reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja tylko na słowko
dzieci nadal chore i na antybiotykach ;/ przeleciałam 4 tematy i już mi czasu brakuje
pozdrawiam was i pamiętam nieustannie- tesknie, te smutne przytulam, te z kropeczkami wspieram a z piłeczkami głaskam :) no i mamusie które tu sa pozdrawiam bo one wiedza że katar u dziecka gorszy niż ... sama nie wiem co :) ;/
@Marika92 wątek masz już udostępniony :*

reklama
@gabrika tanio mutacje wysylkowo zrobisz. A teraz toczen zespol antyfosfolipidowy bo to do 6 tygodni po poronieniu. Nie wiem, czy ciaza biochemiczna pokaze cos nie tak. Warto zaryzykowac. Zrob tez poziom homocysteiny. Bedziesz wiedziala czy wlaczyc juz metyle i ja zbijac. Najlepsza w granicach 5. Na wiraminy szkoda pieniedzy. Zrob w to miejsce co innego a juz dzis zacznij lykac d3 w dawce 2000. Codziennie. Bo tej wit na pewno masz za malo. W naszej szerokosci geografoicznej ciezko jest miec ja w normie. Kwas foliowy tez mozesz brac. Najlepiej w femibion natal 1 bo tam masz troche zwyklego i troche metylowego. A jak bedziesz miala wynik homocysteiny to zweryfikujesz. Mam mutacje mhtfr i powinnam brac metylowany, ale moja watroba kiepsko sobie z nim radzi. A z femibionem nie mam problemu. Przykro mi, ze sie nie udalo. Walcz dalej i najlepiej nievodpuszczaj kolejnego cyklu. Po biochemicznej lubi sie udac ciaza. A co do @ przyjdzie sama z lekkim opoznieniem i moze byc nieco obfitsza. Powodzenia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika tanio mutacje wysylkowo zrobisz. A teraz toczen zespol antyfosfolipidowy bo to do 6 tygodni po poronieniu. Nie wiem, czy ciaza biochemiczna pokaze cos nie tak. Warto zaryzykowac. Zrob tez poziom homocysteiny. Bedziesz wiedziala czy wlaczyc juz metyle i ja zbijac. Najlepsza w granicach 5. Na wiraminy szkoda pieniedzy. Zrob w to miejsce co innego a juz dzis zacznij lykac d3 w dawce 2000. Codziennie. Bo tej wit na pewno masz za malo. W naszej szerokosci geografoicznej ciezko jest miec ja w normie. Kwas foliowy tez mozesz brac. Najlepiej w femibion natal 1 bo tam masz troche zwyklego i troche metylowego. A jak bedziesz miala wynik homocysteiny to zweryfikujesz. Mam mutacje mhtfr i powinnam brac metylowany, ale moja watroba kiepsko sobie z nim radzi. A z femibionem nie mam problemu. Przykro mi, ze sie nie udalo. Walcz dalej i najlepiej nievodpuszczaj kolejnego cyklu. Po biochemicznej lubi sie udac ciaza. A co do @ przyjdzie sama z lekkim opoznieniem i moze byc nieco obfitsza. Powodzenia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za porady! Tak zrobie!

Jestem wściekła na siebie, że po pierwszym poronieniu nie zrobiłam poszerzonej diagnostyki... myślałam, że mnie „to” nie dotyczy i straciłam pół roku... teraz po dwóch poronieniach, kto wie czy w ogóle kiedykolwiek zajdę w szczęśliwa ciaże :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja tylko na słowko
dzieci nadal chore i na antybiotykach ;/ przeleciałam 4 tematy i już mi czasu brakuje
pozdrawiam was i pamiętam nieustannie- tesknie, te smutne przytulam, te z kropeczkami wspieram a z piłeczkami głaskam :) no i mamusie które tu sa pozdrawiam bo one wiedza że katar u dziecka gorszy niż ... sama nie wiem co :) ;/
@Marika92 wątek masz już udostępniony :*
Zdrówka dla robaczków ;*
Ja ostatnio walczę z żołądkiem :/ ale chyba taka pora na choróbska niestety .
My też pamiętamy o Tobie pracusiu [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za porady! Tak zrobie!

Jestem wściekła na siebie, że po pierwszym poronieniu nie zrobiłam poszerzonej diagnostyki... myślałam, że mnie „to” nie dotyczy i straciłam pół roku... teraz po dwóch poronieniach, kto wie czy w ogóle kiedykolwiek zajdę w szczęśliwa ciaże :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie mow tak zajdziesz i bedzie zdrowe dziecko[emoji7]
Zobacz ja tez myslalam ze nie mam szans a widzisz[emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 [emoji8]

@Olasec kciukasy za wizyte[emoji5]

@zosiak niestety ale po stratach takie mysli nas przesladuja:/
Przytulam i jestesmy z Toba,wylewaj zale[emoji5]

@Ewarut daj spokoj widzialam to i jestem okropnie zla[emoji35]

@hona super ,ze traczyca ladna,szkoda tylko,ze homocysteina skoczyla.
Szybko pedz po sok.
A moze to pomylka w labie?@roxie123 tak miala

@gabrika bardzo mi przykro.[emoji27]
Tak,M tez trzeba przebadac,ja badalam

@Maycee dziekuje ,ze opislas swoja historie.
Swiatleko dla Aniolka[*] i gratuluje corci[emoji5]

@nafoczka kobito odpocznij kiedys w koncu[emoji4]zdroweczka i calusy[emoji8]

@Calineczka24 @Katarina91 co u Was?[emoji4]
Zamowilam wozio[emoji16]
I wybralam lozeczko[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry