reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja tylko na słowko
dzieci nadal chore i na antybiotykach ;/ przeleciałam 4 tematy i już mi czasu brakuje
pozdrawiam was i pamiętam nieustannie- tesknie, te smutne przytulam, te z kropeczkami wspieram a z piłeczkami głaskam :) no i mamusie które tu sa pozdrawiam bo one wiedza że katar u dziecka gorszy niż ... sama nie wiem co :) ;/
@Marika92 wątek masz już udostępniony :*

reklama
@gabrika tanio mutacje wysylkowo zrobisz. A teraz toczen zespol antyfosfolipidowy bo to do 6 tygodni po poronieniu. Nie wiem, czy ciaza biochemiczna pokaze cos nie tak. Warto zaryzykowac. Zrob tez poziom homocysteiny. Bedziesz wiedziala czy wlaczyc juz metyle i ja zbijac. Najlepsza w granicach 5. Na wiraminy szkoda pieniedzy. Zrob w to miejsce co innego a juz dzis zacznij lykac d3 w dawce 2000. Codziennie. Bo tej wit na pewno masz za malo. W naszej szerokosci geografoicznej ciezko jest miec ja w normie. Kwas foliowy tez mozesz brac. Najlepiej w femibion natal 1 bo tam masz troche zwyklego i troche metylowego. A jak bedziesz miala wynik homocysteiny to zweryfikujesz. Mam mutacje mhtfr i powinnam brac metylowany, ale moja watroba kiepsko sobie z nim radzi. A z femibionem nie mam problemu. Przykro mi, ze sie nie udalo. Walcz dalej i najlepiej nievodpuszczaj kolejnego cyklu. Po biochemicznej lubi sie udac ciaza. A co do @ przyjdzie sama z lekkim opoznieniem i moze byc nieco obfitsza. Powodzenia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika tanio mutacje wysylkowo zrobisz. A teraz toczen zespol antyfosfolipidowy bo to do 6 tygodni po poronieniu. Nie wiem, czy ciaza biochemiczna pokaze cos nie tak. Warto zaryzykowac. Zrob tez poziom homocysteiny. Bedziesz wiedziala czy wlaczyc juz metyle i ja zbijac. Najlepsza w granicach 5. Na wiraminy szkoda pieniedzy. Zrob w to miejsce co innego a juz dzis zacznij lykac d3 w dawce 2000. Codziennie. Bo tej wit na pewno masz za malo. W naszej szerokosci geografoicznej ciezko jest miec ja w normie. Kwas foliowy tez mozesz brac. Najlepiej w femibion natal 1 bo tam masz troche zwyklego i troche metylowego. A jak bedziesz miala wynik homocysteiny to zweryfikujesz. Mam mutacje mhtfr i powinnam brac metylowany, ale moja watroba kiepsko sobie z nim radzi. A z femibionem nie mam problemu. Przykro mi, ze sie nie udalo. Walcz dalej i najlepiej nievodpuszczaj kolejnego cyklu. Po biochemicznej lubi sie udac ciaza. A co do @ przyjdzie sama z lekkim opoznieniem i moze byc nieco obfitsza. Powodzenia

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za porady! Tak zrobie!

Jestem wściekła na siebie, że po pierwszym poronieniu nie zrobiłam poszerzonej diagnostyki... myślałam, że mnie „to” nie dotyczy i straciłam pół roku... teraz po dwóch poronieniach, kto wie czy w ogóle kiedykolwiek zajdę w szczęśliwa ciaże :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja tylko na słowko
dzieci nadal chore i na antybiotykach ;/ przeleciałam 4 tematy i już mi czasu brakuje
pozdrawiam was i pamiętam nieustannie- tesknie, te smutne przytulam, te z kropeczkami wspieram a z piłeczkami głaskam :) no i mamusie które tu sa pozdrawiam bo one wiedza że katar u dziecka gorszy niż ... sama nie wiem co :) ;/
@Marika92 wątek masz już udostępniony :*
Zdrówka dla robaczków ;*
Ja ostatnio walczę z żołądkiem :/ ale chyba taka pora na choróbska niestety .
My też pamiętamy o Tobie pracusiu [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za porady! Tak zrobie!

Jestem wściekła na siebie, że po pierwszym poronieniu nie zrobiłam poszerzonej diagnostyki... myślałam, że mnie „to” nie dotyczy i straciłam pół roku... teraz po dwóch poronieniach, kto wie czy w ogóle kiedykolwiek zajdę w szczęśliwa ciaże :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie mow tak zajdziesz i bedzie zdrowe dziecko[emoji7]
Zobacz ja tez myslalam ze nie mam szans a widzisz[emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 [emoji8]

@Olasec kciukasy za wizyte[emoji5]

@zosiak niestety ale po stratach takie mysli nas przesladuja:/
Przytulam i jestesmy z Toba,wylewaj zale[emoji5]

@Ewarut daj spokoj widzialam to i jestem okropnie zla[emoji35]

@hona super ,ze traczyca ladna,szkoda tylko,ze homocysteina skoczyla.
Szybko pedz po sok.
A moze to pomylka w labie?@roxie123 tak miala

@gabrika bardzo mi przykro.[emoji27]
Tak,M tez trzeba przebadac,ja badalam

@Maycee dziekuje ,ze opislas swoja historie.
Swiatleko dla Aniolka[*] i gratuluje corci[emoji5]

@nafoczka kobito odpocznij kiedys w koncu[emoji4]zdroweczka i calusy[emoji8]

@Calineczka24 @Katarina91 co u Was?[emoji4]
Zamowilam wozio[emoji16]
I wybralam lozeczko[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry