Czesc dziewczyny po weekendzie[emoji4]
Wczoraj caly dzien jezdzilismy i ogladalismy auta ale ostatecznie nie kupilismy nic[emoji4]
Przeziebienie pokonane miodem ,cytryna i tantum verde[emoji6]
@madzia0902 ja biore clexane od momentu zrobienia testu,acard bralam juz przy staraniach.
Ja robie d-dimery i powoli mi rosna,ostatnio mialam 700,zobaczymy jak teraz bo jutro bede badac.
Wklejam Ci opis od mojej genetyczki.
Cleaxane biore ze wzgledu na mikrozakrzepy do ktorych przy mutacji moge miec tendencje.
Wiem ,ze
@Katarina91 ma te same mutacje i nie bierze w ogole clexane.
Rozmawiala z genetyczka z test dna telefonicznie,a jej synus rosnie.
@ivvonka to tym bardziej dziwne ,ze Ty masz sie bardziej strac dla jego babci niz on:/ ehh faceci serio sa dziwni:/
Mam nadzieje,ze to zle przeczucia na malpisko[emoji6]
@mamcia2014 trzymam kciuki zebyscie znalezli klienta szybko i zeby mieszkanko nie przepadlo[emoji5]
@zosiak kochana odpoczywaj i zbieraj sily[emoji5]na Slasku pogoda strasznie beznadziejna,za rok bedziemy z Asiula dreptac po tej greckiej wyspie[emoji5]
@Frezja_1 wow 4 pary butow to niezle[emoji4]ja chyba jutro pojade do h&m po jeszcze jedna pare leginsow bo mam jedne i jedne jeansy ciazowe ale cos bardzo sie brudze ostatnio[emoji6]takze przy trzech parach bedzie mi latwiej[emoji28]
Idz na monit i luknij co sie w srodku dzieje[emoji4]
@roki_1991 ciesze sie ,ze wyszlas sie wyszalec,to swietnie oczyszcza[emoji5]a jak zdrowko?
Hmm z kolezanka dzis troszke gorzej,kazda z nas wie co to znaczy,jak juz sie jest po szpitalu i po wszystkim to bardziej to do nas dochodzi[emoji29]
@Calineczka24 super ,ze Juleczka rosnie[emoji5]na tym etapie ciazy lekarz nie mierzy dzidzi,podaje tylko wage kluseczki[emoji4]
No i fajnie,ze masz sweterki.
A jak tam kurtka zimowa zmiescisz sie?
My z Asiula super[emoji5]wczoraj wieczorem tak pokazala swoje umiejetnosci tameczne ,ze az w szoku bylismy,ale rak dobrze jak ja nakarmilam w ten weekend to w sumie sie nie dziwie[emoji4]
@Olasec przerazajaca historia...mam ciarki...pomodle sie za cala rodzine...
Trzymam kciuki zeby jedank bylo to plamienie impalntacyjne[emoji5]
@roxie123 wow alez grzybobranie [emoji16]co dobrego z nich zrobiliscie?my za 3 tyg jedziemy na weekend grzybowy[emoji4]
@kari21 nie przekreslaj jeszcze dzidzi,skup sie teraz na sobie ,ogranicz stres i moze postaraj sie zadbac jednak o ta diete,obawiam sie ,ze stres i to ,ze slabo sie odzywiasz Cie wyniaszcaja:/
@witch84 a co u Was slychac[emoji4]robilas tescior?
@...Margotka9022... lez i odpoczywaj,mnie po miesiacu lezenia mialam wrazenie ,ze miesnie zanikly:/ ale czego sie nie robi dla dobra maluszka[emoji5]
Wyprawke mozesz juz zaczac robic przez internet[emoji4]a na insta nie wchodz hehe
I nie mysl o tym upadku bo i tak tego nie zmienisz,ale wydaje mi sie ,ze nie,przeciez mialas juz wizyte po drodze i bylo w porzadku.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom