reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... kochana na razie leżysz i bez czarnych scenariuszy proszę [emoji8]

Ja dzisiaj rano też jakoś obudziłam się z napietymi bolącymi cyckami
I na sama myśl o ciąży rozbolal mnie żołądek...to dopiero będzie strach :/ i czekanie zaglądanie w majtki itd.same wiecie radość przeplatana strachem nie do opisania

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roki_1991 dzisiaj w nocy podzieliłam Twój los :( bez żadnej zapowiedzi ta cholerna małpa przyszła :( kurde no powiem Wam, że jakby rok temu ktoś mi powiedział że tak ciężko jest zajść w ciążę to bym go wyśmiała :D 10 lat się zabezpieczałam tabletkami żeby nie było nieplanowanej ciąży a jak człowiek już chce to nie może. Wredność losu o_O Więc przykro mi ale ja też w tym miesiącu forum nie odczaruje jedyna nadzieja w @kari21

Mam pytanie do dziewczyn które badały nasienie swoich chłopów, gdzie to robiłyście i ile takie badanie kosztuje? @roxie123

Ostatnia edycja:
Ja dzis wieczorem bede miala leki, rano powtorze test i zaczynam leki jesli kreska jest i ciemnieje. Powiedzcie dziewczyny jak ten duphaston najlepiej zazywac?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@roki_1991 jesli tylko masz pieniazki to nie czekaj bo jesli to masz to pewnie nie utrzymasz ciazy wiec szkoda twojego zdrowia psychicznego.
Dziekuje[emoji8]
Nie ma akcji serduszka,najprawdopodbiej bylo ale przestalo bic,wszystko na 100% okazie sie na dniach:/

@Frezja_1 dziekuje ,choc wiesz piekna czy nie ,wazne ,zeby urodzila sie zdorwa[emoji5]a swoje zawsze bedzie najpiekniejsze[emoji5]
Trzymam kciuki ,za to ,ze jak odpuscisz to sie uda[emoji8]

@hona[emoji8][emoji8]co u Ciebie?

@kari21 super,dzialaj[emoji4]

@mamcia2014 pewnie w najmniej oczekiwanym momencie cos wpadnie[emoji4]

@Olasec co u Was ?ile dpo?[emoji6]

@...Margotka9022... kochana lez spokojnie a na pewno lozysko sie nie odkelji.
Mysle ,ze to moze sie zdarzyc u osoby ktora funkcjonuje normlanie ale nie przy lezeniu[emoji4]

@madzia0902 ojj przykro mi[emoji29]
My badalismy w diagnostyce seminogram i czy nie ma przeciwcial przeciwplemnikowych,cen nie pamietam,zadzwon do laba,no i przede wszytskim u nas na Slasku wszedzie terminy byly:/

@roxie123 luzik prosze[emoji5]

Mnie dzis o 5.50 obudzil okropny skurcz w lydce:/ darlam sie jak opetana[emoji23]zrobilam sobie kawke do lozka i wylalam ja na lozko[emoji53]a potem spedzilam czas u mechanika bo przewod hamulcowy mi przeciekal i 200 zl trzeba bylo wydac ,szkoda bo juz sie rozgladam za nowym autem:/
No i teraz chwile odpoczywam ,lije kakao ,takie prawdziwe zeby magnez uzupelnic i do pracy[emoji4]
Z gardlem u mnie lepiej ale skonczylo sie na tantum verde ,bylam w aptece u mojej klientki i powiedziala,ze jak nic z ciazowych nie pomaga i z domowych sposobow to moge brac,ale katar mi sie zrobil i kicham ciagle.
Takze ubrana na cebulke ,dzis bede sie jeszcze leczyc herbatka z miodem i cytryna no i jutro pewnie dzien spedze pod kolderka[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@madzia0902 eh ten okres:(

@roxie123 ja mam to samo. Jak pomyślę o ciąży, którą bardzo chcę to wręcz sraczki dostaje.

@Funia90 u mnie 10-11 dni po owu. Testuje dopiero za tydzień a najwcześniej w środę. Bolą mnie trochę piersi, więc ciekawe co to zwiastuje:)

@zosiak pewnie już się cieszysz swoim mężem:) bawcie się dobrze:)

@kari21 pisz nam Kochana na bieżąco jak się sprawy mają:)

@...Margotka9022... Kochana tylko spokojnie. Będzie dobrze :*

@Funia90 Jak Cię skurcze łapią, to zrezygnuj z kawy i weź dodatkowy magnez (kawa wypłukuje magnez). Tym razem złapał w łydce, ale wiesz gdzie jeszcze może złapać (tak tylko trochę straszę, ale łyknij dodatkowe MagneB6).
@kari21 Gratuluję i trzymam kciuki!
@...Margotka9022... Załatw sobie kogoś do pomocy i odpoczywaj. Może chociaż ktoś córkę z przedszkola odbierze/zaprowadzi.
@mfifi04 Daj znać co genetyk powie. Jednak co abberacja, to inne rokowania. Mam nadzieję, że to nic groźnego.

Już nie pamiętam kiedy - ale pisałyście coś o plamieniach przed @. Mnie też męczyły - aż w końcu zdecydowałam się na kurację Castagnusem. I chyba pomogło, bo potem plamień miałam tylko 1dzień przed, a i PMS zdecydowanie delikatniejszy. Jednakże z tego co się orientuje on zbija prolaktynę, więc będąc teraz mądrzejszą - najpierw bym ją zbadała.
A teraz coś mi się narobiło z moim organizmem - na początku miesiąca miała dostać @, a od tego czasu męczą mnie delikatne plamienia (to już prawie 2 tygodnie!!). Brzuch mnie raczej nie boli, bardziej plecy. No i się teraz zastanawiam, co z tym fantem zrobić. Mam założoną Mirenę, więc ciążę raczej wykluczam, ale jak tak dalej pójdzie, to chyba zrobię sobie test ciążowy.

@Olasec to czekamy na efekty[emoji5]

@roki_1991 kuruj sie i rob badania[emoji4]

@witch84 bede pila teraz tylko z 3-4 lyki ,max pol kawy,tak co by wc odwiedzic[emoji6]
Biore od poczatku ciazy magnez 2x1 ale dzis wzielam dodatkowy[emoji4]
Moze nie bez powodu tak kawa sie wylala[emoji4]los nademna czuwa[emoji5]
Wypilam kakao(oczywiscie mowie o gorzkim) bo podobno z niego magnez super sie wchlania i zjadlam kilka migdalow[emoji4]
Jem tez 1-2 razy w tyg kasze gryczana.
Platki owsiane codziennie 3 lyzki i codziennie wpada jeden banan[emoji5]takze mam nadzieje,ze zle nie bedzie i oczywiscie jestem swiadoma czym groza skurcze.
Kawe postaram sie pic tak jak mowilam tylko na przeczyszczenie[emoji16]czyli ogranicze prawie calkowiecie[emoji4]

Jak masz wkladke i takie dziwne plamienie to na prawde zeob test ,ciaze z wkladka tez sie zdarzaja[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
1505483298-aaaaaa.jpeg
@roxie123 najserdeczniejsze, życzenia z okazji rocznicy ślubu [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry