reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funia sliczne. My tez bedziemy szukac taniego. Wole wiecej zaplacic za materacyk, a chce lateksowopiankowy. Malowanie dlugo trwa. To pierwsze efekty
IMG_20171010_164938.jpg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20171010_164938.jpg
    IMG_20171010_164938.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 228
reklama
Dziękuję dziewczyny za kciuki:)
jestem po wizycie. Serduszko bije :) niestety mam za duże tsh i muszę brać leki i powtórzyć badania krwi pod kątem cukrzycy bo też niby w normie ale blisko górnej granicy. Niby się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze ale mdłości i złe samopoczucie odbierają mi radość :(

Dziękuję dziewczyny za kciuki:)
jestem po wizycie. Serduszko bije :) niestety mam za duże tsh i muszę brać leki i powtórzyć badania krwi pod kątem cukrzycy bo też niby w normie ale blisko górnej granicy. Niby się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze ale mdłości i złe samopoczucie odbierają mi radość :(
Spokojnie leki zbiją TSH a powtórne badania będą idealne...
Najważniejsze że dzidzia zdrowa i serduszko [emoji176] [emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Olasec no wymioty mam sporadyczne jeszcze. Takie raz dwa na tydzień. Ale niesmak mam cały czas ale to mi minie po porodzie. To już wiem na pewno. I wiem też jakie to trudne przy opiece nad starszym dzieckiem...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 byle sie nie rozlecialo [emoji23]

@...Margotka9022... ciesze sie ,ze wszystko u Was w porzadku[emoji5]w koncu mozesz normalnie funkcjonowac[emoji4]kiedy ruszasz z wyprawka?wspolczuje ,ze dalej wyniotujesz:/

@Destino ja musze poczytac o tych materacykach bo jeszcze sie az tak nie zastanawialam.
Ile kosztuje mniej wiecej ten lateksowo -piankowy?
Pieknie Ci to wyszlo[emoji7]

@Olasec pieknie[emoji5]gratuluje[emoji5]ile masz to tsh?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 mam sporo ubranek po Julce bo kupowałam dużo białych i kremowych. Mam różnych bodziakow cały karton, musze to wyprać i zobaczymy ile z tego się uchowa. Kupiłam ostatnio kombinezon na zime, mam w sumie dwa. Jeden malutki dla noworodka i jeden ciut większy. Za wózkami jeszcze nie patrzę. Musze odnowić łóżeczko, kupić komodę i stelaż pod wanienke. Powolutku do przodu :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry