reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Frezja no na prawde wiadomosc bardzo konkretna :D Nie wiem czemu,ale obstawiam 5 o_O, zgadlam?

Funia widze,ze Ty bardzo zapracowana jestes,zabiegana itd. Korzystaj z tego,potem jak sie Asia urodzi to niestety bedziesz miala ograniczony czas dla siebie,chociaz nie,musze powiedziec jak jest,nie bedziesz tego czasu miala wogole :-D:-D Ale to najpiekniejszy czas.Jak ogladam zdjecia,kiedy mlody byl maly,widze jak Go karmie,przebieram a sama jestem w jakichs dresach, w bluzce z oplutym ramieniem,to nie raz zdarza mi sie uronic lezke.Mimo wszystko to najwspanialszy czas,delektuj sie nim,celebruj kazda chwilke,bo dzieci szybko rosna.Ech,sie rozmarzylam. :yes:

A u mnie dooopa i to taaaka wielka.Mial byc 24 dzien cyklu a jest 1:o. Noz kuzwa ,ale sie zdziwilam,jak z samego rana mialam potop.Zwykle zaczynalo sie od plamienia a tu od razu z grubej rury.Wiec plan jest taki: glowa do gory, cycki do przodu ( w moim przypadku orzechy i to kuzwa nawet nie wloskie a bardziej laskowe :eek: ) dupa w troki i do roboty, bo takim sposobem to mlody nie doczeka sie rodzenstwa ;). Swoja droga celujemy w dziewczynke,a to dopiero podobniez sztuka zrobic dziurke w dziurce :-D:-D:D:D
Chyba trza sie isc upic z tej okazji.:)

Cześć dziewczynki :)

@Funia90 dzięki za wywołanie ;)
Mamy się super. Julcia tak szaleje w brzuszku ze hoho :)
Już nawet mój M poczuł ruchy :)

Co do kiślu to jakas godzinke temu sie delektowałam bo mi ochota przyszła jak zaczełam czytać :D
I tez jadłam taki zalewany w kubku ;)

@roxie123 działajcie działajcie ;)
To kiedy byś miala testowanie ? ;)

@Frezja_1 dobre to było :D

My czekamy z M na pizze ;)
Taki wieczor żeśmy sobie zrobili :p
Jutro mamy pierwszą rocznice ślubu :) - ależ to przeleciało :)

Cześć dziewczynki :)

@Funia90 dzięki za wywołanie ;)
Mamy się super. Julcia tak szaleje w brzuszku ze hoho :)
Już nawet mój M poczuł ruchy :)

Co do kiślu to jakas godzinke temu sie delektowałam bo mi ochota przyszła jak zaczełam czytać :D
I tez jadłam taki zalewany w kubku ;)

@roxie123 działajcie działajcie ;)
To kiedy byś miala testowanie ? ;)

@Frezja_1 dobre to było :D

My czekamy z M na pizze ;)
Taki wieczor żeśmy sobie zrobili :p
Jutro mamy pierwszą rocznice ślubu :) - ależ to przeleciało :)
Calineczka zatem.wszystkiego... zdrowego i grzecznego :D
Frezja no na prawde wiadomosc bardzo konkretna :D Nie wiem czemu,ale obstawiam 5 o_O, zgadlam?

Funia widze,ze Ty bardzo zapracowana jestes,zabiegana itd. Korzystaj z tego,potem jak sie Asia urodzi to niestety bedziesz miala ograniczony czas dla siebie,chociaz nie,musze powiedziec jak jest,nie bedziesz tego czasu miala wogole :-D:-D Ale to najpiekniejszy czas.Jak ogladam zdjecia,kiedy mlody byl maly,widze jak Go karmie,przebieram a sama jestem w jakichs dresach, w bluzce z oplutym ramieniem,to nie raz zdarza mi sie uronic lezke.Mimo wszystko to najwspanialszy czas,delektuj sie nim,celebruj kazda chwilke,bo dzieci szybko rosna.Ech,sie rozmarzylam. :yes:

A u mnie dooopa i to taaaka wielka.Mial byc 24 dzien cyklu a jest 1:o. Noz kuzwa ,ale sie zdziwilam,jak z samego rana mialam potop.Zwykle zaczynalo sie od plamienia a tu od razu z grubej rury.Wiec plan jest taki: glowa do gory, cycki do przodu ( w moim przypadku orzechy i to kuzwa nawet nie wloskie a bardziej laskowe :eek: ) dupa w troki i do roboty, bo takim sposobem to mlody nie doczeka sie rodzenstwa ;). Swoja droga celujemy w dziewczynke,a to dopiero podobniez sztuka zrobic dziurke w dziurce :-D:-D:D:D
Chyba trza sie isc upic z tej okazji.:)
Oj sztuka dziurkę w dziurce stąd mam dwa kliny :D

@Calineczka24 to wspaniały prezent na rocznicę, dzidziolek w brzuszku. Wszystkiego najpiękniejszego..
@hona zmiescilas sie w granicach błędu, wiec uznajemy, bo blisko bylas:D. A u Ciebie @ przyszla 2 dni wcześniej?
U mnie sie nie moze rozkrecic. Mam nadzieje, ze jutro popłynie w końcu, bo mnie juz to wkurza, chociaż w tym cyklu M chyba nie przyjedzie na owulacje, nie mam juz parcia a przerwa moze dobrze mi zrobi. Co ma byc to będzie. Pewnych rzeczy nie przeskocze. Odpuszczam to "staranie". Takze ja sie narazie "wypisuje".

reklama
Ja na szybko się melduję [emoji4]
Z pozytywnym owulacyjnym [emoji16] w poniedziałek zobaczymy co powie lekarz . Czy jak test jest ok to ta moja ow będzie? Czy nie wiadomo ? ...
1504987495-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry