reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Olasec dobrze,ze Synus grzeczny[emoji5]nierwz widze dzieci rozwydrzone i czasem to pewnie wina charakteru ale czesto wychowania rodzicow:/
@hona przykro mi ,ze tak szybko Cie nawiedziala:/ a w ktorym dniu cyklu obstawialas owu?23 dni to dosc krotki cykl.
Ja to wlasnie taka jestem,ciagle zalatana,sama musze wszystkiego dojrzec i podejrzewam ,ze jak niunia sie pojawi to wiele sie nie zmieni ,bede zabiegana ale z malutka[emoji5]o ile damy rade heh
@Frezja_1 no tez czytam ,ze konczy lata hahah i tyle ale spoko wazne ,ze odpowiedzialas[emoji23]
Nie mow hop ,ze sie wypisujesz hehe ,dobre plemniory potrafia sporo przetrwac[emoji4]
@Calineczka24 moj juz od 2-3 tyg czuje pod reka[emoji7]kisiel pizza ,mniam,mniam[emoji5]
Ja wczoraj sie tez najdlam i powiedz mi jak ty to robisz z tym kilogramem na plusie hehe
Gratuluje rocznicy[emoji5]
@roxie123 nooo pieknie[emoji5]rob dalej co by sprawdzac[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@hona przykro mi ,ze tak szybko Cie nawiedziala:/ a w ktorym dniu cyklu obstawialas owu?23 dni to dosc krotki cykl.
Ja to wlasnie taka jestem,ciagle zalatana,sama musze wszystkiego dojrzec i podejrzewam ,ze jak niunia sie pojawi to wiele sie nie zmieni ,bede zabiegana ale z malutka[emoji5]o ile damy rade heh
@Frezja_1 no tez czytam ,ze konczy lata hahah i tyle ale spoko wazne ,ze odpowiedzialas[emoji23]
Nie mow hop ,ze sie wypisujesz hehe ,dobre plemniory potrafia sporo przetrwac[emoji4]
@Calineczka24 moj juz od 2-3 tyg czuje pod reka[emoji7]kisiel pizza ,mniam,mniam[emoji5]
Ja wczoraj sie tez najdlam i powiedz mi jak ty to robisz z tym kilogramem na plusie hehe
Gratuluje rocznicy[emoji5]
@roxie123 nooo pieknie[emoji5]rob dalej co by sprawdzac[emoji5]
ivvonka
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
@calineczka @Funia90 kochane powiedzcie mi gdzie czujecie te ruchy? Na wysokości pępka czy poniżej?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
@ivvonka piekne zbiory[emoji7]uwielbiam chodzic na grzyby[emoji4]jedziemy w pazdzierniku,udanej uroczystosci[emoji5]
@...Margotka9022... ja czulam na pocztku w podbrzuszu ,ok 5 cm ponizej pepka.
Teraz to czuje jak mi kopie przy kosci biodrowej[emoji3]i roznie przy pepku,sa rozne kombinacje ale poczatek tylko tam nisko
A zaczelas cos czuc?
Teraz to czuje jak mi kopie przy kosci biodrowej[emoji3]i roznie przy pepku,sa rozne kombinacje ale poczatek tylko tam nisko
A zaczelas cos czuc?
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Funiu wieczorem jak kładę rękę w okolicy pępka to wydaje mi się ze coś czuje ale pewności nie mam. Przez to łożysko na przedniej ścianie ciężko mi to zweryfikować.@ivvonka piekne zbiory[emoji7]uwielbiam chodzic na grzyby[emoji4]jedziemy w pazdzierniku,udanej uroczystosci[emoji5]
A zaczelas cos czuc?
Funia90
@...Margotka9022... ja tez lozysko na przedniej scianie.
Pierwsze ruchy czulam ,takie przesuwanie pod reka,w miejscu gdzie usg robili[emoji4]ok 15-16 tyg zaczelam to czuc a pozniej malutka zaczela pukac ,napierw niesmialo ,raz na dzien ,a potem juz coraz wiecej[emoji4]
Pierwsze ruchy czulam ,takie przesuwanie pod reka,w miejscu gdzie usg robili[emoji4]ok 15-16 tyg zaczelam to czuc a pozniej malutka zaczela pukac ,napierw niesmialo ,raz na dzien ,a potem juz coraz wiecej[emoji4]
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
No to u mnie kiepsko. 18 tc się zaczyna i cisza.@...Margotka9022... ja tez lozysko na przedniej scianie.
Funia90
@...Margotka9022... kochana przeciez dobrze wiesz ,ze ruchy to spokjnie do 22 tyg,poza tym jak Ci sie wydaje ,ze czujesz to na pewno czujesz[emoji4]ja tez nie bylam pewna ,ale mialam to tylko po jedenj stronie,tam gdzie mala na usg siedziala,potem sprawdzilam detektorem i tam bylo serduszko[emoji4]
Lada dzien dostaniesz kopa,ja pierwszego mocnego ,dostalam w aucie az sie wystraszylam ,wczesniejsze byly niewyrazne i niesmiale[emoji5]
Lada dzien dostaniesz kopa,ja pierwszego mocnego ,dostalam w aucie az sie wystraszylam ,wczesniejsze byly niewyrazne i niesmiale[emoji5]
reklama
Frezja_1
@ivvonka ale grzyby...ja Cie... uwielbiam takie. Gdzie taki las?
No u mnie w koncu @ sie rozkrecila. U mnie z 1-2 dniowym opoznieniem, wiec wychodzi na to, ze u wszystkich sie poprzestawialo.
@Funia90 dziękuję kochana. U mnie teraz podejscie co ma byc to bedzie. Zaczynam szukac wczasow. Myslalam o Malcie, bo tam mam możliwość pojechac bez biura podróży. Moze któraś sie orientuje, czy w październiku jest jeszcze pogoda na plażowanie, czy juz raczej nie.
No u mnie w koncu @ sie rozkrecila. U mnie z 1-2 dniowym opoznieniem, wiec wychodzi na to, ze u wszystkich sie poprzestawialo.
@Funia90 dziękuję kochana. U mnie teraz podejscie co ma byc to bedzie. Zaczynam szukac wczasow. Myslalam o Malcie, bo tam mam możliwość pojechac bez biura podróży. Moze któraś sie orientuje, czy w październiku jest jeszcze pogoda na plażowanie, czy juz raczej nie.