reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja dziewczyny czytam, ale nie mam czasu pisac. Ostatnio jakas gonitwa, tyle do zrobienia, a czasu jakos za malo.
Odpisuje tylko @Funia90, bo pytala :). Jeszcze nic nie zarezerwowalam, bo nie mam kiedy przeczukac oferty. Na listopad mialam hotel wybrany, ale skoro jedziemy w grudniu, a ceny sa inne, to moze znajde lepszy hotel w tych samych pieniądzach.
Powiem Wam, ze fajnie jest nie liczyc dni, nie robic testów. Odpoczywam, choc mam poczucie, ze dwa cykle tracę, a w moim wieku to mnie moze drogo kosztowac. Coz... co ma byc to będzie.

reklama
roxie123 masz racje że ten nawał info może namieszać w głowie. Sama już nie wiem co dalej. Chyba na razie się będę trzymała tego że po wizycie kontrolnej zmienię lekarza. A później zobaczymy. Badania bym zrobiła tylko właśnie fajnie by było gdyby zechciał tymi działaniami kierować lekarz :/
Ale widzę dziewczyny że wy też macie niesamowitą wiedzę :) Jeśli pozwolicie to zagoszczę u Was na dłużej :)

@membaris uwierz mi ze my tutaj badamy się głównie na własną reke bo lekarze dopiero zaczynają leczenie jak już dostają gotowe wyniki a sami nic nie podpowiedzą o mutacji mało który słyszał a ma ja 50% kobiet w Pl . Także chcąc nie chcąc i tak zobaczysz ze musisz wziąść sprawy w swoje rece my pomożemy [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. No nie mam czasu na nic. Codziennie mówię sobie, że już się wypłaszcza i w końcu poczytam co na forum i odpiszę jak normalny piśmienny człowiek a później okazuje się, że nie mam czasu.

Witam nowe osóbki @membaris i @anja93. Zapalam światełko dla Aniołeczków i życzę Wam siły i powodzenia w walce o maleństwa.

Buziaczki dla wszystkich co to stoją w kolejce za brzuszkiem, w której ogonku i ja przestępuję z pięty na palce.

I dla dziewczynek z balonikami z niespodzianką.:)

Tak w skrócie, to u mnie 29 d.c., ale czuję, że to nie ten, bo jadę na integracyjny wyjazd w weekend to @ pewnie pojedzie ze mną, bo to wredne i bez wyczucia i wie, że będą tam baseny i jacuzzi. To jest wyjazd raz na rok. Niecałe dwa dni. Jest jeszcze 363 innych dni. Nie może sobie czerwony kapturek zakichany innego terminu wybrać tylko ogony muszę ze sobą ciągać. uhhh:mad:

reklama
Ivvonka Ty jak nikt nawet o okresie potrafisz pisac tak,ze tu wszystkie sie smieja. Ale masz fajnie,ja to taki smutas z natury. Maz z kolei wiecznie usmiechniety,czasami zrzedzi,ze ja taka jak chmura gradowa. Ale zwykle krotko Mu odcinam, ze: "taka sobie wybrales,to taka teraz masz" :D
Swoja droga to na prawde wredota,to sie nazywa kuzwa wyczucie chwili. Jacuzzi fajna sprawa, super by dupke pomoczyc. Moze jednak sie rozmysli??

Do góry