reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Uff doczytalam[emoji4]

@roxie123 pewnie odpoczywasz od forum[emoji4]jesli tak ,to zbieraj mysli i sily na starania[emoji8]

@witch84 wczoraj humor tez byl taki sobie ale kupilam dwie pary spodenek i zrobilo mi sie milo[emoji5]oczyswiccie dla niuni[emoji5]
Czesciowo z M rozmawialismy ale to jeszcze nie jest calkowity kompromis.
Mysle,ze facet to tak prosty gatunek ,ze czasem musi przemyslec i sam dojsc do pewnych wnioskow.
Bede walczyc ale z rosadkiem o zmiany[emoji4]
Mmm takiej owsianki nie jadlam[emoji39]ja wsypuje 3-4 lyzki ,daje jogurt i owoce ,aktualnie mam faze na banana plus borowki[emoji4]
Super ,ze pokoiki odsiwezone,a szarlotke uwielbiam[emoji7]
@nafoczka obiecuje wejsc w wolnej chwili na porady,moze jutro[emoji4]

@roki_1991 starajcie sie i to porzadnie[emoji4]
Bo niedlugo bociany odlatuja

@hona starajcie sie ,starajcie[emoji4]
Ja to nie wiem jak ta Asia nam niby wyszla,myslam ,ze przy naszej intensywnosci wyjdzie syn ,ale jednak no chyba ,ze jej to ziarenko kawy zniknie co mi doktorek pokazywal[emoji3](oby nie)

@...Margotka9022... ojej uwazaj na siebie[emoji53]dobrze,ze nic sie nie stalo

@Calineczka24 ciezki weekend mialam ,dzis duzo pracy i jakos mi tak zeszlo ale juz jestem[emoji4]
Powiedz mi co z mieszkankiem?kupujecie w koncu?

@Ewarut @kari21 @AgaB33 to zima bedzie goraco na forum[emoji1]a brzuszki sie w styczniu zwalniaja[emoji4]

@ivvonka pracusiu Ty maly[emoji4]ale wazne ,ze robisz to co lubisz[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny żyje ale mam problem z Internetem w domu nie mam wcale jak na razie a w tel mi się coś wiesza . Więc nie jestem w stanie ogarnąć : / jak się nareperuje to napisze ;* u mnie dobrze @ powoli się kończy widzę także spoko , jestem wykończona ogólnie ale opowiem jak bd jak . Buziaki ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ania199 trzymam kciuki :) musi być dobrze kochana :)
@Funia90 oby łóżka nowego nie trzeba było :rofl::rofl:
@AgaB33 - gdyby mi choć przez chwile przeszło przez myśl , moje dzieciątko umrze to w życiu bym mu nie mówiła, a to spadło na Nas jak grom z nieba ...:sad::sad:
@Ewelyn - może to i dobre... serce mi się kraje jak słysze od niego takiego pytania i te piękne oczka są wtedy tak przeogromnie smutne....

reklama
Do góry