reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
o kurczaki, ale jestem zasmarkaniec. He he to sie nazywa śluz szklisty ciagnący. Ło matko... umarne dziś w tej pracy chyba.

Dziewczyny ja mam cykle 27-28. Ostatnio 27 a dzis 25dc. Nie ma bata, test by juz wyszedl, ale zastanawiaja mnie te bolesne piersi, moze mam jakis balagan w hormonach bo mnie nigdy przed @nie bolaly.
Moze sie zablokowalam, ale jak o tym nie myśleć? Nie potrafię.

Frezja jeszcze @ nie ma [emoji8]
Ale wiem jakie odczucia są kiedy jedna kreska...
Ja tam nie myślę o staraniach teraz ... już nie mam weny . Pójdę w poniedziałek zobaczyć tylko czy coś tam się dzieje ale nadziei nie mam na ten miesiąc. Zajmuje się przeprowadzka i na tym chce się skupić [emoji4] walczymy dalej [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 kurczę, szkoda. Już sobie myślałam po cichu, że może nie ma Cię, bo jakaś niespodzianka się szykuje.
Co do bolesnych piersi to mnie w tym cyklu od okresu te bułki bolą, że się zastanawiałam czy mi się staniki w praniu nie pokurczyły, ale nie. Teraz trochę przestały, więc mam przerwę.;)

Miałam iść na to monitorowanie cyklu, ale chyba się rozkładam i pewnie odpuszczę. @roxie123 ja tak super to się nie znam, ale Ty nie za wcześnie na ten podgląd wydruku poszłaś?

@Funia90 ale chłop to jak pół człowieka, nie da rady tego ogarnąć na normalny sposób. Ale poczekaj, Asia przyjdzie to zobaczysz jak obroty na właściwy tor mu wskoczą. Dwie będziecie jakby nie było, tylko tam jeszcze ją dobrze ukierunkuj.

reklama
Do góry