reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

...nasze Aniołki zawsze będą częścią naszego życia... my po kolacji bylismy na cmentarzu
Kupiliśmy znicza latarenke z aniołkami i myśl że spotkam kiedyś nasze dzieciątka nie pozwoliła mi dziś płakać wczoraj się pożegnalam doglebnie ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Poroniłam 19 sierpnia tzn zaczęło się dziać 19. 25 września miałam plamienia takie brazOwe z czerwonymi niteczkami i od tamtej pory cisza. Pobolewa mnie co jakiś czas delikatnie brzuch jak na @ ale nic nie leci. testy negatywne, chociaż wczoraj już sobie wmawiałam ze coś widzę, ale nie. Pani dr kazał a jeszcze poczekać. Miała może tak któraś ze tak długo czekała na @?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A byłaś na USG? Sprawdzałaś, czy wszystko ok? Wydaje mi się, że to trochę za długo...

Zawsze będę pamiętać o moim Aniołku... [*]
Z resztą jak każda z nas.... Ale dzisiejszy dzień będzie też dla mnie miłą rocznicą, bo w końcu jest to rocznica Naszego Najcudowniejszego Dnia w Życiu :) wiem że mój Aniołek patrzy sobie tam z góry na mnie i się za mną wstawia. I tak jak @roxie123 pisze, myśl że kiedyś go tam spotkam, pozwala żyć.
@Aga33 a która to już Wasza rocznica jeśli można wiedzieć? :)

A byłaś na USG? Sprawdzałaś, czy wszystko ok? Wydaje mi się, że to trochę za długo...
Poronienie było samoistne, zupełne. Tydzień po rozpoczęciu krwawienia byłam na usg i było ok. Nic nie zostało. Jutro pojadę na betę, a we wtorek do Pani dr z wynikami. Jak nie zaskoczyłam to niech wywołuje.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 u nas 6rocznica ślubu. A u Was? Kurcze trochę nas wczoraj poniosło z racji tej rocznicy hmm.... No zobaczymy co los przyniesie. Oby nic złego bo mi już wystarczy nieszczęść na ten rok

Kochane, wczoraj był dla nas wszystkich bardzo sentymentalny dzień, ale podnosimy głowy do góry i wypinamy pierś do przodu, zbieramy siły i walczymy dalej :*
6b9739dbf724efe50ba7675cccef8c35.jpg

Załączniki

• 6b9739dbf724efe50ba7675cccef8c35.jpg
    6b9739dbf724efe50ba7675cccef8c35.jpg
    75,7 KB · Wyświetleń: 312
reklama
Hehe ;-) @roki_1991 ja porywu nie zaluje. Był szampan i takie tam. No stało się i już. Nie zamierzam się zamartwiać. Nie wierzę w to że M jest chory itd. Ale jedziemy w czw do Katowic do lekarza to skonsultować dla pewności i niech powie że zdrowy jest bo mam dość gumek już. 2 miesiące się męczymy i jak wczoraj przydarzyło się bez to łoł. Wiem co tracimy i nie chcę tego tracić

Do góry