@Frezja_1 niedlugo Ty bedziesz polowac na te zwykle leginsy,tyle ,ze wygodne i za 39.90 to niedrogo[emoji5]
W diagnostyce mozesz ale za ok 1000[emoji23]zrob tam gdzie ja w test dna.
Za 330 zl wymaz z buzki,wynik do 14 dni i zalatwiasz to wysylkowo.
@madzia0902 nie wiem dlaczego tak ,ale to pewnie jak ze wszystkim co lekarz to opinia.
Mi moj jeden gin tez nie chcial dac heparyny w 1 trymestrze bo mowil ,ze dziecko moze miec problemy z ukladem kostnym,kazal probowac tylko na acardzie,z tym,ze moja druga ciaza byla na acardzie i sie nie udala:/
Ja wiem tylko tyle ,ze gdyby nie leki nie byloby ciazy,ale jak widzisz Katarina nie bierze zastrzykow i jest w porzadku.
Musisz zaufac sobie,ja wolalam brac niz sie stresowac ,ze znow sie nie uda.
Gentyczka widzialam moje wyniki homocysteiny (7.3) i powiedziala ,ze prenatal jest w porzadku ,ze dawka kwasu jest w nim wystarczajaca.
Twoja homocysteina jest troche wyzsza,optymalny poziom to 5-7,najszybciej zbijesz ja surowymi burakami,np surowki lub swiezo wyciskane soki.
Ja nie namawiam na prenatal,na mnie dzialal,mozesz zawsze zamowic te witaminki z neta[emoji5][emoji4]
Dobrze,ze piszesz o homocysteinie u dziecka,pierwsze to slysze ,a jak u takiego malenstwa zbic ?tez witaminami?kurcze ciekawy temat,bede musiala sie zaglebic
Tobie o jakich skutkach ubocznych brania clexane mowila?
@magda1208 hejo[emoji8]ja napierw bylam na tym watku,dopiero pozniej dolaczylam do drugiego [emoji4]takze jak widzisz mamy co czytac hehe
@...Margotka9022... tylko blagam nie bierz sobie do glowy,bo jak ja zaczynam myslec co mogalam ,to moglam sie np zbadac po pierwszym poronieniu i uniknac drugiego,ale to wiem dzis ,wtedy nie ...nie da sie nad wszstkim zapanowac[emoji4]robisz co mozesz i bedzie w porzasiu[emoji5]
@mamcia2014 swietne informacje[emoji4]tesciowa sie nie przejmuj[emoji4]
@Calineczka24 aha,a masz wskazanie do cc?bo to chyba tylko odklejajaca sie siatkowka jest wskazaniem.
Podobno w ciazy np nie bada sie wzroku,zeby dobierac okulary.[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom