@roki_1991 jesli tylko masz pieniazki to nie czekaj bo jesli to masz to pewnie nie utrzymasz ciazy wiec szkoda twojego zdrowia psychicznego.
Dziekuje[emoji8]
Nie ma akcji serduszka,najprawdopodbiej bylo ale przestalo bic,wszystko na 100% okazie sie na dniach:/
@Frezja_1 dziekuje ,choc wiesz piekna czy nie ,wazne ,zeby urodzila sie zdorwa[emoji5]a swoje zawsze bedzie najpiekniejsze[emoji5]
Trzymam kciuki ,za to ,ze jak odpuscisz to sie uda[emoji8]
@hona[emoji8][emoji8]co u Ciebie?
@kari21 super,dzialaj[emoji4]
@mamcia2014 pewnie w najmniej oczekiwanym momencie cos wpadnie[emoji4]
@Olasec co u Was ?ile dpo?[emoji6]
@...Margotka9022... kochana lez spokojnie a na pewno lozysko sie nie odkelji.
Mysle ,ze to moze sie zdarzyc u osoby ktora funkcjonuje normlanie ale nie przy lezeniu[emoji4]
@madzia0902 ojj przykro mi[emoji29]
My badalismy w diagnostyce seminogram i czy nie ma przeciwcial przeciwplemnikowych,cen nie pamietam,zadzwon do laba,no i przede wszytskim u nas na Slasku wszedzie terminy byly:/
@roxie123 luzik prosze[emoji5]
Mnie dzis o 5.50 obudzil okropny skurcz w lydce:/ darlam sie jak opetana[emoji23]zrobilam sobie kawke do lozka i wylalam ja na lozko[emoji53]a potem spedzilam czas u mechanika bo przewod hamulcowy mi przeciekal i 200 zl trzeba bylo wydac ,szkoda bo juz sie rozgladam za nowym autem:/
No i teraz chwile odpoczywam ,lije kakao ,takie prawdziwe zeby magnez uzupelnic i do pracy[emoji4]
Z gardlem u mnie lepiej ale skonczylo sie na tantum verde ,bylam w aptece u mojej klientki i powiedziala,ze jak nic z ciazowych nie pomaga i z domowych sposobow to moge brac,ale katar mi sie zrobil i kicham ciagle.
Takze ubrana na cebulke ,dzis bede sie jeszcze leczyc herbatka z miodem i cytryna no i jutro pewnie dzien spedze pod kolderka[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom