Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam, trochę miałam pracy w tym tygodniu i na parę dni przyleciał mój chłopak ehh nie ma co testować bo już jestem walenie po @.. Chyba muszę odpuścić i wtedy się uda jak na razie praca praca i jeszcze raz praca, chociaż dziś zrobiłam sobie dzień wolny oglądamy mieszkania, chcemy kupić... Najlepiej w tym roku może to ruszy coś i zacznie się układać wszystko tak jakbym chciała niestety teraz się nie udało, ale muszę wyluzowac i "odpuścić" wtedy na pewno znów się miło zaskocze@funia ja juz wiecej nie testowalam. Czekam na @.wiem, ze jutro przyjdzie. Teraz siedze w poczekalni u doktorka. Zibaczymy co mi powie. Mezowi nasienie wyszlo jalowe, a w cewce moczowej to co u mnie gronkowiec, ktory normalnie bytuje na naszej skórze i paciorkowiec ten co u mnie. Zobaczymy co dr powie i czy pozwoli sie starać, czy trzeba będzie czekać.
Dziewczyny czytam Was, jak piszecie o tych mutacjach i zastanawiam sie, czy moge to miec, jesli pierwsza ciaza byla bez problemowa?
@roxie123 @roki1991 ja bym lekow teraz nie brala, tylko postawila na naturalne specyfiki:aloes, acerola, czarny bez, cebula, miod. Kurujcie sie dziewczynki, by przygotować dobrze mieszkanko dla fasolki.
@Marika92 wywoluje Cie drugi raz, odezwij sie kochana. Testowalas?
Marika super plan, moze znasz jakis sposob by wyluzować i dopuścić? Kurcze nie potrafie. wiadomo, ze mam tez inne sprawy na glowie, ale nie moge przestac myslec o staraniach.Przepraszam, trochę miałam pracy w tym tygodniu i na parę dni przyleciał mój chłopak ehh nie ma co testować bo już jestem walenie po @.. Chyba muszę odpuścić i wtedy się uda jak na razie praca praca i jeszcze raz praca, chociaż dziś zrobiłam sobie dzień wolny oglądamy mieszkania, chcemy kupić... Najlepiej w tym roku może to ruszy coś i zacznie się układać wszystko tak jakbym chciała niestety teraz się nie udało, ale muszę wyluzowac i "odpuścić" wtedy na pewno znów się miło zaskocze
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom