reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 ja cycki cały czas mam jak na ciążę :( wcześniej nigdy . Gdyby nie to że biorę leki i muszę badać betę to bym nie wiedziała co jest grane
@...Margotka9022... cieszę się że u Ciebie wszystko wraca do normy , będzie tylko lepiej

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 mam taką nadzieję.. nie wiem czy lozysko może jeszcze samo opaść, ja się trzymam tego ze jeszcze się dźwignie do góry i dotrzymamy do terminu bez przygód.

Kochana Ty w tym cyklu brałas duphaston?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro teraz jest różnica to wydaje mi się ze się podniesie jeszcze
Po owulacji 2x1 Od pozytywnego 3x1 więc po odstawieniu musi minąć kilka dni do @

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)

@nafoczka ja się w ogóle nie martwie tym szpitalem. Krzywdy mi tam nie zrobią. Najważniejsze jest dla mnie zdrowie i dobro Juleczki. Wyleżę się za wszystkie czasy :D
Porobią badania i wypuszczą do domu ;)

@Funia90 ja mam taką nadzieję, że Ty tam się nie forsujesz. Pamiętaj, że Ty i Asieńka jesteście teraz najważniejsze. :)

@hona jak tam u Ciebie?

@...Margotka9022... Cieszę się, że u Was lepiej :) nadal uważaj na siebie i jak najwięcej wypoczywaj :)
Fakt, że przy dziecku perspektywa leżakowania nie jest pocieszająca, ale wydaje mi się, że Juleczka jest bardzo mądrą dziewczynką i ogarnia temat ;)

@Olasec poczekaj jeszcze. Beta miała dobry przyrost, więc może jeszcze za wcześnie i trzeba poczekać. Trzymam kciuki ! :*

@kari21 tak bardzo mi przykro :( przyyytuuulaaaam ! :*

Zaświeci tu w końcu słoneczko na stałe a nie tylko tak na chwilę? :crazy:

Dziewczyny ja już po śniadanku :
3 kromki chleba graham z szynką drobiową i ogórkiem kiszonym a na popitkę szklanka herbaty gorzkiej :D - miód, cud, orzeszki :D

@kari21 bardzo mi przykro[emoji17]

@Olasec trzymam kciuki,za chwilke wizyta[emoji5]

@roxie123 czekamy z Toba na nowy cykl[emoji8]

@...Margotka9022... ja to mysle,ze jeszcze sie podniesie bardziej[emoji5]

@Calineczka24 nie martw sie o nas[emoji5]ja to bardzo samodzielna inzaradna jestem ale i rozsadna[emoji8]
Ps nie najadlabym sie takim sniadaniem:/
U mnie codziennie dwa jajka,albo na miekko albo jajecznica,do tego dwie kromki razowego z szyneczka lub serkiem i pol papryki lub pomidor plus czesto wycisknay sok pomaranoczowy i po 3 godsinach glod[emoji4]
Ja ogolnie jem ok 5 posilkow dziennie[emoji4]
Z taka dieta cukrzycowa nie mialabym zadnego problemu ale mam nadzieje,ze mnie to ominie[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 to co Ty się dziwisz, że waga rośnie jak Wy z Asieńką taki apetyt macie :D
U mnie nadal 62 kg :p
Teraz zjadłam jogurt naturalny i będę wsuwać nektarynkę a później to już obiad :D

@nafoczka potwierdzam to podchodzi pod nałóg :D
My również pozdrawiamy :*

@roxie123 niech się zacznie nowy cykl i ani się obejrzysz a będą upragnione dwie krechy i zastój z @ na co najmniej 9 miesięcy ;)

@ivvonka a co tam u Ciebie? Dowiedziałaś się czegoś nowego od dzieci? ;)

Dziewczyny muszę Wam to przepisać z książki, tekst świetny, aczkolwiek wyrwany z dłuższej rozmowy :

Mikołaj : " I ty nie chcesz mieć dzidziusia bo byłabyś gruba jak ciocia ?
Hania : - Skąd Ci to przyszło do głowy? - zapytała rozbawiona.
M : Bo teraz dziewczyny dbają o linię, wiesz, żeby nie były grube. Słyszałem jak moje koleżanki rozmawiały o tym w przedszkolu. Ty jesteś chuda, więc pewnie też o nią dbasz, czyli nie chcesz być gruba, a gdybyś miała dzidziusia, to byłabyś taka jak ciocia.
H : Kochanie, naprawdę nie wiem, co powiedzieć... - Hania była rozbawiona do łez.
M : To możesz mi jeszcze powiedzieć, skąd bierze się taki dzidziuś w brzuszku? On tam powstaje jak się tak dużo je? Bo ciocia to zjadła dzisiaj chyba z siedem naleśników. - Mikołaj drążył temat, mimo że ledwo patrzył na oczy. "

Musiałam :D

Ostatnia edycja:
Do góry