reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 dzisiaj też kupiłam sobie kisiel i to nawet × 2 :D mandarynki też się w koszyku znalazły :D - mandarynki mi się kojarzą ze świętami :) już by mogły w sumie być bo ja święta uwielbiam :)
Juleczka się ostatnio tak wypieła, że jak dotykałam brzucha to tak chobym w brzuchu po lewej stronie miała kamień :D a to po prostu moja córka postanowiła się na mnie wypiąć :D
Ja wczoraj weszłam na wagę i wychodzi na to, że od ostatniej wizyty schudłam :szok:

@...Margotka9022... ja czuje podobnie jak @Funia90 :) na początku tylko w podbrzuszu a teraz to gdzie kopnie tam poczuje :)

@ivvonka piękne grzyby :) daj trochę ;) mój M nie jest za tym, żebym w ciąży grzyby jadła :p

Dziękuję wszystkim za życzenia rocznicowe :) jesteście kochane :*

reklama
@Frezja_1 nie bylam na Malcie wiec nie pomoge:/ ale poczytaj o pogodzie na jakis forach[emoji4]
Ja zawsze latam bez biura[emoji6]

@Calineczka24 jak to schudlas[emoji15][emoji15][emoji15]jak Ty to robisz kobieto?
Nie kumam....
Hmm jesli takie cos ala kamien pojawi sie pare razy w ciagu dnia to wtedy raczej stawiajaca sie macica a nie dziecko,obserwuj sie kochana.
Milego palaszowania slodkosci[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :D

@ivvonka to prawda ostatnio strasznie zakręcona :D
@roki_1991 co za tabletki kupiłaś ? :) ja też się boję brać nie wiadomo co teraz... a jeszcze mnie trzyma przeziębienie , nie mogę się wyleczyć jakoś ;/ u mnie minusem jest to , że zawsze po katarze na krtań mi idzie i głos zabiera
@hona masz Ci los ...takie niespodzianki niedobre :p no powiem Ci ,że ciężko ucelowac ... w sumie są metody ,ale gwarancji i tak nie ma :D kto pierwszy ten lepszy hihi
@Calineczka24 działamy działamy , cały czas co 2 dzień :) testowanie o ile owulacja będzie to za około 2 tyg :) Najlepsze życzenia rocznicowe :) my mamy 15go :)
@Frezja_1 i dobrze , ja też odpuściłam :) nie mam czasu na myślenie o ciąży...robimy swoje , a co będzie to będzie . Jestem troche chora , robie eksperyment z testami . No cóż więcej mogę :D chyba przywykłam już do tego , że ciągle pod górkę ... dobrze ,że mam zajęcie . Co do Malty , tam raczej ogólnie bardziej wiosenna pogoda :)
@Funia90 robię , robię :) z ciekawości :) ale nie nakręcam się bardzo , bo wiesz... jutro sądny dzień xD
Super muszą być te ruchy dziecka :) ja nie jestem sobie w stanie wyobrazić :) ale skoro tata czuje pod ręką ,to mała ładnie tam bombarduje hihi :*
@...Margotka9022... skoro coś zaczynasz czuć , to jeszcze trochę i mała będzie dawać kopniaki że hej :)

U mnie 16dc :) także dopiero coś się zaczyna dziać ...ciekawe co mi jutro osioł powie :)

Roxie trzymam kciuki, nie wiem czemu ale czuje ze wrzesien jest twoj :D
Kopniaki sprawa cudowna. Z pierwszym synem czulam okolo 20 tyg a z drugim juz od poczatku 14 tyg. Najpierw dziwne plumkanie rybki, nie do opisania, jakby lekkie laskotanie, potem wlasnie lekkie pukanie a potem kopniaki. A na sam koniec taniec brzucha, jak dziecko fikolkuje albo sie przeciaga a mama ma wrazenie ze zaraz jej powloki brzuszne pekna :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 wrzesnien jest a mowilas ,ze czujesz ,ze zajdziesz we wrzesniu takze trzymam Cie za slowo[emoji5]a kiedy przeprowadzka?wiadomo juz cos konkretnie?

A kopniaka,sama poczujesz [emoji5]

@kari21 liczę na Twoje przeczucia :*
@Funia90 hhi ja sobie cokolwiek mówiłam :p chciałabym wiadomo ale co będzie to będzie . Przeprowadzka hmmmm jak się uda to pewnie październik :) w zależności kiedy nam zrobią kanalizacje ;/

@funia to było w okolicach pepka wiec to pewnie Julcia się wypięła :D
Było to juz w nocy jak w łózku leżałam ;) także obstawiam, ze to młoda była :)

@roxie123 czekamy na dwie kreski :)

Ja czekam na obiad bo niedzielne obiadki należą do mojego M ;) - tak sobie kiedys ustaliliśmy i tak jest :D
Jak byłam na L4 skuli serca to wtedy ja gotowałam tez i w niedzielę, chociaż nie zawsze bo M tez sie garnał do garow :)
A ostatnimi czasy stwierdził, że On w niedziele gotuje bo niedziele są jego :D

@roxie123 ehh czyli jeszcze troszke:/ no ale juz blizej niz dalej[emoji4]

@Calineczka24 ale Ci dobrze z twoim M ,moj sie wczoraj schal ze znajomi i spi.
Jestem wsciekla ,niedziela to jedyny dzien kiedy jest w domu a on lezy i zdycha.
Nie wspomne o tym ,ze w zyciu by mi obiadu nie zeobil[emoji29]

reklama
Do góry