reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@gabrika dzis zrozumialy jest twoj gniew i tysiace innych emocji. Masz duza szanse na zdrowe i zywe dzieci. Ja tez 2 poronilam a teraz jestem w 3 ciazy 25 tydzien. Mam nadzieje ze tym razem urodze. A ciaza z problemami od poczatku. Masz duuuuza szanse.

@funia pochwal sie luzeczkiem

@Olasec [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino juz pokazuje[emoji4]Tobie jak idzie malowanie?
Moje takie nie za bardzo porzadne ale i tak mebelki bedziemy zmieniac po wyprowadzce[emoji4]
1507649770-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, nic nie pisałam bo miałam gości - była u mnie siostra która na codzień mieszka za granicą więc same rozumiecie..
Zapewne nie uda mi się wszystkiego nadrobić..
@Funia90 łóżeczko boskie. Gdyby nie to że mam po Julce to pewnie pokusiłabym się o takie!
@roxie123 cieszę się że po wizycie u lekarza nie straciłaś nadziei. Dobrze że masz jakiś plan, uregulowanie teraz cyklu to ważna sprawa.
@kari21 Dziewczyny tyle mądrych rzeczy napisały, coś więcej dodać będzie ciężko. Musisz walczyć o siebie bo dla niektórych osób jesteś najważniejsza na świecie!
@gabrika przykro mi że się nie udało :( Nie trać nadziei bo dziewczyny na pewno Ci doradzą co badać i co zażywać.
@Olasec będzie dobrze, zobaczysz!!

Kochane, nie będę smęcić o sobie. W skrócie jestem po wizycie u lekarza, szyjka super, łożysko WYSOKO więc jestem cała w skowronkach! Oby już bez przygód do końca.
Postaram się być już na bieżąco :)

Witajcie, nic nie pisałam bo miałam gości - była u mnie siostra która na codzień mieszka za granicą więc same rozumiecie..
Zapewne nie uda mi się wszystkiego nadrobić..
@Funia90 łóżeczko boskie. Gdyby nie to że mam po Julce to pewnie pokusiłabym się o takie!
@roxie123 cieszę się że po wizycie u lekarza nie straciłaś nadziei. Dobrze że masz jakiś plan, uregulowanie teraz cyklu to ważna sprawa.
@kari21 Dziewczyny tyle mądrych rzeczy napisały, coś więcej dodać będzie ciężko. Musisz walczyć o siebie bo dla niektórych osób jesteś najważniejsza na świecie!
@gabrika przykro mi że się nie udało :( Nie trać nadziei bo dziewczyny na pewno Ci doradzą co badać i co zażywać.
@Olasec będzie dobrze, zobaczysz!!

Kochane, nie będę smęcić o sobie. W skrócie jestem po wizycie u lekarza, szyjka super, łożysko WYSOKO więc jestem cała w skowronkach! Oby już bez przygód do końca.
Postaram się być już na bieżąco :)
Cieszę się, że już wszystko w porządku no przecież nie mogło być inaczej. Ale nie zmienia to faktu , że masz się oszczędzać.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry