reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Powiem Ci @AgaB33 że mnie trochę funia nastraszyła tym że jej przyjaciółka zaczynała ciążę z beta 2.5 i teraz nie wiem czy faktycznie mogę coś brać czy nie.... Bo ten ból w krzyżach jest taki jak na okres, ból brzucha trochę też, ale teraz to już sama nie wiem

reklama
@roki_1991 to może powtórz tą betę. Jak taka chora to nawet dziś chociaż chyba już za późno. Gdybyś dała radę wytrzymać to jutro zrób. U mojej bratowej pierwszym objawem ciąży była gorączka i osłabienie jak przy grypie i katar chyba. Położylo ja do łóżka bp nie była w stanie finkcjonować a po 3 dniach wyszedł jej test

@Calineczka24 pieknie rośniecie :) czekamy na fotki wózka
@...Margotka9022... Ty jesteś chudzinka to tak jak przytyjesz te kg tak szybko zrzucisz :)
@Frezja_1 daj sobie troszke czasu to pomaga :* a później 2x silniejsza wróć do gry :)
@Katarina91 super ,że wszytko w porządku :) dieta pewnie będzie troszke uciążliwa ale dacie rade :)
@roki_1991 zdrówka dużo dla Ciebie :) przykro mi ,że beta taka nie inna ;/ ale przy gorączce to faktycznie może lepiej zadbaj o siebie kochana teraz ;*
@zosiak tak wieczorkiem sobie oplatam dookoła i wiążę kokardkę i tak spędzam godzinkę z wszytkimi moimi modlitwami :) pózniej sciągam i daje do obrazka , bo ja twierdzę ,że pasek to tylko symbol , który przypomina o modlitwie coś jak różaniec . Są osoby , które nosza cały czas , ale ja jestem zdania ,ze jesli mam wstawiennictwo świętego , to nie musze chodzić w pasku żeby je mieć :) wystarczy mocno wierzyć

@AgaB33 tylko że cały czas twierdzę że w 34 dc ta beta nie powinna być aż tak mała... Choćby była nie wiem, 20 czy 30, to bym wiedziała że coś jest na rzeczy. A tak to nie wiem co jest grane... Ciężko mi będzie wytrzymać bez jakich konkretnych leków, bo czuję się coraz gorzej :(
@Katarina91 nie zazdroszczę diety, ale dla maluszka dasz radę :)

To też zależy od tego jak dlugi jest cykl. Chociaż faktycznie nisko. Ja bym chyba zrobiła betę jeszcze raz no chyba że do jutra będzie @ to już będzie po temacie.

@roki_1991 ile dpo jestes ?
Ja bym brała leki ... Ja jak miałam bete 1 coś to już bylo po ciąży...raczej musi byc te minimum 5 po coś te normy są :/ nie katuj się tylko lecz ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@roxie123 to prawda. Nie wiem dokładnie ile dpo jestem, ale myślę że jakby coś miało być to już by było. Pytanie teraz kiedy przyjdzie ta wredota, bo chciałabm już zacząć nowy cykl. Eh, dobija mnie to wszystko....

@roki_1991
Też czekam na @ mam nadzieje ze jak odstawie dupka to w 28 dniu dostanę...ale kto to wie. W każdym razie leki dziś wykupiłam na następny cykl.
Może tez poproś lekarza o leki na regularny cykl

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry