reklama
anja93
Fanka BB :)
@ivvonka ja tez z checia przygarne Twoja @ bo chcialabym zebym miala juz trzecią a czekam dopiero na pierwszą... :/ ale sie usmialam, az milo !
@membaris to nie pozostaje nam nic innego jak umowic sie na konkretny dzien na staranka haha a potem wspolne czekanie... @ przyjdzie czy @ nie przyjdzie..
Oj dziewczyny powiem Wam, ze super ze jest to forum, totalna odskocznia od szarej rzeczywistosci a przede wszystkim wszystkie w podobnej sytuacji zyciowej... A najpiekniejsze co tutaj jest to przyszle mamusie !!! Ktore odliczaja tygodnie do rozwiazania dlatego lubie tu byc bo to podtrzymywanie nadziei ze dla nas tez wyjdzie slonce :-)
@membaris to nie pozostaje nam nic innego jak umowic sie na konkretny dzien na staranka haha a potem wspolne czekanie... @ przyjdzie czy @ nie przyjdzie..
Oj dziewczyny powiem Wam, ze super ze jest to forum, totalna odskocznia od szarej rzeczywistosci a przede wszystkim wszystkie w podobnej sytuacji zyciowej... A najpiekniejsze co tutaj jest to przyszle mamusie !!! Ktore odliczaja tygodnie do rozwiazania dlatego lubie tu byc bo to podtrzymywanie nadziei ze dla nas tez wyjdzie slonce :-)
V
Vel
Gość
Dziewczynki czy któraś po poronienie czekała 2 miesiące na @? Jutro właśnie mija mi tyle a @ brak. Dr kazała robić testy ciążowe i jak nic się nie rozwiąże samo to przyjść za dwa tygodnie. Na własną rękę zrobiłam dzisiaj betę. Wyszła 3,6. Niby nie ciążowa jeszcze ale coś się dzieje. Powtórzę w sobotę bo wizytę mam umówioną na poniedzialek. Ciekawe co wyjdzie. Czy jest możliwość że coś tam w środku zostało i stąd taki wynik? Tak delikatnie pobolewa mnie brzuch jak na @ od niedzieli z przerwami. Jajo zniosę do soboty a drugie do poniedziałku z niecierpliwości.
...marzenia mają wielką moc...
Funia90
@membaris j niestety nawet po drugim poronieniu nie dostalam zadnego badania na nfz,oprocz kariotypow bo to jest po 2 stracie,a tak to niestety wszytsko na wlasna reke.
Fundusz tego nie przewiduje,dopiero po 3 stracie.
Mi po dwoch poronieniach lekarze mowili ,ze nie ma sensu sie badac,ja jednak ten sens widzialam i sama zlecialam sobie badania,bez tego sytuacja by sie powtorzyla.
Z reszta teraz w ciazy tez sama pilnuje sobie co przebadac i cale szczescie bo nie wiadomo co by bylo:/
@Frezja_1 cieszcie sie soba ,zdrowiem i zyciem,dzidzi przyjdzie [emoji5]
Tez mam teraz tyle na glowie ,ze szok[emoji15]nie wiem gdzie rece wsadzic a tu jeszcze na forum trzeba zajrzec[emoji23]
@ivvonka moze czerowny kapturek Cie nie odwiedzi hihi[emoji5]fajnie ,ze masz taki wyjazd ,troszke relaksu sie przyda[emoji4]
@Velvetka masz taki wynik ,ze dopoki nie powtorzysz to sie nie dowiesz[emoji4]
Ja poltora miesiaca po wywolanym farmakologicznie poronieniu w 11 tyg mialam bete 7 i dostalam w ten sam dzien okres.
Mialas zabieg?jesli nie ,to mozliwe ,ze to stara beta.
Dziewczyny krzepliwosc poprawila sie o sekunde takze mam nadzieje,ze bedzie dobrze[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi po dwoch poronieniach lekarze mowili ,ze nie ma sensu sie badac,ja jednak ten sens widzialam i sama zlecialam sobie badania,bez tego sytuacja by sie powtorzyla.
Z reszta teraz w ciazy tez sama pilnuje sobie co przebadac i cale szczescie bo nie wiadomo co by bylo:/
Tez mam teraz tyle na glowie ,ze szok[emoji15]nie wiem gdzie rece wsadzic a tu jeszcze na forum trzeba zajrzec[emoji23]
@ivvonka moze czerowny kapturek Cie nie odwiedzi hihi[emoji5]fajnie ,ze masz taki wyjazd ,troszke relaksu sie przyda[emoji4]
Ja poltora miesiaca po wywolanym farmakologicznie poronieniu w 11 tyg mialam bete 7 i dostalam w ten sam dzien okres.
Dziewczyny krzepliwosc poprawila sie o sekunde takze mam nadzieje,ze bedzie dobrze[emoji4]
V
Vel
Gość
Poronienie było samoistne zupełne. To była wczesna ciąża, najwyżej 4 tygodniowa i 11 dni od początku krwawienia beta była już na poziomie 28, więc chyba mało. Nic mi nie zostaje jak czekać.@membaris j niestety nawet po drugim poronieniu nie dostalam zadnego badania na nfz,oprocz kariotypow bo to jest po 2 stracie,a tak to niestety wszytsko na wlasna reke.
roki_1991
@anja93 przyzwyczaj się do tego, że przy postaci ivvonki zawsze się uśmiejesz ona już taka jest
@Velvetka zrób jeszcze raz betę, bo faktycznie wynik nie jest jednoznaczny.
A ja dzisiaj idę powtórzyć betę i po południu idę do gin, niech sprawdzi co tam się na dole dzieje. Zastanawiam się czy nie pobrać sobie wymazów na jakieś badania. Zapytam gin co o tym sądzi.
@Velvetka zrób jeszcze raz betę, bo faktycznie wynik nie jest jednoznaczny.
A ja dzisiaj idę powtórzyć betę i po południu idę do gin, niech sprawdzi co tam się na dole dzieje. Zastanawiam się czy nie pobrać sobie wymazów na jakieś badania. Zapytam gin co o tym sądzi.
Funia90
@roki_1991 idz na bete koniecznie,mam nadzieje,ze rosnie ,a jesli nie to moze sie cos wyjasni i bedzie jakis plan dzialania[emoji4]
Ja z wymazow robilam na bakterie z szyjki i pochwy(chyba)
I na chlamydie,mykoplasme i ueroplasme[emoji4]
Ja z wymazow robilam na bakterie z szyjki i pochwy(chyba)
I na chlamydie,mykoplasme i ueroplasme[emoji4]
reklama