reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Aga33 ja broń Boże nie powiedziałam że masz żałować :) wręcz przeciwnie, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ;) a nóż los się do was uśmiechnie, bo tak to czasem bywa przy spontanie :)

Eh dziewczyny, a mnie znowu bierze jakieś przeziębienie.... Gardło od rana boli jak głupie i czuje jakbym miała gorączkę. No nic, dziś cytryna, imbir, miód, czosnek i może jakoś to będzie...

reklama
Cześć, światełka dla Waszych aniołków. Ja też miałam trudny weekend popłakałam sobie. Pomogło to, że mój mąż powiedział, że nigdy nie zapomni o naszym dziecku, o naszych pragnieniach i starniach. Że ten czas był dla niego ważny. Popłakałam się, ale jest lepiej. No i walczymy nadal. Mój wykres na ovufriend bogaty jest w serduszka. Co do dzieci. Moje "maleństwa" mają 14 i 12 lat. Dziewczynka i chłopiec. @Velvetka

@roki_1991 w żadnym wypadku Cię o to nie posądzam ;-) to takie moje przemyślenia w międzyczasie ;-) żalu nie, może mała obawa. Naszą córcie też zmajstriwaliśmy po głupiemu i teraz jest to moim zdaniem najlepsza rzecz jaką zrobiliśmy razem ;-) i dziękuję Bogu za to że ją mamy. Chociaż 6 lat temu myślałam całkiem inaczej. Hehe. Oby teraz było podobnie... To też był spontan hehe. Będzie złoty strzał to będzie. Mieliśmy czekać na opinie lekarza odnośnie zdrowia M no ale tak wyszło... Lelarza wina że nie miał wcześniej terminu
Zapodaj coś zapobiegawczo aby się choroba nie rozkrecila. Zdrowia zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, jestem tutaj pierwszy raz i jak pewnie sie domyslacie nie bez powodu. Otoz, na poczatku pazdziernika stracilismy w 9 tc nasze malenstwo. Strqsznie to przezylam i do tej pory nie moge sie z tym pogodzic. Niby bylo wszystko dobrzr az do dnia w ktorym lekarz oznajmil ze serduszko nie bije. Jakos tak lepiej jak czytam ile jest kobiet ktore przezyly to samo a teraz ciesza sie kolejna zdrowa ciaza. Niby mam odczekac 3 cykle (mialam zabieg) ale tak strasznie chcialabym znowu czuc ze mam pod sercem malenstwo...przestalam juz plamic ale juz wiem ze beda to najdluzsze 3 miesiace w zyciu... Okropnie sie czuje. Dla mnie kazdy dzien jest jakby gorszy.... Czuje sie w tym wszystkin taka mega zatracona bo zdazylam sie juz przyzwyczaic ze bede mama... Mam pytanie dziewczyny: czy jest ktoras z Was ktora ma trzon macicy tylozgiety?? Okazalo sie ze ja tak mam i zastanawiam sie czy to moglo byc przyczyna straty dzidziusia... Pozdrawiam

Do góry