reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Po prostu powiedziałam sobie że na tą chwilę odpuszczam.. I tyle :) także może coś później z tego wyjdzie :) zajęłam się pracą, dzieciakami, planowaniem tego jak będzie wyglądało nasze mieszkanie, gdzieś w głowie siedzi mi myśl o dziecku ale chyba muszę odpuścić żeby wyszło, mówić sobie ze to nie ten czas, taką radę otrzymałam od koleżanki która straciła córeczke w 27 tyg.. Później długo się starała i z każdym stosunkiem z myślą w głowie że chce być w ciąży - nic nie wychodziło.. Odpuściła, powiedziała że trudno, przestała o tym myśleć że seks w dni płodne może przynieść ciążę i od razu jej siw udało bo mówiła sobie ze "teraz nie chce być w ciąży" na prawdę duży wpływ na nasz organizm ma to co mamy w głowie.. Bo można się strasznie zblokować

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 uwielbiam Twoje 21 tygodni :D :*

Dziewczyny moja rada to jest taka...zanim zaczniecie badać siebie , brać te wszystkie leki zbadajcie żołnierzyki swoich mężulków / partnerów , bo jednak czasami się okazuje ,że problem lezy również po drugiej stronie . Ja po drugim poronieniu wygoniłam M żeby się zbadał , przynajmniej miałam pewność , że wszystko ok .

@Frezja_1 u mnie tylko naturalne składniki , no apap biorę bo mi głowa pęka od kataru i nie chce mieć gorączki . Kochana ja bym chyba najpierw wygoniła te bakteria czy coś tam ...
A ja nie myślę o staraniach serio...tak jak byłam nakręcona w tamtych miesiącach tak teraz olałam sprawe .
O własnie mi meble do salonu przywieźli :D o i mam radochę :D

@Marika92 fajnie ,że miałaś chłopaka na chwilę :) na pewno znowu Wam się uda :) ja też odpuściłam ... idę tylko w poniedziałek z obowiązku i ciekawości zobaczyć czy coś urosło ... tak to zajęłam się urządzaniem domku

A długo czekałyscie na wyniki? Wiem że można do domu zamówić, ale u mnie jest ten testdna i jakbym miała robić, to podjadę tam :) tylko nie wiem ile się czeka
Edit: zmiana planów. Z pobraniem z placówce jest 60 zł drożej.... Jednak wolę w domu :p
Dzis rowno 15 dni

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ja na szczęście nie miałam tego problemu, bo łóżko do sypialni kupiliśmy i zapakowalismy do osobowki ( zdolni my :D ) meble do kuchni mieliśmy na wymiar, więc montowali fachowcy, to samo w sypialni i salonie. Rzeczy do łazienki kupiliśmy i sami przywieźlismy dużym autem. A najlepszy numer był z rogówka :) mimo tego że w 3 częściach, to dobrze że był mąż i teść bo dali radę, chociaż była bieda zmieścić się w drzwiach :D oj było śmiechu :) szczególnie z tym łóżkiem małżeńskim w osobówce :D

Roxie ja raczej przed spodziewana @ nie bede testowac,nigdy tego nie robilam wiec bede dalej celebrowac ta tradycje i przy okazji cwiczyc cierpliwosc ;) A ze to dopiero w nastepnym tygodniu to jeszcze troche poczekamy. W przyszly piatek mam wesele,z jednej strony nie chcialabym miec @ na wesele,z drugiej jakby sie okazalo ,ze sie udalo to znowu ani deka % :D Hmmmm ,trudny wybor :D:D

Funia ale Ty juz daleko,kiedy to zlecialo.

Frezja a co u Ciebie? Jak Twoj @ ,rozkrecil sie,czy nadal tylko sie zapowiada.

Dziewczynki,to ktora wkrotce po Agatush oddaje brzuszek?? Bo ja tez mam chrapke :-D

Tak mnie wypryszczylo,ze szok,zmienilam krem,kupilam sobie Bioliq,kurcze myslalam,ze bedzie ok.A tu cale czolo,nawet szyja w jakichs dziwnych syfach.:baffled: Ech.

Funia dzięki za wywołanie:) swoją droga ja nie wiem gdzie sie ta Asiunia miesci[emoji2] ile kg masz do przodu? Ja na ostatniej wizycie czyli tydz temu +1,5 do wagi początkowej ale brzuchol mam juz konkretny, raczej sie juz nie da go ukryć:)
We wtorek mam połówkowe wiec liczę na potwierdzenie płci, zeby zacząć kompletować wyprawkę. Póki co zrobiłam juz pierwsze zakupy. Najwyzej jak z chłopca wyjdzie dziewczynka to dostanie jakaś koleżanka w prezencie albo niunia będzie sie bujać w niebieskich body :-)

Margotka współczuje Ci tych mdłości:( ja nie wymiotowałam ani razu i moze ze dwa razy było mi niedobrze, ale przede mną test na obciążenie glukoza i juz sie boje, a nigdy tego nie piłam :/
1504802763-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Katarina91 bardzo ładne ciuszki :) kiedy to zleciało ojej a u mnie mam wrazenie ze czas stanął
@Marika92 bardzo dobrze ze odpuscilas ja rowniez mam takie nastawienie teraz a keszcze pare miesiecy temu ryczałam jak glupia zazwycxaj tak jest w kazdej sprawie w pracy w zwiaxku ze jak luzujemy to sie udaje;) super pomysl z mieszkaniem zajmiesz sie urzadzaniem.
@roxie123 tylko prosze Cie tak jak @hona wczesniej nie testuj niz termin miesiaczki a najlepiej miej na to wyrabane;) jak tam zdrowko? to samo pytanie @roki_1991
Przepraszam ze do polowy dziewczyn sie nie odnioslam ale zostalo 8 dni do wyjazdu remont mam w domu malowanie na dodatek dzisiaj ogarnialam ogrodek a jutro jeszcze impreza z firmy☺

Do góry