reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona, to u Ciebie tak samo przyszło toto z zaskoczenia jak u mnie ostatnio. Nawet nie zdążyłam zrobić za wcześnie testu. A tu plum i mnie wyzewnętrzniło i za wcześnie i bez znaków ostrzegawczych.

reklama
@Olasec dobrze,ze Synus grzeczny[emoji5]nierwz widze dzieci rozwydrzone i czasem to pewnie wina charakteru ale czesto wychowania rodzicow:/

@hona przykro mi ,ze tak szybko Cie nawiedziala:/ a w ktorym dniu cyklu obstawialas owu?23 dni to dosc krotki cykl.
Ja to wlasnie taka jestem,ciagle zalatana,sama musze wszystkiego dojrzec i podejrzewam ,ze jak niunia sie pojawi to wiele sie nie zmieni ,bede zabiegana ale z malutka[emoji5]o ile damy rade heh

@Frezja_1 no tez czytam ,ze konczy lata hahah i tyle ale spoko wazne ,ze odpowiedzialas[emoji23]
Nie mow hop ,ze sie wypisujesz hehe ,dobre plemniory potrafia sporo przetrwac[emoji4]

@Calineczka24 moj juz od 2-3 tyg czuje pod reka[emoji7]kisiel pizza ,mniam,mniam[emoji5]
Ja wczoraj sie tez najdlam i powiedz mi jak ty to robisz z tym kilogramem na plusie hehe
Gratuluje rocznicy[emoji5]

@roxie123 nooo pieknie[emoji5]rob dalej co by sprawdzac[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja dzisiaj z tatą i z siostrą bylam na grzybach. Jak ja to uwielbiam. Każdy po koszu wyniósł, teraz prysznic i do kościoła,bo na chrzest trzeba zdążyć, zwlaszcza, że jestem chrzestną.:)

Załączniki

• 20170910_075656.jpg
    20170910_075656.jpg
    840,9 KB · Wyświetleń: 64
@ivvonka piekne zbiory[emoji7]uwielbiam chodzic na grzyby[emoji4]jedziemy w pazdzierniku,udanej uroczystosci[emoji5]

@...Margotka9022... ja czulam na pocztku w podbrzuszu ,ok 5 cm ponizej pepka.
Teraz to czuje jak mi kopie przy kosci biodrowej[emoji3]i roznie przy pepku,sa rozne kombinacje ale poczatek tylko tam nisko
A zaczelas cos czuc?

@ivvonka piekne zbiory[emoji7]uwielbiam chodzic na grzyby[emoji4]jedziemy w pazdzierniku,udanej uroczystosci[emoji5]

@...Margotka9022... ja czulam na pocztku w podbrzuszu ,ok 5 cm ponizej pepka.
Teraz to czuje jak mi kopie przy kosci biodrowej[emoji3]i roznie przy pepku,sa rozne kombinacje ale poczatek tylko tam nisko
A zaczelas cos czuc?

Funiu wieczorem jak kładę rękę w okolicy pępka to wydaje mi się ze coś czuje ale pewności nie mam. Przez to łożysko na przedniej ścianie ciężko mi to zweryfikować.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... ja tez lozysko na przedniej scianie.
Pierwsze ruchy czulam ,takie przesuwanie pod reka,w miejscu gdzie usg robili[emoji4]ok 15-16 tyg zaczelam to czuc a pozniej malutka zaczela pukac ,napierw niesmialo ,raz na dzien ,a potem juz coraz wiecej[emoji4]

@...Margotka9022... ja tez lozysko na przedniej scianie.
Pierwsze ruchy czulam ,takie przesuwanie pod reka,w miejscu gdzie usg robili[emoji4]ok 15-16 tyg zaczelam to czuc a pozniej malutka zaczela pukac ,napierw niesmialo ,raz na dzien ,a potem juz coraz wiecej[emoji4]

No to u mnie kiepsko. 18 tc się zaczyna i cisza.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... kochana przeciez dobrze wiesz ,ze ruchy to spokjnie do 22 tyg,poza tym jak Ci sie wydaje ,ze czujesz to na pewno czujesz[emoji4]ja tez nie bylam pewna ,ale mialam to tylko po jedenj stronie,tam gdzie mala na usg siedziala,potem sprawdzilam detektorem i tam bylo serduszko[emoji4]
Lada dzien dostaniesz kopa,ja pierwszego mocnego ,dostalam w aucie az sie wystraszylam ,wczesniejsze byly niewyrazne i niesmiale[emoji5]

reklama
@ivvonka ale grzyby...ja Cie... uwielbiam takie. Gdzie taki las?
No u mnie w koncu @ sie rozkrecila. U mnie z 1-2 dniowym opoznieniem, wiec wychodzi na to, ze u wszystkich sie poprzestawialo.
@Funia90 dziękuję kochana. U mnie teraz podejscie co ma byc to bedzie. Zaczynam szukac wczasow. Myslalam o Malcie, bo tam mam możliwość pojechac bez biura podróży. Moze któraś sie orientuje, czy w październiku jest jeszcze pogoda na plażowanie, czy juz raczej nie.

Do góry