Funia90
Fanka BB :)
Uff doczytalam[emoji4]
@roxie123 pewnie odpoczywasz od forum[emoji4]jesli tak ,to zbieraj mysli i sily na starania[emoji8]
@witch84 wczoraj humor tez byl taki sobie ale kupilam dwie pary spodenek i zrobilo mi sie milo[emoji5]oczyswiccie dla niuni[emoji5]
Czesciowo z M rozmawialismy ale to jeszcze nie jest calkowity kompromis.
Mysle,ze facet to tak prosty gatunek ,ze czasem musi przemyslec i sam dojsc do pewnych wnioskow.
Bede walczyc ale z rosadkiem o zmiany[emoji4]
Mmm takiej owsianki nie jadlam[emoji39]ja wsypuje 3-4 lyzki ,daje jogurt i owoce ,aktualnie mam faze na banana plus borowki[emoji4]
Super ,ze pokoiki odsiwezone,a szarlotke uwielbiam[emoji7]
@nafoczka obiecuje wejsc w wolnej chwili na porady,moze jutro[emoji4]
@roki_1991 starajcie sie i to porzadnie[emoji4]
Bo niedlugo bociany odlatuja
@hona starajcie sie ,starajcie[emoji4]
Ja to nie wiem jak ta Asia nam niby wyszla,myslam ,ze przy naszej intensywnosci wyjdzie syn ,ale jednak no chyba ,ze jej to ziarenko kawy zniknie co mi doktorek pokazywal[emoji3](oby nie)
@...Margotka9022... ojej uwazaj na siebie[emoji53]dobrze,ze nic sie nie stalo
@Calineczka24 ciezki weekend mialam ,dzis duzo pracy i jakos mi tak zeszlo ale juz jestem[emoji4]
Powiedz mi co z mieszkankiem?kupujecie w koncu?
@Ewarut @kari21 @AgaB33 to zima bedzie goraco na forum[emoji1]a brzuszki sie w styczniu zwalniaja[emoji4]
@ivvonka pracusiu Ty maly[emoji4]ale wazne ,ze robisz to co lubisz[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roxie123 pewnie odpoczywasz od forum[emoji4]jesli tak ,to zbieraj mysli i sily na starania[emoji8]
@witch84 wczoraj humor tez byl taki sobie ale kupilam dwie pary spodenek i zrobilo mi sie milo[emoji5]oczyswiccie dla niuni[emoji5]
Czesciowo z M rozmawialismy ale to jeszcze nie jest calkowity kompromis.
Mysle,ze facet to tak prosty gatunek ,ze czasem musi przemyslec i sam dojsc do pewnych wnioskow.
Bede walczyc ale z rosadkiem o zmiany[emoji4]
Mmm takiej owsianki nie jadlam[emoji39]ja wsypuje 3-4 lyzki ,daje jogurt i owoce ,aktualnie mam faze na banana plus borowki[emoji4]
Super ,ze pokoiki odsiwezone,a szarlotke uwielbiam[emoji7]
@nafoczka obiecuje wejsc w wolnej chwili na porady,moze jutro[emoji4]
@roki_1991 starajcie sie i to porzadnie[emoji4]
Bo niedlugo bociany odlatuja
@hona starajcie sie ,starajcie[emoji4]
Ja to nie wiem jak ta Asia nam niby wyszla,myslam ,ze przy naszej intensywnosci wyjdzie syn ,ale jednak no chyba ,ze jej to ziarenko kawy zniknie co mi doktorek pokazywal[emoji3](oby nie)
@...Margotka9022... ojej uwazaj na siebie[emoji53]dobrze,ze nic sie nie stalo
@Calineczka24 ciezki weekend mialam ,dzis duzo pracy i jakos mi tak zeszlo ale juz jestem[emoji4]
Powiedz mi co z mieszkankiem?kupujecie w koncu?
@Ewarut @kari21 @AgaB33 to zima bedzie goraco na forum[emoji1]a brzuszki sie w styczniu zwalniaja[emoji4]
@ivvonka pracusiu Ty maly[emoji4]ale wazne ,ze robisz to co lubisz[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom