reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
roki_1991
@roxie123 to dawaj znać po wizycie co i jak. Trzymam kciuki a jak twoje zdrówko? Bo ja cały czas nie mogę się wyleczyć... Dalej gardło boli, katar, kaszel mnie męczy okropny idę dzisiaj do apteki przeprosić się z tym syropem co mi ostatnio babka proponowała
@Funia90 chociaż byłaś spokojna a zawsze w bardziej leniwy dzień możesz go użyć a jak nie, to faktycznie sprzedać i mieć święty spokój
@Calineczka24 czekam na zdjęcie brzuszka
@zosiak fajnie ze jedziecie na wczasy. Odpoczniecie trochę i przede wszystkim pobędziecie razem ze sobą ja osobiście bardzo lubię się pakować na wyjazdy, więc trochę inaczej, ale za to nie lubię po powrocie tych wszystkich toreb wypakowywac.
Lecę zrobić sobie śniadanko i wracam przed telewizorek miłego dzionka dla was dziewczyny
@Funia90 chociaż byłaś spokojna a zawsze w bardziej leniwy dzień możesz go użyć a jak nie, to faktycznie sprzedać i mieć święty spokój
@Calineczka24 czekam na zdjęcie brzuszka
@zosiak fajnie ze jedziecie na wczasy. Odpoczniecie trochę i przede wszystkim pobędziecie razem ze sobą ja osobiście bardzo lubię się pakować na wyjazdy, więc trochę inaczej, ale za to nie lubię po powrocie tych wszystkich toreb wypakowywac.
Lecę zrobić sobie śniadanko i wracam przed telewizorek miłego dzionka dla was dziewczyny
roxie123
@roki_1991 u mnie lepiej katar praktycznie odpuscil chociaż czasami mam suchy kaszel i chrypke jeszcze inhalacje z raz zrobię dziś . Ale zaczelam brać dziś też encorton więc może on coś tez pomoże bo podobno dzieciom się podaje jak są chore.
Ale kupię w aptece to co mówiłaś żeby mieć w domu jak coś. Zdrówka [emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ale kupię w aptece to co mówiłaś żeby mieć w domu jak coś. Zdrówka [emoji8]
Funia90
@Calineczka24 to czekamy dzis na foto[emoji4]
@roxie123 u mnie dzis nowa dostawa[emoji4]wiec ceny wysokie beda ale moze ladne rzeczy.
Czekamy na info od doktorka [emoji5]ale jak tescik zjasnial to moze juz byc po owu[emoji4]
@roki_1991 pojdz do innej apteki jeszcze zapytac bo na pewno sa leki ,ktore mozna brac[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roxie123 u mnie dzis nowa dostawa[emoji4]wiec ceny wysokie beda ale moze ladne rzeczy.
Czekamy na info od doktorka [emoji5]ale jak tescik zjasnial to moze juz byc po owu[emoji4]
@roki_1991 pojdz do innej apteki jeszcze zapytac bo na pewno sa leki ,ktore mozna brac[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
D
Deleted member 170039
Gość
Dzien dobry wszystkim ja juz od 5 rano noe spie o 6 w pracy. Mnie tez chcialo rozlozyc ale wypilam herbatke z cytryna wzielam ciepla kapiel i polozylam sie pod kolderka i kocykiem i odpukac narazie jest w porzadku alez jestem smutna ze znowu jesien idzie i zima tak tego nie lubie.
@roki_1991 ja wszystko wrzucam po powrocie do pralki wiec nie ma zle ake naprawde pakowanie to dla mnie zmora jakas jest
Po powrocie zastanawiam sie nad pilatesem albo joga tak z 4 razy w miesiacu.
@roki_1991 ja wszystko wrzucam po powrocie do pralki wiec nie ma zle ake naprawde pakowanie to dla mnie zmora jakas jest
Po powrocie zastanawiam sie nad pilatesem albo joga tak z 4 razy w miesiacu.
reklama
roxie123
@zosiak nie daj się chorobie wczasy czekają [emoji6] ja tez się lecze ostro bo rocznica na weekend i jak na spa chora pójdę xD
@Funia90 na pewno coś wyszukasz pochwal się później [emoji4] u mnie po 2 zł wszystko dziś ale nie jadę bo muszę jechać po południu a to z rana trzeba później już nic nie będzie : p
No możliwe dlatego jak mi powie ze nic nie widzi to ja potraktuje to że juz po ow xD i będę czekać na testowanie
@Funia90 na pewno coś wyszukasz pochwal się później [emoji4] u mnie po 2 zł wszystko dziś ale nie jadę bo muszę jechać po południu a to z rana trzeba później już nic nie będzie : p
No możliwe dlatego jak mi powie ze nic nie widzi to ja potraktuje to że juz po ow xD i będę czekać na testowanie