reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 ostatnio mialas pozno owulke i teraz tez na pewno tak bedzie[emoji4]
Cos sie zaczyna dziac tzn jakich wyniarow pecherzyki?
Ja mialam bardzo ciezki weekend z M plakalam wczoraj starsznie[emoji29]

@ivvonka dziekuje[emoji4]brzuszek widac ,szczegolnie jak mocno siusiu mi sie chce[emoji4]
Ja tez w waznych wypdkach cos tam pozycze ale tak jak Ty sama nie pozyczam i nie lubie tez komusc [emoji4]

@Calineczka24 fotelik bedziemy rownoczesnie z wozkiem zamawiac maxi cosi peblle albo peblle plus ,jeszcze nie zdecydowalam [emoji4]

@roki_1991 ciesze sie ,ze sie wybawiliscie[emoji5]

@Olasec widze ,ze to zaufana osoba skoro zapowiedziala ,ze w razie czego odkupi[emoji4]takiej tez bym mogla cos pozyczyc[emoji4]

@nafoczka milego szkoleniowania sie[emoji4]

@Frezja_1 nie wiem jak to jest z tym gbs ale wiem ,ze jak sie ma dodatni to nie mozna rodzic naturlanie zeby nie zarazic dzidzi,jak klamie to mnie sprostujcie[emoji4]
Mam nadzieje,ze cosik sie kluje[emoji5]i w ogole nie wiedzialam ,ze juz masz 24dc[emoji15]
Testuj jutro[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 ostatnio mialas pozno owulke i teraz tez na pewno tak bedzie[emoji4]
Cos sie zaczyna dziac tzn jakich wyniarow pecherzyki?
Ja mialam bardzo ciezki weekend z M plakalam wczoraj starsznie[emoji29]

@ivvonka dziekuje[emoji4]brzuszek widac ,szczegolnie jak mocno siusiu mi sie chce[emoji4]
Ja tez w waznych wypdkach cos tam pozycze ale tak jak Ty sama nie pozyczam i nie lubie tez komusc [emoji4]

@Calineczka24 fotelik bedziemy rownoczesnie z wozkiem zamawiac maxi cosi peblle albo peblle plus ,jeszcze nie zdecydowalam [emoji4]

@roki_1991 ciesze sie ,ze sie wybawiliscie[emoji5]

@Olasec widze ,ze to zaufana osoba skoro zapowiedziala ,ze w razie czego odkupi[emoji4]takiej tez bym mogla cos pozyczyc[emoji4]

@nafoczka milego szkoleniowania sie[emoji4]

@Frezja_1 nie wiem jak to jest z tym gbs ale wiem ,ze jak sie ma dodatni to nie mozna rodzic naturlanie zeby nie zarazic dzidzi,jak klamie to mnie sprostujcie[emoji4]
Mam nadzieje,ze cosik sie kluje[emoji5]i w ogole nie wiedzialam ,ze juz masz 24dc[emoji15]
Testuj jutro[emoji5]

Kochana a cóż to za łezki? :-( można rodzić z dodatnim GBS ale trzeba podać antybiotyki matce w czasie porodu/ dziecku po porodzie albo i matce i dziecku :-*

@agatush ahhh szkoda nawet mowic ,przerastaja nas obowiazki chyba i stad te klotnie,ale to trudny temat wiec nie bede go tu wywlekac[emoji4]
Mam tylko nadzieje,ze M sie opamieta i dorsnie jak urodzi sie niunia[emoji5]

@Frezja_1 aaa widzisz juz Agatush rozjasnila nam sytuacje,nie wiem tylko czy musisz to leczyc juz jakos teraz[emoji4]

@agatush ahhh szkoda nawet mowic ,przerastaja nas obowiazki chyba i stad te klotnie,ale to trudny temat wiec nie bede go tu wywlekac[emoji4]
Mam tylko nadzieje,ze M sie opamieta i dorsnie jak urodzi sie niunia[emoji5]

@Frezja_1 aaa widzisz juz Agatush rozjasnila nam sytuacje,nie wiem tylko czy musisz to leczyc juz jakos teraz[emoji4]

Funia nie płacz kochana, a łatwiej nie będzie ♡ (ja to umiem pocieszać :D )

@Funia90 bardzo Ci współczuje, ciaza to wyjątkowy okres i oczekujemy od naszych facetów, ze to zrozumieja i beda nas wspierać i kochac jeszcze bardziej. My stajemy sie matkami w momencie, gdy zobaczymy dwie kreseczki, faceci czesto dopiero uczą sie byc ojcami, gdy dzidziuś juz jest namacalnie na świecie. Niestety nie kazdy facet potrafi calowac ciążowy brzuszek i wczuc sie w kobiete w ciąży, ale mysle, ze jak twój maz zobaczy Asie to wymieknie. Dzieci potrafia zmienic najwiekszych twardzieli i tego Ci zycze Funiu. I jeszcze tak sobie pomyslalam, ze moze bys Ty albo ktos z rodziny podsunal M jakas ksiazke, czy artykul o kobiecie w ciazy o zmianach jakie w niej zachodza i oczekiwaniach wobec partnera, moze cos pomoże. :-) :)

@Frezja_1 mam wlasnie taka nadzieje,ze jak malutka sie urodzi to on sie zmieni.
Jak nie to bedzie nam trudno.
Bo wiesz dobrze jest ,jak ja akceptuje to jego balaganiarstow,chodze ,sprzatam po nim i nie zwracam uwagi.
A jak jest inaczej to juz zle.
Ostatnio mowil to czemu nie poprosilas o pomoc,teraz poprsilam i nie chcial zrobic.
To bardzo trudny charakter i przypadek.
Poza ciaza daje sobie rade,nie lubie sie prosic ale teraz troszke pomocy by mi sie przydalo do tych ciezszych prac,ale jak widac nie mam na co liczyc.
Mam sobie sprzataczke zamowic wiec jak zaniemoge to zamowie i juz,ryzykowac nie bede.
Faceci tak jak mowisz maja dziwne podejscie,my juz czujemy sie mamami a oni dopiero w momencie narodzin dziecka[emoji29]
Staram sie nie denerwowac ale w ten weekend wymiekalam[emoji4]
Jutro musze szybciutko wstac i odrazu na forum bo moze tescik bedzie na plus u Ciebie[emoji5]

@mififi04 jak nie to bedzie bulil kase na sprzatnie to moze mu sie odechce haha[emoji1]
A jak u Ciebie sytuacja?kiedy te wyniki mthfr?

reklama
Do góry