reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Uff doczytalam[emoji4]

@roxie123 pewnie odpoczywasz od forum[emoji4]jesli tak ,to zbieraj mysli i sily na starania[emoji8]

@witch84 wczoraj humor tez byl taki sobie ale kupilam dwie pary spodenek i zrobilo mi sie milo[emoji5]oczyswiccie dla niuni[emoji5]
Czesciowo z M rozmawialismy ale to jeszcze nie jest calkowity kompromis.
Mysle,ze facet to tak prosty gatunek ,ze czasem musi przemyslec i sam dojsc do pewnych wnioskow.
Bede walczyc ale z rosadkiem o zmiany[emoji4]
Mmm takiej owsianki nie jadlam[emoji39]ja wsypuje 3-4 lyzki ,daje jogurt i owoce ,aktualnie mam faze na banana plus borowki[emoji4]
Super ,ze pokoiki odsiwezone,a szarlotke uwielbiam[emoji7]
@nafoczka obiecuje wejsc w wolnej chwili na porady,moze jutro[emoji4]

@roki_1991 starajcie sie i to porzadnie[emoji4]
Bo niedlugo bociany odlatuja

@hona starajcie sie ,starajcie[emoji4]
Ja to nie wiem jak ta Asia nam niby wyszla,myslam ,ze przy naszej intensywnosci wyjdzie syn ,ale jednak no chyba ,ze jej to ziarenko kawy zniknie co mi doktorek pokazywal[emoji3](oby nie)

@...Margotka9022... ojej uwazaj na siebie[emoji53]dobrze,ze nic sie nie stalo

@Calineczka24 ciezki weekend mialam ,dzis duzo pracy i jakos mi tak zeszlo ale juz jestem[emoji4]
Powiedz mi co z mieszkankiem?kupujecie w koncu?

@Ewarut @kari21 @AgaB33 to zima bedzie goraco na forum[emoji1]a brzuszki sie w styczniu zwalniaja[emoji4]

@ivvonka pracusiu Ty maly[emoji4]ale wazne ,ze robisz to co lubisz[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny żyje ale mam problem z Internetem w domu nie mam wcale jak na razie a w tel mi się coś wiesza . Więc nie jestem w stanie ogarnąć : / jak się nareperuje to napisze ;* u mnie dobrze @ powoli się kończy widzę także spoko , jestem wykończona ogólnie ale opowiem jak bd jak . Buziaki ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ania199 trzymam kciuki :) musi być dobrze kochana :)
@Funia90 oby łóżka nowego nie trzeba było :rofl::rofl:
@AgaB33 - gdyby mi choć przez chwile przeszło przez myśl , moje dzieciątko umrze to w życiu bym mu nie mówiła, a to spadło na Nas jak grom z nieba ...:sad::sad:
@Ewelyn - może to i dobre... serce mi się kraje jak słysze od niego takiego pytania i te piękne oczka są wtedy tak przeogromnie smutne....

reklama
Do góry