reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja dziewczyny czytam, ale nie mam czasu pisac. Ostatnio jakas gonitwa, tyle do zrobienia, a czasu jakos za malo.
Odpisuje tylko @Funia90, bo pytala :). Jeszcze nic nie zarezerwowalam, bo nie mam kiedy przeczukac oferty. Na listopad mialam hotel wybrany, ale skoro jedziemy w grudniu, a ceny sa inne, to moze znajde lepszy hotel w tych samych pieniądzach.
Powiem Wam, ze fajnie jest nie liczyc dni, nie robic testów. Odpoczywam, choc mam poczucie, ze dwa cykle tracę, a w moim wieku to mnie moze drogo kosztowac. Coz... co ma byc to będzie.

reklama
roxie123 masz racje że ten nawał info może namieszać w głowie. Sama już nie wiem co dalej. Chyba na razie się będę trzymała tego że po wizycie kontrolnej zmienię lekarza. A później zobaczymy. Badania bym zrobiła tylko właśnie fajnie by było gdyby zechciał tymi działaniami kierować lekarz :/
Ale widzę dziewczyny że wy też macie niesamowitą wiedzę :) Jeśli pozwolicie to zagoszczę u Was na dłużej :)

@membaris uwierz mi ze my tutaj badamy się głównie na własną reke bo lekarze dopiero zaczynają leczenie jak już dostają gotowe wyniki a sami nic nie podpowiedzą o mutacji mało który słyszał a ma ja 50% kobiet w Pl . Także chcąc nie chcąc i tak zobaczysz ze musisz wziąść sprawy w swoje rece my pomożemy [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. No nie mam czasu na nic. Codziennie mówię sobie, że już się wypłaszcza i w końcu poczytam co na forum i odpiszę jak normalny piśmienny człowiek a później okazuje się, że nie mam czasu.

Witam nowe osóbki @membaris i @anja93. Zapalam światełko dla Aniołeczków i życzę Wam siły i powodzenia w walce o maleństwa.

Buziaczki dla wszystkich co to stoją w kolejce za brzuszkiem, w której ogonku i ja przestępuję z pięty na palce.

I dla dziewczynek z balonikami z niespodzianką.:)

Tak w skrócie, to u mnie 29 d.c., ale czuję, że to nie ten, bo jadę na integracyjny wyjazd w weekend to @ pewnie pojedzie ze mną, bo to wredne i bez wyczucia i wie, że będą tam baseny i jacuzzi. To jest wyjazd raz na rok. Niecałe dwa dni. Jest jeszcze 363 innych dni. Nie może sobie czerwony kapturek zakichany innego terminu wybrać tylko ogony muszę ze sobą ciągać. uhhh:mad:

reklama
Ivvonka Ty jak nikt nawet o okresie potrafisz pisac tak,ze tu wszystkie sie smieja. Ale masz fajnie,ja to taki smutas z natury. Maz z kolei wiecznie usmiechniety,czasami zrzedzi,ze ja taka jak chmura gradowa. Ale zwykle krotko Mu odcinam, ze: "taka sobie wybrales,to taka teraz masz" :D
Swoja droga to na prawde wredota,to sie nazywa kuzwa wyczucie chwili. Jacuzzi fajna sprawa, super by dupke pomoczyc. Moze jednak sie rozmysli??

Do góry