reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 oj to pedz do lekarza albo podjedz na pogotowie zeby dzialac na miejscu,powiedz ,ze bardzo sie marwisz,mysle ,ze Cie przyjma.
To na pewno ze wzgledu na siostre masz juz teraz glukoze[emoji4]trzymam kciuki za dobry wynik[emoji5]

@roxie123 ja tez nie cierpie sie pakowac...a jeszcze bardziej rozpakowywac[emoji23]mielego ,owocnego wyjazdu...nie rezygnujcie z sexow,cieszcie sie soba[emoji5]
Bierz urlop od forum i wracja z najlepszymi wiadomosciami[emoji8][emoji7]

@kari21 glowa do gory...bierz duphaston i wierz w dzidzi[emoji5]
Koniecznie bierz magnez ,tak jak @Destino pisze,ewentulanie nospe,ale to przy slurczach,bez powodu lepiej nie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja tak myślałam, że będę miała dużo zaleglosci ale aż tyle. Nie przerobisz panie, nie przerobisz...

@roxie123 i @zosiak urlopują. Bardzo dobrze. Fasolki lubią urlopy. Także owocnego, dziewczynki. Nie żałujcie tam sobie.

@Frezja_1 zaczęłam dyplomowanego...oj jak ja bym chciała go na rzecz dwóch kresek przerwać. Wcale bym się nie obraziła.

@...Margotka9022... leż, odpoczywaj a męża zmobilizuj do tego żeby jakąś pomoc choćby do odbioru córci znalazł. I gratuluję synka. Będzie dobrze. Nie martw się.

@kari21, ja Cie...jak Ty to zrobiłas? Dawaj mi tu przepisa;) gratuluje. Niech kruszynka rośnie w siłę.

@Funia90 naprawdę nie wiem gdzie ta Asieńka się mieści. To zdjęcie to już takie konkretnie konkretne. Musi mieć dziewczę super figurkę (po mamie)

@Ewarut, sluchaj lekarza. Uwierz w moc papierków. Jak mówi, że działają to bierz. Tego jeszcze nie bylo na forum. Może pomóc.

@agatush no i proszę, jaka cudna panienka. Gratuluję serdecznie.:) Niech się zdrowo rozwija. Buziaki podwójne.

u mnie po staremu. Dużo pracy w pracy. Kilka rzeczy na raz. Tradycyjnie. Radosny balagan i moje powiększające się oczy z powodu kolejnej proby ogarniecia wszystkiego na raz, bo po kolei to sie nie da.

Kochane jupi, test pieknie zciemnial :) jednak ten moj cien cienia z przed 2 dni to nie zwidy i mimo zerowych objawow na ciaze a masy objawow na okres to jest prawda, cholerka udalo sie. Nadal jestem w szoku. Dzis wstajac i robiac test bylam gotowa nawet na biel bo ta kreska ostatnia to wiadomo jak zawsze u mnie, pod swiatlo. Ale jest... oczywiscie sie cala trzeslam robiac ten test. Wklrila bym wam zdj ale nie umiem przrz aplikacje. Nadal jestem w szoku ze to pierwszy cykl po poronieniu i kolejna @ nie przyszla (puki co). Biore sie za zazywanie dup i oby do przodu. W tej chwili nie mam plamien, krwawien, tylko lewa pachwina ciagnie (owu byla z lewego jajnika) i jak sie zestresuje to zaczyna mnie brzuch bolec bardzo skurczowo. Zero objawow. Na twarzy tona pryszczy i opryszczka na wardze jak przed okresem, piersi nie bola wcale a w zeszlym cyklu az spac nie moglam przez nie. Jeszcze chyba jakis wirus mnie dopadl bo rozwolnienie mam, nie moge zjesc bo niedobrze i po brzuchu jezdzi. No nic zobaczymy co bedzie dalej. Ale ciaza jest :)

Edit: ogarnelam wklejanie zdjec :D
1505559041-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@kari21 pieknie[emoji4]

Dziewczyny moja przyjaciolka dzis ma sie pojawic na oddziale bo beta w 48 h spadla o 8%[emoji29]

@Funia90 dobrze, że pytasz o dc, bo to jeszcze mogę obliczyć z racji zapisywania. 25. Dpo to już bym nie wyliczyła.Chyba powinnam jakiś test ciążowy zamówić przez allegro, chociaż ostatnio się nacięłam...
No właśnie 20 owulacyjnych testow zamawialam. Miały być do nich trzy ciążowe gratis. Dostałam tylko te owulacyjne i napisałam maila. Nawet nie liczyłam, że doślą. Pani sprzedająca napisała tylko, żebym sprawdziła napisy na saszetkach. Czytać umiem, liczyć do 23 też. Wystarczyłoby zwykłe: przepraszam za pomyłkę. Już olać ciepłym moczem te trzy gratisy. A może jednak powinnam negatywny komentarz wystawić? Hmm... w zasadzie to ja nie jestem w stanie niczego jej udowodnić i ona też nie ( nie było gramatury przesyłki na etykiecie).
A może zamówić u niej znów z prośbą o wysłanie tych trzech zaległych?

@kari21 cudnie. Dbaj o siebie. Trzymam kciuki bardzo mocno zeby tym razem to była najnudniejsza ciąża pod słońcem.

@Funia90 , ale ta koleżanka to początek ciąży? :unsure:

Ivvonka zamow u kogos innego. A jakie baba ma opinie? Ja bym machnela jeszcze kednego maila do niej ze sprawdzilas i nie ma na pewno i ze prosisz o zaproponowanie jakiegos rozwiazania, samych testow pewnie nie dosle bo jej sie to nie kalkuluje ale mozna zrobic tak jak piszesz ze kupisz jeszcze jeden zestaw a ona dolaczy zalegle o ile ma dobre opinie i nie jest stala oszustka. Ja kupuje testy w sklepie, sa drozsze ale tez juz sie nie raz przejechalam.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@madzia0902 niestety kazda z nas to wie:///

@ivvonka ja bym zamowila od tej samej i poprosila o doslanie zaleglych,moze dodac cos w ramach rekompensaty[emoji4]

Kolezanka wg om 8t2d ale dzidzius zatrzymal sie na 6tyg[emoji29]moze to i lepiej ,ze teraz a nie pozniej.

reklama
Chyba tak zrobię, że jeszcze raz zamowię (dam jej szansę na zrehabilitowanie się) Zwykle przed zamówieniem sprawdzam komentarze i owa Pani (zostanmama) ma pozytywne.

@Funia90 niedobrze,biedulka. :hmm:
Myślalam, że może bardziej zaawansowana to wtedy ta beta już tak nie rośnie jak szalona.

Do góry