reklama
Olasec
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za kciuki
jestem po wizycie. Serduszko bije niestety mam za duże tsh i muszę brać leki i powtórzyć badania krwi pod kątem cukrzycy bo też niby w normie ale blisko górnej granicy. Niby się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze ale mdłości i złe samopoczucie odbierają mi radość
jestem po wizycie. Serduszko bije niestety mam za duże tsh i muszę brać leki i powtórzyć badania krwi pod kątem cukrzycy bo też niby w normie ale blisko górnej granicy. Niby się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze ale mdłości i złe samopoczucie odbierają mi radość
Ewarut
Spokojnie leki zbiją TSH a powtórne badania będą idealne...Dziękuję dziewczyny za kciuki
Najważniejsze że dzidzia zdrowa i serduszko [emoji176] [emoji2][emoji2][emoji2]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Olasec
@...Margotka9022... w ciąży z synkiem męczyły mnie mdłości i wymioty całą ciążę. Byłam wykończona. Boję się tego samego teraz a dodatkowo mam Michałka, którym muszę się zajmować. A Tobie kiedy przeszło?
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Funia90
@roxie123 byle sie nie rozlecialo [emoji23]
@...Margotka9022... ciesze sie ,ze wszystko u Was w porzadku[emoji5]w koncu mozesz normalnie funkcjonowac[emoji4]kiedy ruszasz z wyprawka?wspolczuje ,ze dalej wyniotujesz:/
@Destino ja musze poczytac o tych materacykach bo jeszcze sie az tak nie zastanawialam.
Ile kosztuje mniej wiecej ten lateksowo -piankowy?
Pieknie Ci to wyszlo[emoji7]
@Olasec pieknie[emoji5]gratuluje[emoji5]ile masz to tsh?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@...Margotka9022... ciesze sie ,ze wszystko u Was w porzadku[emoji5]w koncu mozesz normalnie funkcjonowac[emoji4]kiedy ruszasz z wyprawka?wspolczuje ,ze dalej wyniotujesz:/
@Destino ja musze poczytac o tych materacykach bo jeszcze sie az tak nie zastanawialam.
Ile kosztuje mniej wiecej ten lateksowo -piankowy?
Pieknie Ci to wyszlo[emoji7]
@Olasec pieknie[emoji5]gratuluje[emoji5]ile masz to tsh?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Frezja_1
@Olasec suuuper. Bardzo sie cieszę.
@Funia90 piekne lozeczko, w moim stylu.
@...Margotka9022... cudowne wiesci.
@ivvonka gdzie zginelas?
@roxie123 a powiedzialas lekarzowi, ze mialas monitoring i wyhodowalas sama bez wspomagaczy 2 pęcherzyki dominujące? Bo wiesz, Clo moze zadzialac na Ciebie, ze bedzie ich wiecej i jest możliwość ciazy mnogiej.
@Funia90 piekne lozeczko, w moim stylu.
@...Margotka9022... cudowne wiesci.
@ivvonka gdzie zginelas?
@roxie123 a powiedzialas lekarzowi, ze mialas monitoring i wyhodowalas sama bez wspomagaczy 2 pęcherzyki dominujące? Bo wiesz, Clo moze zadzialac na Ciebie, ze bedzie ich wiecej i jest możliwość ciazy mnogiej.
reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
@Funia90 mam sporo ubranek po Julce bo kupowałam dużo białych i kremowych. Mam różnych bodziakow cały karton, musze to wyprać i zobaczymy ile z tego się uchowa. Kupiłam ostatnio kombinezon na zime, mam w sumie dwa. Jeden malutki dla noworodka i jeden ciut większy. Za wózkami jeszcze nie patrzę. Musze odnowić łóżeczko, kupić komodę i stelaż pod wanienke. Powolutku do przodu
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom