reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Frezja_1 po prostu skup die na czyms innymteraz Teoim celem 1 jest ciaza zmien priorytety a napewno sie uda. Tak jest w zyciu 2 kreski pojawia sie w najmniej oczekiwanym momencie;)

@Frezja_1 przykro mi że test negatywny ale tak jak dziewczyny piszą nie ma @ jest nadzieja :).No a jeśli @ przyjdzie to może właśnie skupić się na czymś innym choć to może być trudne sama rozumiem bo też się starałam w każdym razie trzymam kciuki za Ciebie .

Moje dziecko ogląda bajki a ja zrobiłam obiad zaraz mu dam i potem będziemy się bawić.Dzisiaj jakos nie kaszle praktycznie może raz zakaslal.

@zosiak dlatego sie martwie zy nie bede chodzic znerwicowana jak bede miala ciagle balagan[emoji23]mamy tez psiaka i ona nam brudzi ,ale w koncu szczesliwy dom to troszke brudny dom[emoji5]
Kiedy wylatujecie na wczasy?
U nas pogoda beznadziejna wiec mega sie Wam przyda[emoji4]

@mamcia2014 fajnie ,ze zabawa sie udala[emoji4]
Zdrowka dla Wikusia[emoji5]
Tesciowa sie nie przejmuj ,moi mi ciagle mowia ,ze jestem za chuda,za to oni maja pasibrzuchy i ja im uwagi nie zwracam[emoji4]
Oni tego nie zrozumieja,jak np mam spodnie z dziurami to pytaja czy koty mnie napadly haha[emoji23]

@Frezja_1 strasznie mi przykro[emoji53]w ktorym cyklu zachodzilas w poprzednie ciaze?
Jeszcze licze na plamienie impantacyjne,w ktorym dc prawdopodobnie owu byla?

@roki_1991 trzymam piastki zacisniete[emoji5]

@roxie123 mam nadzieje,ze owu bedzie owocna w tym cyklu[emoji8]

@Zaaaneta spokojnie ja Cie juz gonie,najbardziej ociaga sie @Calineczka24 z kilogramami i nie wiem jak ona to robi,a moze aaga sie zaciela[emoji16]
Jak sie czujesz @Calineczka24?

@Katarina91 @...Margotka9022...
Jak sie macie[emoji5]

Dziewczyny wiem ,ze nie da sie nie myslec,no po prostu jak wylaczyc to myslenie,skoro o tym marzymy i na kazdym kroku spotyka sie teraz ciezarowki????
Nie da sie,dlatego myslcie i przyciagajcie ciaze do siebie a w razie niepowodzenia miejcie postanowienie ,cycki do przodu i dzialamy dalej[emoji5]
Najwazniejsze zeby nie ucierpiala psychika i zwiazek[emoji5]

Bylam dzia na zakupach[emoji4]
Kupilam niuni kocyk minky na zime z futerkiem w tkmax za49.99 to przyzwoita cena i opaski[emoji5]
1504617800-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 kochana uszy do góry i uśmiech na buźke
A może ten cykl bedzie dłuższy i dlatego dziś jedna kreska? ;) poczekajmy jeszcze :)

@mamcia2014 leniuchujcie leniuchujcie :)
U Nas pogoda barowa :/
Pada cały dzień i zimno jak nie wiem :

@ivvonka jaka choroba? Nie pozwalam ! :)

@Funia90 dzwon po pomoc domowa i heja z tym koksem. :D
Zacznie Ci M pomagać jak zobaczy ile takie panie sobie kasuja. :p
Ja na mojego M nie mogę narzekać bo mi pomaga we wszystkim. Jestem cholerną szczęściarą, że go mam.
Dziś nas sąsiadka z gory zalała bo puszczali wodę do kaloryferow i cała łazienka pływała to wział mopa i wycieral. Mowie mu zeby mi to zostawił a sam zeby poszedł się rozebrac bo akurat wrocilismy od doradcy finansowego to rzucił do mnie tekstem:
" Czy uważasz, że coś mi się stanie jak to powycieram? " :D
Odpuściłam i poszłam do pokoju, zostawiając go z mopem w łazience. :p
Dzisiaj pewnie waga u doktorka ruszy :D
Czujemy się super, wczoraj miałam taką zgagę, że rennie nie dało rady :D
Kocyk i opaski cudowne :)

Jedziemy z M na 16:30 do lekarza, ale wcześniej jeszcze po muliny bo jak wspominałam to się wziełam za haftowanie dla zabicia czasu. :)

Ostatnia edycja:
@Funia90 przepiekny kocyk takie lubie;) ja tez zrobilam sobie dzisiaj zakupy musialam troche ciuchow powymieniac humor lepszy ale na koncie mniej ehh teraz trzeba pasa zavisnac no ale jak przutylam to ciuchy po pristu byly dla mnie za male:( a watpie zebym szybki zrzucila poza tym u mnoe te babeczki z pracy tak sie stroja a ja hmm dwie pary spodni troche spodnic i tyle bo reszta za mala:/
Wylatujemy 15 i co sie okazalo bedzie tam tez moja kolezanka ze studiow haha dzisiaj sie usmialam bo ja jej mowie ze musialam wszystkie wpisy zalatwic bo wylatuje

@roxie123 nie ma co sie nakrecac[emoji4]cieszcie sie soba i niech pojawia sie owoc milosci[emoji5]

@zosiak to dobrze zrobilas ,ze zaszlalas[emoji4]humorek lepszy to i lepiej bedzie sie szlo do pracy a 15 tuz,tuz[emoji5]a kolezanka w tym samym miescie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

nie ide dzisiaj do pracy mam 3 dni wolnego :p haha ale za to od czwartku do pon w pracy bylam
ale moj tato ma urlop i umyslil sobie malowanie takze pracy duzo i jeszcze to sprzatanie rzeczy mam popakowane maskotki do PCK stare ale ja takich rzeczy noe umiem wyrzucac bedzoe dla innych dzieci, wozek stary czeka do wywiezienia takze mysle ze do grudnia sie wyrobie z tym sprzataniem :) a moja kolezanka jest z Żor wiec troche ma daleko ale tez z Pyrzowic wylatuje:)
musze Wam powiedziec ze chyna zdewocialam zaczelam ogladac seriale tureckie ☺ ale to tez jest sposob na zmiane priorytetow wciagniecie sie w jakis pochlaniacz czasu tak mi kolezanka doradzila zeby nie myslec o modlitwie juz wspominalam ale ja po cp jakos tak docenilam swoke zycie ze bpje sie co mnoe w nast roku czeka i chyba chce wszystko zrobic jeszcze planuje skok ze spadochronu i moge dzialac:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@zosiak przy takiej pogodzie to lenistwo , tv , dobra książka :D odpoczywaj :)

Dzisiaj byłam pozałatwiać po urzędach , bo ojc kupił nam inny samochód i trzeba było porejestrować wszystko , przyjechałam to z bólem głowy padłam na 2 h spać , ugotowałam obiad i czekam na M a głowa dalej boli ;/ nie lubię takiej pogody ...

Do góry