reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 wierzę :D ja niestety w sieciówkach nie znalazłam mebli jakie bym chciała więc szukałam po Polsce xD no i na allegro tez trochę :) w sklepie znalazłam tylko narożnik ale i tak go zamówiłam na necie taniej :) jakoś nauczyłam się robić zakupy przez neta i powiem Ci ,że dużo taniej niż w sklepach ...sklepy sobie naliczają ,że hoho
@hona to czekamy :D i &&& :) ej ej @agatush brzuszek dla mnie zarezerwowany dawno temu hihhihi
@zosiak dziękuję oprócz kataru to całkiem spoko :) zaczynam patrzeć na oczy , więc chyba lepiej :) aaaa gdzie to u mnie do testowanie fiuu fiu hihi nie mam czasu o tym myśleć na razie :)

reklama
@Marika92 czysta glowa robi duzo,to prawda ,zdecydowanie[emoji4]

@roxie123 masz racje co do nasienia[emoji4]ja tez badalam ,znaczy sie M badal,ale najpierw sie buntowal[emoji6]ty wiesz ale pisze innym hehe

@hona leci ten czas,a skarbus kopie[emoji5]jak beda dwie kreski to z radoscia sie nie napijesz[emoji4]

@Katarina91 brzuszek mi urosl ,ja po prostu mialam wczesniej bardzo plaski[emoji5]a na plus w porownaniu do Ciebie mam duzo bo od poczatku ciazy 3-3,5 kg [emoji15]
Ja tez juz kompeltuje wyprawke[emoji4]piekne ciuszki[emoji5]w sumie takie ubiwerslane
A prenatlne mam w srode[emoji4]
Pokaz brzusio[emoji4]
Aaa kiedy masz glukoze?ja teraz na wizycie pewnie dostane skierowanie.

@zosiak Roxie troszke inna sytuacje ma,bierze leki i musi zrobic test,ja tez tak mialam[emoji6]

Po pracy zrobilam sobie budyn czekoladowy,w ogole dzis mam dzien czekoladowy hehe ,ale mala zadowolona[emoji5]
1504804106-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Katarina91 kochane te ciuszki :) dobrze ze wszystko u was w porządku ;)
@zosiak u mnie gardło jakby trochę lepiej, ale pewnie rano będzie gorzej. Katar też w sumie znosny, mam nadzieję że do końca weekendu przejdzie :)
@roxie123 u mnie z meblami było gorzej o tyle, że musiałam mieć na wymiar bo mamy mieszkanie na poddaszu i mamy skosy na suficie, więc trzeba było robić tak,żeby się zmieścić :) ale rogówke chcieliśmy kupić w sieciowce i dużo tego przeszlismy a nie było kompletnie nic w naszym guście. Więc pojechaliśmy na giełdę i zamówiliśmy taka jaka chcieliśmy :)
Na prawdę żadna tu na dniach nie testuje?? Dawno nie było pozytywu tutaj :(

@Funia90 jestes okropna teraz zjadlabym budyn a kuchni teraz nie mam podziel sie troche:p a no tak jeśli @roxie123 musi testowac z powodu lekow to niech testuje ja prawfopodobnie bede miala podobnie :p ok zmiatam sie kapac jutro pobudka ok godz 4.30 kogo obudzic:)

reklama
Do góry