reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funia 20tc. ... gdzie Ty mieścisz to dziecię? :o :)
Ja także miałam ogromny brzuch.
Jak wejdę kiedyś na kompa to wstawię zdjęcie z 25tc :)

OneMoreTime w końcu się odezwałaś :)
Gdzie obstajesz....w Pl czy wyjechałas z mężem?
Ucaluj Kajusie :*

U mnie we wsi są jutro dozynki gminne...przedemna 18h pracy :/ Od 9:00 do jakiejś 3:00 w nocy....i w poniedziałek na 7:00 znowu do pracy :/ Masakra.

Ostatnia edycja:
reklama
@AgaB33 zbyt wiele naraz dzieje sie w Waszym zyciu[emoji29]wspolczuje bardzo[emoji53]

@Olasec to fajnie ,ze masz juz jakas czesc rzeczy ale i tak jak bedzie wymarzona corcia to duza czesc wyprawki od nowa[emoji4]
A co do pozyczania...ja nie lubie pozyczac ,mam zle doswiadczenia,zawsze albo sie musze prosic o swoje rzeczy albo dostaje zniszczone:/ ja bardzo swoje szanuje i nawet jesli komus sie wydaej ,ze ich nie zniszczyl to ja to widze:/
Dlatego zaczelam odmawiac.
Ostatnio po weselu kolezanka wiercila mi dziure w brzuchu o ta dluga suknie,odmowilam a ona dalej ,ze nie zniszczy i bla bla .
Ale nie poddalam sie,sukienka ma na sobie drobinki swiecace i po praniu dosc spro jej ubylo wiec po nastepnym tez ubedzie a ja wole sobie ja zostawic na jakiegos sylwestra za pare lat,o ile sie w nia wbije ,bo wtedy w talii mialam 62 cm[emoji23]

@MisiaMonisia miesci sie i koie[emoji5]kazda z nas ma inna budowe,moja siostra tez dlugo nie miala brzucha az w koncu jak ja wywalilo to konkretnie[emoji4]
Ojej strasznie dlugo bedziesz w pracy:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90, taka figurka w ciąży, ulala i fiufiufiu, kochana. Super laseczkowa, ale już troszeczkę brzuszek widać.
Co do pożyczania, to nie lubię tylko niektórych rzeczy: ubran, butow, książek, biżuterii, płyt (sama nie pożyczam od kogoś rzeczy), chociaż w przypadkach bardzo ważnych-pożyczę.

@roxie123 a robisz tego dnia owutest? Bo ja chyba też się na jajowizję wybiorę i tak myślę czy by nie sprawdzic wiarygodności allegrowskich testow.

@ivvonka chyba będę robić od jutra taki eksperyment :) widziałam na youtube filmik gdzie kobitka opisywała ,że najlepiej robić test o 22 : 00 i 2 h przed nic nie pić , codziennie tak samo , aż do pozytywu i liczy się pierwszy pozytywny test :)

Miłego dzionka dziewczynki :*

Cześć dziewczynki :)

@Funia90 dziękuję za podpowiedź co do wózka ;)
Wy już macie fotelik?
Bo wózek mowiłas, ze pod koniec wrzesnia zamowisz.
Figury możemy Ci pozazdrościć :p

@Zaaaneta wyglądasz cudownie ! :tak:
Ty się martwisz czy nie mało przytyłas?
Wyobraź sobie, ze ja mam 1 kg do przodu :D

U mnie wczoraj rodzice i rodzeństwo M byli posiedziec bo jutro mam urodziny i moj M stwierdził, ze wczoraj zrobimy :p

Teraz odsypia bo w nocy to % spały a nie On :D
Ja poł nocy nie spałam bo tak mnie plecy bolały, że masakra :(
A jak już udało mi się zasnąć to sie budziłam i to nawet się obudziłam zapłakana bo same pierdoły mi się śniły :errr: - chyba spanie nie jest dla mnie :D

Witam się i ja :) melduję że żyję i jestem wybawiona na maxa :) wesele było super, orkiestra wymiatała, babka z zespołu na życzenie gościa zaśpiewała nawet despacito i podobno to był ich pierwszy raz z tą piosenką. No po prostu czad :) bawiliśmy się do 4 rano i o dziwo, wyszliśmy jako jedni z pierwszych! Nie pamiętam takiego wesela, żeby ludzie tak się bawili :) i każda, ale to każda jedna piosenka była jakąś dedykacją, co też było dla mnie ewenementem. Dzisiaj dzień lenia, nie robię nic :p

@roki_1991 uuu, jak do 4.00 balowaliście to niedzielny relaks zasłużony uczciwie.

@roxie123, o to nie wiedziałam, że godzina ma znaczenie. Doczytałam tylko, żeby z porannego moczu nie wróżyć. Ooo to ja muszę taktykę zmienić.

@Calineczka24, nie przejmuj się snami. To tylko zlepek różnych myśli, przeżyć, gdybań świadomych i podświadomych i tak naprawdę nie mają znaczenia...Chociaż fakt, że niektóre potrafią spokój zmącić. A na lekki sen to dobrze jest jakąś lekką, wesołą książkę poczytać, spokojnej muzyczki posłuchać.

Idę Internety przeszukać, bo moja fantastyczna Pani Dyrektor (naprawdę uwielbiam ją) wymaga dokumentów stażowych i trzeba się zabrać za to, co na wczoraj. Z głowy tego niestety nie wezmę, bo tam hehe oprócz parcia na dwie kreski już nic się nie mieści. ;)

@Funia90 ja nic nigdy nie pożyczam dla siebie, ani ciuchów, butów, no totalnie nic i nikomu też nie pożyczam nic. Pierwszy raz coś pożyczyłam. Fotelik używaliśmy 9 m-cy i zero śladów użytkowania. Naprawdę porządny jest i zapytałam się przyjaciółki czy chce i powiedziała, że jak coś się stanie to odkupi. Jeszcze jej dałam bujaczek i stelaż pod wanienkę. Ciuchów żadnych nie dałam ale chyba zapytam czy chce kombinezony na zimę. Mam nadzieję, że będę mieć księżniczkę. Wózek mam szary to zostanie dla ewentualnej córki. Początkowe ciuszki typu body, śpiochy itp mam uniwersalne ale oczywiście coś i tak dokupie jak bym miała mieć dziewczynke. Póki co chce być w ciąży:)

reklama
Dobry wieczór! Ja spakowana wyruszam jutro na podbuj stolicy także tego... uważnie ogladac TV (nie tvp) :D taki żarcik :D a tak na poważnie, grzecznie mi tutaj i to czwartku :*

Do góry