reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Po prostu powiedziałam sobie że na tą chwilę odpuszczam.. I tyle :) także może coś później z tego wyjdzie :) zajęłam się pracą, dzieciakami, planowaniem tego jak będzie wyglądało nasze mieszkanie, gdzieś w głowie siedzi mi myśl o dziecku ale chyba muszę odpuścić żeby wyszło, mówić sobie ze to nie ten czas, taką radę otrzymałam od koleżanki która straciła córeczke w 27 tyg.. Później długo się starała i z każdym stosunkiem z myślą w głowie że chce być w ciąży - nic nie wychodziło.. Odpuściła, powiedziała że trudno, przestała o tym myśleć że seks w dni płodne może przynieść ciążę i od razu jej siw udało bo mówiła sobie ze "teraz nie chce być w ciąży" na prawdę duży wpływ na nasz organizm ma to co mamy w głowie.. Bo można się strasznie zblokować

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 uwielbiam Twoje 21 tygodni :D :*

Dziewczyny moja rada to jest taka...zanim zaczniecie badać siebie , brać te wszystkie leki zbadajcie żołnierzyki swoich mężulków / partnerów , bo jednak czasami się okazuje ,że problem lezy również po drugiej stronie . Ja po drugim poronieniu wygoniłam M żeby się zbadał , przynajmniej miałam pewność , że wszystko ok .

@Frezja_1 u mnie tylko naturalne składniki , no apap biorę bo mi głowa pęka od kataru i nie chce mieć gorączki . Kochana ja bym chyba najpierw wygoniła te bakteria czy coś tam ...
A ja nie myślę o staraniach serio...tak jak byłam nakręcona w tamtych miesiącach tak teraz olałam sprawe .
O własnie mi meble do salonu przywieźli :D o i mam radochę :D

@Marika92 fajnie ,że miałaś chłopaka na chwilę :) na pewno znowu Wam się uda :) ja też odpuściłam ... idę tylko w poniedziałek z obowiązku i ciekawości zobaczyć czy coś urosło ... tak to zajęłam się urządzaniem domku

A długo czekałyscie na wyniki? Wiem że można do domu zamówić, ale u mnie jest ten testdna i jakbym miała robić, to podjadę tam :) tylko nie wiem ile się czeka
Edit: zmiana planów. Z pobraniem z placówce jest 60 zł drożej.... Jednak wolę w domu :p
Dzis rowno 15 dni

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ja na szczęście nie miałam tego problemu, bo łóżko do sypialni kupiliśmy i zapakowalismy do osobowki ( zdolni my :D ) meble do kuchni mieliśmy na wymiar, więc montowali fachowcy, to samo w sypialni i salonie. Rzeczy do łazienki kupiliśmy i sami przywieźlismy dużym autem. A najlepszy numer był z rogówka :) mimo tego że w 3 częściach, to dobrze że był mąż i teść bo dali radę, chociaż była bieda zmieścić się w drzwiach :D oj było śmiechu :) szczególnie z tym łóżkiem małżeńskim w osobówce :D

Roxie ja raczej przed spodziewana @ nie bede testowac,nigdy tego nie robilam wiec bede dalej celebrowac ta tradycje i przy okazji cwiczyc cierpliwosc ;) A ze to dopiero w nastepnym tygodniu to jeszcze troche poczekamy. W przyszly piatek mam wesele,z jednej strony nie chcialabym miec @ na wesele,z drugiej jakby sie okazalo ,ze sie udalo to znowu ani deka % :D Hmmmm ,trudny wybor :D:D

Funia ale Ty juz daleko,kiedy to zlecialo.

Frezja a co u Ciebie? Jak Twoj @ ,rozkrecil sie,czy nadal tylko sie zapowiada.

Dziewczynki,to ktora wkrotce po Agatush oddaje brzuszek?? Bo ja tez mam chrapke :-D

Tak mnie wypryszczylo,ze szok,zmienilam krem,kupilam sobie Bioliq,kurcze myslalam,ze bedzie ok.A tu cale czolo,nawet szyja w jakichs dziwnych syfach.:baffled: Ech.

Funia dzięki za wywołanie:) swoją droga ja nie wiem gdzie sie ta Asiunia miesci[emoji2] ile kg masz do przodu? Ja na ostatniej wizycie czyli tydz temu +1,5 do wagi początkowej ale brzuchol mam juz konkretny, raczej sie juz nie da go ukryć:)
We wtorek mam połówkowe wiec liczę na potwierdzenie płci, zeby zacząć kompletować wyprawkę. Póki co zrobiłam juz pierwsze zakupy. Najwyzej jak z chłopca wyjdzie dziewczynka to dostanie jakaś koleżanka w prezencie albo niunia będzie sie bujać w niebieskich body :-)

Margotka współczuje Ci tych mdłości:( ja nie wymiotowałam ani razu i moze ze dwa razy było mi niedobrze, ale przede mną test na obciążenie glukoza i juz sie boje, a nigdy tego nie piłam :/
1504802763-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Katarina91 bardzo ładne ciuszki :) kiedy to zleciało ojej a u mnie mam wrazenie ze czas stanął
@Marika92 bardzo dobrze ze odpuscilas ja rowniez mam takie nastawienie teraz a keszcze pare miesiecy temu ryczałam jak glupia zazwycxaj tak jest w kazdej sprawie w pracy w zwiaxku ze jak luzujemy to sie udaje;) super pomysl z mieszkaniem zajmiesz sie urzadzaniem.
@roxie123 tylko prosze Cie tak jak @hona wczesniej nie testuj niz termin miesiaczki a najlepiej miej na to wyrabane;) jak tam zdrowko? to samo pytanie @roki_1991
Przepraszam ze do polowy dziewczyn sie nie odnioslam ale zostalo 8 dni do wyjazdu remont mam w domu malowanie na dodatek dzisiaj ogarnialam ogrodek a jutro jeszcze impreza z firmy☺

Do góry