reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak zdrowka[emoji5]ja tez wszystko piore po powrocie

@roxie123 pamietaj ,ze po owu nie zawsze widac plyn w zatoce douglasa,ten monitorung raz na tydzien to taki polmonitoring niestety:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 wiem ale ja myślę ze on mi coś powie bo pamiec ma a jak kiedyś chodziłam na cytologie czy z glupotami to mi mówił że albo się starać albo już po owulacji . On jest głupi ale lekarz nie najgorszy pod tym względem [emoji4] zobaczymy później albo mnie wkurzy i wrócę zła albo zadowolona. Myślę że ow była wczoraj bardzo mnie ciągnęło to może to xD nie lubię wizyt bo jak mam iść to zawsze sto razy w wc [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 to on ma pamiec serio ,hehe.
Ja zawsze przed wizyta mam biegunke,ostatnio mialam na 12 to 5 razy bylam w wc i na poczekalni tez mi sie chcialo,ale wiadomo ,ze nie szlam,po wizycie mi sie odechcialo heheh

Nie moge sie dzis z domu wybrac:/
Normalnie jak sojka za morze,jakas spuchnieta dzis jestem ,chyba od wczorajszego jedzenia i glowa od wczoraj mnie boli:'/ juz niby lepiej niz rano ale jednak.
A plan byl taki zeby w lumpku byc na 9 na otwarcie heh

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się :)

Tak jak obiecałam, wrzucam zdjęcie brzuszkowego domku :) u Nas 20t1d :)
20170911_113259.jpg

Załączniki

• 20170911_113259.jpg
    20170911_113259.jpg
    469,2 KB · Wyświetleń: 84
Ehh dziewczynki pisze do Was bo sie tak wkurzylam dzisiaj, powiedzialam jakis czas temukolezance z pracy ze lecimy do Grecjiz mezem tylko prosilam zeby nikomu nie mowila w pracy bo plotkuja tylko pozniej niektorzy i rozgadala przykro mi sie zrobilo bo myslalam ze jest ona osoba ktorej mozna zaufac a tu takie cos normalnie inna osoba przyszla i gada ze slyszala ze lece do grecji a tylko tej 1 powiedzialam i zaznaczylam zeby nikomu nie mowila co Wy na to

Teraz wiem ze musze uwazac co mowie przy niej no ale glupio to wyszlo bo ja soe zapytalam tej osoby skad takie wiesci slyszala naprawde nie chcialam zeby to wyszlo a jednak ta pepla wygadala :( w pracy tez nie wiedza ze moj maz jest za granica ale by gadali.

reklama
Witam sie i ja :)
Zimno. Mlodszy dzis zaczal szkole, siedze i delektuje sie cisza w domu zamiast ruszyc poslady i cos ogarnac ;) ale przecie co sie odwlecze to nie uciecze :)
Powodzonka wszystkim staraczkom.
Roxie u ciebie za max 2tyg widze pozytywny test, no nie ma innego wyjscia.
Zosiak nie przejmuj sie, ludzie zawsze gadali i gadac beda. A ty dzieki temu wiesz zeby juz tej dziewczynie nie zaufac wiecej. I dobrze, nauczylas sie wiec jestes do przodu :) zawsze jest jakas dobra strona zlej sytuacji.
Calineczka cudny brzusio!
Funia mam tak samo z biegunka jeszcze mam nadwrazliwosc jelit. Maly stres i rewolucje sie zaczynaja.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry