 1,5

reklama
@Calineczka24 noe waz sie pic herbaty z lisci malin ona powoduje przedwczesny porod i poronienia a chyba Ty w ciazy ? Niektorzy mowia ze nie wplywa ale w kazdej plotce jest ziolko prawdy a po co ryzykowac
@Marika92 dziewczyno jakie newsy uwierz w to jestes stan podgororaczkowy i testy mowia same za siebie teraz prosze o siebie dbac a na samolot to mozesz tylko popatrzec hihi nie no bardzo sie ciesze tym bardziej ze pamietam jak do nas przyszlas
@roxie123 alkohol przyspiesza @hihi a naprzyklad wit c opoznia taki trik jak ktos chce sobie opoznic @ lyka wit c skutkuje. Jak kto bastepny Roxie kolej na Ciebie i akurat dobry news bedzie na swieta zycze Ci tego.
@ivvonka czy Ty nie mialas czasem robic bety dzisiaj?

A ja poszlam dzisiaj do sklepu kupilam zapas ryb i jedzonka na ten tydz oraz soki z buraczkow teraz zjadlam obiadek i lepiej sie czuje moze rzeczywiscie brakuje mi tej wit z grupy B. Pije tez zielona herbate i meliske. aha kawe zwykla wyeliminowalam miesiac temu zdarzalo sie ze pilam uwaga po 4 kawy na dzien jak przyjechalam z wczasow ani jednej kawy bo akurat sie skonczyla i nie kupilam juz a ze mam inke a nie przychodza do mnie goscie to taka rano sobie pije.

Do góry