reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Aga33 ja broń Boże nie powiedziałam że masz żałować :) wręcz przeciwnie, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ;) a nóż los się do was uśmiechnie, bo tak to czasem bywa przy spontanie :)

Eh dziewczyny, a mnie znowu bierze jakieś przeziębienie.... Gardło od rana boli jak głupie i czuje jakbym miała gorączkę. No nic, dziś cytryna, imbir, miód, czosnek i może jakoś to będzie...

reklama
Cześć, światełka dla Waszych aniołków. Ja też miałam trudny weekend popłakałam sobie. Pomogło to, że mój mąż powiedział, że nigdy nie zapomni o naszym dziecku, o naszych pragnieniach i starniach. Że ten czas był dla niego ważny. Popłakałam się, ale jest lepiej. No i walczymy nadal. Mój wykres na ovufriend bogaty jest w serduszka. Co do dzieci. Moje "maleństwa" mają 14 i 12 lat. Dziewczynka i chłopiec. @Velvetka

@roki_1991 w żadnym wypadku Cię o to nie posądzam ;-) to takie moje przemyślenia w międzyczasie ;-) żalu nie, może mała obawa. Naszą córcie też zmajstriwaliśmy po głupiemu i teraz jest to moim zdaniem najlepsza rzecz jaką zrobiliśmy razem ;-) i dziękuję Bogu za to że ją mamy. Chociaż 6 lat temu myślałam całkiem inaczej. Hehe. Oby teraz było podobnie... To też był spontan hehe. Będzie złoty strzał to będzie. Mieliśmy czekać na opinie lekarza odnośnie zdrowia M no ale tak wyszło... Lelarza wina że nie miał wcześniej terminu
Zapodaj coś zapobiegawczo aby się choroba nie rozkrecila. Zdrowia zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, jestem tutaj pierwszy raz i jak pewnie sie domyslacie nie bez powodu. Otoz, na poczatku pazdziernika stracilismy w 9 tc nasze malenstwo. Strqsznie to przezylam i do tej pory nie moge sie z tym pogodzic. Niby bylo wszystko dobrzr az do dnia w ktorym lekarz oznajmil ze serduszko nie bije. Jakos tak lepiej jak czytam ile jest kobiet ktore przezyly to samo a teraz ciesza sie kolejna zdrowa ciaza. Niby mam odczekac 3 cykle (mialam zabieg) ale tak strasznie chcialabym znowu czuc ze mam pod sercem malenstwo...przestalam juz plamic ale juz wiem ze beda to najdluzsze 3 miesiace w zyciu... Okropnie sie czuje. Dla mnie kazdy dzien jest jakby gorszy.... Czuje sie w tym wszystkin taka mega zatracona bo zdazylam sie juz przyzwyczaic ze bede mama... Mam pytanie dziewczyny: czy jest ktoras z Was ktora ma trzon macicy tylozgiety?? Okazalo sie ze ja tak mam i zastanawiam sie czy to moglo byc przyczyna straty dzidziusia... Pozdrawiam

Do góry