reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@madzia0902 mowialam Ci ,ze przy mthfr bedziesz miala kwas ponad norme[emoji6]
Nie przejmuj sie tylko bierz metyle i wiecej tego nie badaj bo szkoda kaski[emoji4]homocysteina wazna,moze na innej maszynie idzie i bedzie pozniej[emoji5]

@Calineczka24 nadrabiaj bo juz mnie to denerwuje ,ze tylko ja tyje,a na prawde nie jem tlusto a slodycze owszem ale nie w takich ilosciach jak na twoim foto[emoji23]
Upewnij sie czy po tych cukierkach z dzis wynik nie bedzie sfalszowany,bo nie wiem czy przed badaniem glukozy mozna wcinac slodkie[emoji6]

@Olasec wiem wlasnie ale mialam je z poorzedniej ciazy to se possam[emoji4]jutro mam polowkowe to przy okazji zapytam co brac.
Czy moge ten tantum verde ,bo kurcze zawsze mozna bylo.
A do kolacji bedzie herbatka z imbirem i cytrynka.

Ps czuje biegunke w kosciach przed jutrem:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 poczytam poczytam ;)
Najwyżej pojadę na badanie w piątek ;)
Te cukierki jadłam po 15 więc nie wydaje mi się, żeby miało to jakiś wpływ na badanie. Później już za słodkie sie nie brałam ;)
To jutro masz ginekologa? :)
A jak się w ogole czujesz?

@Calineczka24 no poczytaj lepiej ,kiedy ostatni posilek itd,zeby Ci jakies cuda nie wyszly[emoji4]
Jutro mam drugie prenatlane,gardlo dalej boli,glowa troszke lepiej:/

Hej dziewczyny :-)

Melduje sie po połówkowych, wszystko wyglada książkowe, chłopiec potwierdzony na 100%, wazy 450 g (czyli moja lekarka cos ostatnio źle wyliczyła) i termin wyliczył mi na 18 stycznia :-)

Funia, Calineczka, Żaneta, Margotka powiedzcie mi ile planujecie kupić np body, pajacykow, śpiochów w rozmiarze 56? Moze bardziej doświadczone dziewczyny w tym temacie cos podpowiedzą... Wlasnie grzebie w necie i próbuje sobie to jakoś ogarnąć ale zielona jestem. Nie mam pojęcia ile taki maluch moze potrzebować ubranek ...

@Calineczka24 no poczytaj lepiej ,kiedy ostatni posilek itd,zeby Ci jakies cuda nie wyszly
emoji4.png

Jutro mam drugie prenatlane,gardlo dalej boli,glowa troszke lepiej:/

A to pojadę sobie w przyszłym tygodniu, żeby się nie stresować :D
Ojej to już jutro? :)
Ja mam w poniedziałek drugie prenatalne ;)

@Katarina91 powiem Ci, że sie nie zastanawiałam jeszcze. Ja dostanę też ubranka od siostry więc zapewne za wiele kupować nie będę ;)

Hej dziewczyny :-)

Melduje sie po połówkowych, wszystko wyglada książkowe, chłopiec potwierdzony na 100%, wazy 450 g (czyli moja lekarka cos ostatnio źle wyliczyła) i termin wyliczył mi na 18 stycznia :-)

Funia, Calineczka, Żaneta, Margotka powiedzcie mi ile planujecie kupić np body, pajacykow, śpiochów w rozmiarze 56? Moze bardziej doświadczone dziewczyny w tym temacie cos podpowiedzą... Wlasnie grzebie w necie i próbuje sobie to jakoś ogarnąć ale zielona jestem. Nie mam pojęcia ile taki maluch moze potrzebować ubranek ...

Ja chętnie się przypisze do pytania bo nie mam pojęcia kochana :/ wgl nie wiem co mam zacząć kupować, tyle co uszylam trzy zestawy do łóżeczka i sześć par spodenek więcej nie mam :/ jakąś konkretną lista by się przydała :) pierworodki trzymam kciuki za kompletne wyprawki bo ja to coś czuję że czegoś nie kupię hihi :-D
Moje polowkowe 20.09 już za tydzień, nie mogę się doczekać :)

reklama
@Katarina91 gratuluje Synusia[emoji5]
Imie wybrane?
Waga sie nie przejmuj tam jest dosc duza granica bledu.
A z ciuszkow narazie kupowalam na oko po kilka sztuk,przyjaciolka ma mi przeslac liste wyprawkowa wiec jak cos to sie podziele[emoji4]

@Calineczka24 do poniedzialku szybko zleci[emoji5]

Do góry