anja93
Fanka BB :)
@membaris to w sumie jestes w baaardzo podobnej sytuacji. Bo u mnie ciaza zatrzymala sie w 8tyg i 3 dni..pamietam slowa lekarza: braklo nam 4 dni... (bylam na usg w rownym 9 tyg) okropne przezycie, nie dalam rady wrocic do domu samochodem bo przez łzy nic nie widzialam..siedzialam na parkingu w samochodzie 3 godz i tylko jeden placz, potem zadzwonilam po meza... Takze wiem co czujesz. Dzieli nas tylko tydzien.... Fizycznie tez czuje sie dobrze, pare dni leciala krew, potem pllamienia teraz tydzien juz nie ma sladu..a wyrok: 3 cykle i mozna sie starac dla mnie to wiecznosc... Moglabym juz :-( tylko psychicznie dalej totalna zalamka ale dziewczyny tutaj pocieszaja i sa mega pomocne takze mozna wyjsc z dołka :-) moze bedziemy razem sie starac w tym samym czasie a l potem spotkamy sie na forum o dolegliwosciach ciazowych? ehh
Ja chodzilam prywqtnie do gin i ten sam lekarz przyjmuje tez na szpitalu takze zrobil mi zabieg, akurat z tym nie mialam problemu :-)
Ja chodzilam prywqtnie do gin i ten sam lekarz przyjmuje tez na szpitalu takze zrobil mi zabieg, akurat z tym nie mialam problemu :-)