reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ania no to super wiesci,ciesze sie razem z Toba.Mam nadzieje,ze zaraz za Toba posypia sie kolejne fasolki,kto wie,moze i ja bede w tym szczesliwym gronie ;)

Zaneta ciesze sie,ze czujesz juz ruchy,ja jestem chudzielcem i tez czulam wczesnie.Uczucie chyba najpiekniejsze na swiecie :) Zdrowka dla Ciebie i malej.Swoja droga,same dziewczynki beda,ja tez chcccceeee.:)

Roxie pewnie czujesz sie ,jakbys byla odcieta od swiata.W kazdym badz razie,czekamy ,czekamy.

Dziewczynki jestem mega szczesliwa ,homocysteina z 11,59 spadla na 7,94. Mam nadzieje,ze dzieki metylkom spadnie jeszcze bardziej,pije non stop sok z czerwonych burakow,jem czerwone barszcze.Do pelni szczescia brakuje tylko brzuszka :)

Olasek mam ustalona wizyte na 13:20 a do pielegniarek mam podejsc najpozniej do 12:40.
Lekarz nazywa sie Pabias. Mialam zamiar tam podejsc najpozniej o 12 stej.
Dziekuje Ci za te wszystkie informacjie i podpowiedzi.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ania199 mam nadzieje, ze zarazisz nas ciążą. Wysylajcie dziewczyny fluidki ciazowe, bo na bociany juz nie ma co liczyc, polecialy sobie, ale moze przed odlotem cos zadziałały i jak wroca wiosna beda roznoscic w dziobach pakuneczki po 3 kilo.
Wiecie co, ja to bym chciała bliźniaki.:D
Poki co, czekam na wyniki tych wymazow i za tydzień testuje.:)

Kochane jadę załatwić te
Internety bo mnie trafi brak kontaktu z ludźmi w tel chodzi niby ale odcina i ładuje 5h...tutaj jak wchodzę to milion razy mnie wywala i nie mogę załadować stron . Ale mam nadzieje ze wrócę dziś do Was i nadrobie [emoji8] chociaż powiem ze miałam pusty umysł przez te 3 dni odcięłam się całkiem .
@hona czytałam posta ostatnio...wszystko zrozumiałe i wiadomo co to stracić dziecko kiedy nie mamy na to wpływu niestety każda z nas przez to przeszła :(...jednak urzekło mnie zdanie ''Nie wiem jak kobiety bez dzieci sobie ze stratą radzą. Nie wiem i najszczerzej was podziwiam! Bo strata to jedno ale codzienność to drugie '' coś w tym jest ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry