cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dziekuje destino. W tym masz racje... cale zycie swoje wszystko poswiecilam dla ludzi wokolo, dla dzieci, chcialam byc dobra mama i naprawde sie staralam... robilam bardzo duzo ponad swoje sily, zarowno fizyczne jak i psychiczne. Nikt nigdy nie bral pod uwage tego ze jestem tylko czlowiekiem, ktory tez ma swoje granice. Teraz czuje sie pusta calkowicie i nawet chec smierci choc jest egoistyczna to w mojej glowie odbijaja sie echem mysl "i co z tego? Choc raz w zyciu chce zeby bylo cos dla mnie bez patrzenia na innych. Bez cierpienia co noc i co dzien kiedy nie moge polknac jedzenia a umieram z glodu, kiedy jestem tak zmeczona a nie moge spac od lat". Ja nie wierze ze moze byc jeszcze kiedys dobrze. I coz, znow trzeba sie meczyc, cierpiec bo tak trzeba, bo tego sie wymaga. Od ostatecznego kroku powstrzymuje mnie wlasnie ta resztka wyrzutow sumienia, swiadomosc ze zostawilabym dzieci z premedytacja dlatego latwiej jest sie poddac, nie walczyc i poczekac na los wydarzen, na to az zasne z wycieczenia. Zeby choc troche zdjac z siebie cizar poczucia winy. Problem polega na tym tez ze mnie nic juz nie cieszy. W ostatnich 2 tyg spadlam na dno dna i nie potrafie z tego sie wygrzebac. Nie wiem, moze wlasnie myslalam ze kolejne dziecko da mi wiecej sil, poprzednie ciaze z synami mnie uskrzydlaly, moze ta chec dziecka byla jakims rodzajem szukania sensu przez podswiadomosc. Teraz patrzac na to mam ochote sama siebie spoliczkowac ze chcialam sprowadzac na swiat kolejne zycie bedac takim dnem. Dziekuje ci za twoje slowa bo trafiaja w punkt.
Przepraszam dziewczyny za smecenie, wiecej nie bede wam tu zasmiecac, ten watek jest stworzony do innego tematu. Wszystkim wam zycze jaknajlepiej, jestescie wspaniale i zegnam sie :*
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam dziewczyny za smecenie, wiecej nie bede wam tu zasmiecac, ten watek jest stworzony do innego tematu. Wszystkim wam zycze jaknajlepiej, jestescie wspaniale i zegnam sie :*
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom