reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@hona to straszne co piszesz... Nie wiem co powiedzieć... Życie jest bardzo kruche, to prawda. I nigdy nie wiemy co nas czeka, dlatego trzeba się cieszyć z każdej chwili

No i jak gdyby nigdy nic okres przyszedł sobie dzisiaj, 5 dni wcześniej niż planowany, z zaskoczenia wziął mnie rano :/ Czyli cykl 24 dniowy, no świetnie, jak tak dalej pójdzie to w ciążę to ja zajdę ale za 5 lat :( Dobijają mnie te cykle po tym poronieniu. Ostatni był normalny 28 dniowy, w tym miesiącu nawet objawy owulacji wyczaiłam i tak się już cieszyłam że wszystko wróciło w końcu do normy i tu nagle takie rozczarowanie :(

Witajcie dziewczyny ... tak zycie jest okrutne i strasznie kruche , wyrazy wspólczucia dla tych biednych dzieci i rodziny...
Mój kolega z pracy w ciągu trzech miesiecy stracił i siostre i brata - parszywe życie.....
@ się skończyla własnie dziś trawa tylko 5dni.... więc zaczynamy działać .... co ma być to bedzie...

Czesc dziewczyny [emoji4]wrocilismy wczoraj wieczorem z grzybow i juz nie mialam sil zajrzec[emoji4]
Dostalam dzis takiego kopa w kolejce w piekarni na wysokosci zoldaka w zebra,ze az mi sie w glowie zakrecilo i na glos zajeczalam AŁA.
Myslam ,ze ktos mi z lokcia przywali w brzuch ,obrocilam sie i szukalam sprawcy.
Ekspedientka patrzala na mnie jak na idiotke[emoji57][emoji6]

@Calineczka24 czyli cukrzyca i dieta:/
A po plamieniu bym na zawal padala na Twoim miejscu,dlatego my sie nie seximi[emoji53]

@kari21 bardzo popieram to co napisala @roxie123 nic wiecej nie dodam.
Jedynie tyle ,ze muisz walczyc o siebie i sie leczyc.
Bardzo wspolczuje Ci sytuacji i na pewno kazda z nas chce Ci pomoc,zostan z nami[emoji5]ja w przeciwienstwie do Ciebie wierze,ze bedzie dobrze.
Tylko sie nie poddawaj.
Moze rzeczywiscie nie mysl teraz o nastepnym dziecku,skup sie na sobie i dzieciach ,ktore juz masz a jak staniesz na rowne nogi i poczujesz sie silna to zawalczysz o nastepne dziecko.

@Marika92 i Ty niebawem zobaczysz dwie kreseczki i bedziesz miala znow dwa serca[emoji173]️dobro wroci do Ciebie[emoji8]

@roxie123 ja przez pryszcze na tqarzy ,dekolcie,szyji i plecach tez przeszlam wiec wiem co czujesz,ilez ja lez wylalam ,ze nie dosc ,ze nie moge miec dziecka to wygladam jak potwor.
Bylam zalamana,ale tak jak Ty wzielam sie w garsc[emoji5]caluje

@zosiak dzis masz taki dzien,a jutro wyjdzie sloneczko[emoji5]ale oczywiscie jesli czujesz taka potrzebe ,wycofaj sie,ja tak zrobilam i wiesz co bylo mi z tym lepiej,krzywdzilabym sie gdybym chodzila na spotkania z szczesliwa rodzinka,wolalam byc sama z M lub ze znajomymi,ktorzy mnie rozumieli i wspierali.
A jak doszlam do siebie to moglam swobodnie sie z nimi spotykac ,nauczylam sie zyc tak ,zeby sie nie ranic.

@hona to straszne[emoji27]zycie jest tak kruche.
Dziewczyny bierzmy z niego pelna para .
I kazdego dnia kiedy budzimy sie zdrowe badzmy szczesliwe.
Reszta na prawde sie ulozy.

@madzia0902 kiedy podejrzewasz owulacje? Przykro mi [emoji53]moze masz za krotka faze lutealna?

Dziewczyny kolezanka mojej siostry stracila dziecko dzien po porodzie bo ciaza byla przenoszona za dlugo ,z M byli w starsznej depresji,3 miesiace po tej tragedi jej M zgnial z nie swojej winy w wypadku samochodowym.

Jeszcze raz dzis napisze glowa do gory,kto ma pocieche w domu caluje ja w czolko[emoji5]a te ktore jeszcze nie maja mocno wierza w to ,ze sie uda i ciesza siw zyciem[emoji4]
Ja kiedys nie docienialam drobnych rzeczy,teraz patrze na niektore sprawy inaczej.
Caluje Was wszystkie

@nafoczka spoznione ale szczere,zdrowka dla krasnali[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje @Funia80 musze stwierdzic ze los i Bog ma dla mnie inne plany i im szybciej to zaakceptuje to bedzie lepiej dla mnie dzisiaj nastal taki dzien ze zaczelam myslec a co jak juz nigdy nie bede mama ze po prostu musze odpuscic i zajac sie zyciem oraz odizolowac sie od tego co mnie boli od ludzi ktorzy poteguja we mnie moj bol tak naprawde przez te problemy moje zauwazylam ile ludzi przy mnie zostalo ile sie odsunelo od nas ostatnio dobry kolega meza powiedzial ze nie chce zyc naszymi problemami i nie chce miec z nami kontaktu po tym co nas spotkalo. Pol rodziny do mnie w ogole sie nie odezwala od smierci mamy a juz po cp nikt prawie nie podszedl ehh jak to pokazuje na kogo mozna liczyc a kto Cie ma gdzies. Dlatego rozumiem dobrze @roxie123 ze przechodzila przez to a cera to tylko pretekst. To rodzina powinna wspierac a juz napewno normalnie sie zachowywac i teraz ciagle tylko sie slyszy ze potrzebujesz psychologa ja uwazsm inaczej smiesznie to z boku wyglada bo ludzie Cie traktuja tak jakby Cie nie widzieli a wystarczy zwykla rozmowa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry