reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej laski ostatnio nie mam na nic czasu ogarniam się i od dziś postaram że będę bardziej na bieżąco teraz robię małemu mleko potem wpadnę obiecuję że choć troszkę doczytam .

@kari21 kochana moje gratulacje; ) ogromnie się cieszę i trzymam mocno kciuki.
Piękny test .

No jestem my jutro oglądamy mieszkanie ale w innej miejscowości tam jest trochę taniej i chce się rozejrzeć co tam mają ciekawego.
Nie oczekuję cudów ale mam nadzieję że będzie w miarę.

Ostatnia edycja:
reklama
@mamcia2014 przypomina mi się jak ja szukałam. Niektóre mieszkania to były w tak masakrycznym stanie, że zastanawiałam się jak ludziom nie wstyd pokazywać coś takiego jako na sprzedaż do remontu.
Pamiętam jak jeden pan mnie rozbawił: no warunki może i kiepskie, ale u sąsiadki to jeszcze gorsze, a i wie pani co? Jest tu fajna tradycja. Jak jest wigilia to wszyscy lokatorzy tu na moim piętrze wynoszą na korytarz stoły i robią wigilię na korytarzu. Popatrzyłam na zapleśniałe od grzyba kąty, czarną podłogę i stwierdziłam, że chyba wiem dlaczego.

Życzę Wam powodzenia w szukaniu gniazdka. Kto szuka, ten znajdzie.:)

Spać czas. Słodkich snów.

@Funia90 przykro mi z powodu koleżanki :(
@kari21 wyczaruj dla mnie taki test [emoji14]
@Olasec najlepsze życzenia dla synka [emoji8]
@madzia0902 ja mam wszystkie badania ok tylko jedną formę mthfr ta najlagodniejsza mam ale clexane i resztę lekow dostałam .

Ja krótko [emoji4] wstałam wzięłam prysznic i wcinam tabletki . Było super ! Wymoczylam sie w babelkach , a masaz olejkim brzoskwiniowym czuje do teraz [emoji14] Oczywiście po chlorze coś tam mnie podraznilo trochę tam na dole, dla mnie nie nowość, ale wezmę od razu ten provag , bo infekcji mi teraz nie trzeba .

Miłego dnia dziewczyny [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry wszystkim dzisiaj wypoczywam w cieniu wczoraj filtry nie pomogly byla temp 30 stopni a w sloncu chyba z 40 wyspa bardzo piekna ale niestety przez pozary bardzo zniszczona bylo tez mnostwo psiakow bezdomnych bo ludzi ewakuowali a one chyba pouciekaly:/ jezdzilismy wczoraj caly dzien quadami chcialam Wam wrzucic jakies fotki ale za duza pojemnosc :) tych zdjec.
@roxie123 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy zyczenia spoznione wymarzonych dwoch kreseczek
Czy ktoras z dziewczyn testowala?

Cześć dziewczyny :)

@Funia90 bardzo mi przykro z powodu przyjaciołki :( a Wy jak sie z Asieńką macie?

@zosiak zmykaj do meza :p nie zebysmy Cie wyganialy czy cos :D
Nie zapomnij jakiego psa ze soba przywieźć :D
Udanego urlopu kochana :*

@roxie123 kiedy to masz testowac? :)
Zaczynam wysyłac fluidki ciazowe i robic czary mary na dwie piekne kreski ;)

U mnie zimno jak nie wiem :(
Wstałam rano z takim bolem gardła, ze M mi robił mleko z czosnkiem :hmm:
A teraz mi mowi, ze capie czosnkiem i że jak do niego mowie to mam patrzec na telewizor :laugh2:
Wybieram sie dzisiaj na jakies zakupy ;) cos musze sobie kupic :)
Miłego dnia :*

@zosiak, @roxie123 no i tak się odpoczywam. Przyjemności wewnętrzne i zewnętrzne są? Są. Mężu jest? Jest. No i pięknie. Tak ma być. :)

@Calineczka24, dobre z tym telewizorem. Ale to i tak masz dobrze. Jak ja kiedyś się tym czosnkiem napasłam to mój zasugerował coś o telepatii. Hmm...jedno i drugie na tele. Widać, że ten sam szczep gatunku wymyślił. Nic oryginalności. Nic.;)

@ivvonka zycze abys szybciutko przerwala awans:p
@Calineczka24 zaszalej na zakupach. Ja wczoraj kupiłam sobie 4 pary butow:p a co
@zosiak @roxie123 wypoczywajcie i ladujcie akumulatorki

@mamcia2014 powodzenia z mieszkaniem
@madzia0902 moj robil badanie nasienia w gamecie. Chyba 130 zl. Co zamierzacie zrobic kochana, naturalnie czy in vitro?

U mnie 8 dc i cycki bola jajniki tez. Ja pierdziele ale mi się zrobil balagan. Musze chyba porobic hormony i pojde w tym miesiącu na monitoring bo cos mi sie wydaje ze jest cos nie tak.:(
Miłej niedzieli

Witam się po długasnej przerwie. Bardzo trudno być zawodowo na topie plus dzieci i dom i mieć jeszcze czas dla siebie (czytaj dla forum) :) na dodatek chłopaki juz zakatarzeni pi pierwszych dniach w szkole a u Wikusia jest juz niania.

@...Margotka9022... ja tez mialam lekko nachodzące łożysko na początku ale lekarz mówił ze się podniesie i juz więcej nic nie mówił wiec pewnie z czasem tak było. Choć jeśli by pozostało przodujace to trzeba bardzo uważać i raczej pod koniec ciąży leży się w szpitalu.

@calineczka kołatanie serca w ciąży to coś "normalnego" choć jeśli coś miałaś to nie zaszkodzi sprawdzić :)

Czy @hajmal się odzywała?

@Frezja_1 chyba Ci się z kimś pomyliłam, ja nie mam żadnych wskazań do in-vitro więc próbujemy jak najbardziej naturalnie :) Pytam o badanie nasienia bo poronienie miałam w maju a jest już wrzesień i dalej nic więc może coś żołnierze szwankują. Albo człowiek za mocno się spina i by chciał tu i teraz no a tak się nie da :D

reklama
Witam się i ja :)
Wczoraj się wybawiłam, wytańczyłam i trochę popiłam :p musiałam utopić swoje smutki. Także dzisiaj powoli wracam do żywych :p
@Funia90 mam nadzieję że przyjaciółka się faktycznie będzie trzymać, bo wszystkie wiemy jak jest ciężko :(
@roxie123 @zosiak udanych urlopów i wracajcie z fasolkami :)
@Calineczka24 pytanko mam do ciebie, bo nie pamiętam twojej historii a tak mnie ostatnio to zastanawia. Po ilu stratach jesteś? Bo kurcze tak ostatnio szukam pozytywów że po jednej stracie udaje się zajść i donosic ciążę. Wszystkie przypadki jakie znam mają dwie nieudane próby :(
@Frezja_1 zrób badania, będziesz wiedziała na czym stoisz :)

Eh, drugi cykl starań bez skutków. Może los daje mi sygnał żeby zrobić te badania :) u mnie dzisiaj 4 dc, a @ jakby trochę odpuszcza. Może nie będzie taka długa jak te dwie ostatnie

@madzia0902 właśnie mam tak samo. Też nie wiem czemu teraz się nie udaje.... Wszyscy mówią że do pół roku po poronieniu łatwiej zajść w ciążę. A tu nic :(

Do góry