reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 wierzę :D ja niestety w sieciówkach nie znalazłam mebli jakie bym chciała więc szukałam po Polsce xD no i na allegro tez trochę :) w sklepie znalazłam tylko narożnik ale i tak go zamówiłam na necie taniej :) jakoś nauczyłam się robić zakupy przez neta i powiem Ci ,że dużo taniej niż w sklepach ...sklepy sobie naliczają ,że hoho
@hona to czekamy :D i &&& :) ej ej @agatush brzuszek dla mnie zarezerwowany dawno temu hihhihi
@zosiak dziękuję oprócz kataru to całkiem spoko :) zaczynam patrzeć na oczy , więc chyba lepiej :) aaaa gdzie to u mnie do testowanie fiuu fiu hihi nie mam czasu o tym myśleć na razie :)

reklama
@Marika92 czysta glowa robi duzo,to prawda ,zdecydowanie[emoji4]

@roxie123 masz racje co do nasienia[emoji4]ja tez badalam ,znaczy sie M badal,ale najpierw sie buntowal[emoji6]ty wiesz ale pisze innym hehe

@hona leci ten czas,a skarbus kopie[emoji5]jak beda dwie kreski to z radoscia sie nie napijesz[emoji4]

@Katarina91 brzuszek mi urosl ,ja po prostu mialam wczesniej bardzo plaski[emoji5]a na plus w porownaniu do Ciebie mam duzo bo od poczatku ciazy 3-3,5 kg [emoji15]
Ja tez juz kompeltuje wyprawke[emoji4]piekne ciuszki[emoji5]w sumie takie ubiwerslane
A prenatlne mam w srode[emoji4]
Pokaz brzusio[emoji4]
Aaa kiedy masz glukoze?ja teraz na wizycie pewnie dostane skierowanie.

@zosiak Roxie troszke inna sytuacje ma,bierze leki i musi zrobic test,ja tez tak mialam[emoji6]

Po pracy zrobilam sobie budyn czekoladowy,w ogole dzis mam dzien czekoladowy hehe ,ale mala zadowolona[emoji5]
1504804106-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Katarina91 kochane te ciuszki :) dobrze ze wszystko u was w porządku ;)
@zosiak u mnie gardło jakby trochę lepiej, ale pewnie rano będzie gorzej. Katar też w sumie znosny, mam nadzieję że do końca weekendu przejdzie :)
@roxie123 u mnie z meblami było gorzej o tyle, że musiałam mieć na wymiar bo mamy mieszkanie na poddaszu i mamy skosy na suficie, więc trzeba było robić tak,żeby się zmieścić :) ale rogówke chcieliśmy kupić w sieciowce i dużo tego przeszlismy a nie było kompletnie nic w naszym guście. Więc pojechaliśmy na giełdę i zamówiliśmy taka jaka chcieliśmy :)
Na prawdę żadna tu na dniach nie testuje?? Dawno nie było pozytywu tutaj :(

@Funia90 jestes okropna teraz zjadlabym budyn a kuchni teraz nie mam podziel sie troche:p a no tak jeśli @roxie123 musi testowac z powodu lekow to niech testuje ja prawfopodobnie bede miala podobnie :p ok zmiatam sie kapac jutro pobudka ok godz 4.30 kogo obudzic:)

reklama
Do góry