reklama
Ania no to super wiesci,ciesze sie razem z Toba.Mam nadzieje,ze zaraz za Toba posypia sie kolejne fasolki,kto wie,moze i ja bede w tym szczesliwym gronie
Zaneta ciesze sie,ze czujesz juz ruchy,ja jestem chudzielcem i tez czulam wczesnie.Uczucie chyba najpiekniejsze na swiecie Zdrowka dla Ciebie i malej.Swoja droga,same dziewczynki beda,ja tez chcccceeee.
Roxie pewnie czujesz sie ,jakbys byla odcieta od swiata.W kazdym badz razie,czekamy ,czekamy.
Dziewczynki jestem mega szczesliwa ,homocysteina z 11,59 spadla na 7,94. Mam nadzieje,ze dzieki metylkom spadnie jeszcze bardziej,pije non stop sok z czerwonych burakow,jem czerwone barszcze.Do pelni szczescia brakuje tylko brzuszka
Zaneta ciesze sie,ze czujesz juz ruchy,ja jestem chudzielcem i tez czulam wczesnie.Uczucie chyba najpiekniejsze na swiecie Zdrowka dla Ciebie i malej.Swoja droga,same dziewczynki beda,ja tez chcccceeee.
Roxie pewnie czujesz sie ,jakbys byla odcieta od swiata.W kazdym badz razie,czekamy ,czekamy.
Dziewczynki jestem mega szczesliwa ,homocysteina z 11,59 spadla na 7,94. Mam nadzieje,ze dzieki metylkom spadnie jeszcze bardziej,pije non stop sok z czerwonych burakow,jem czerwone barszcze.Do pelni szczescia brakuje tylko brzuszka
hajmal
Fanka BB :)
Olasek mam ustalona wizyte na 13:20 a do pielegniarek mam podejsc najpozniej do 12:40.
Lekarz nazywa sie Pabias. Mialam zamiar tam podejsc najpozniej o 12 stej.
Dziekuje Ci za te wszystkie informacjie i podpowiedzi.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz nazywa sie Pabias. Mialam zamiar tam podejsc najpozniej o 12 stej.
Dziekuje Ci za te wszystkie informacjie i podpowiedzi.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Frezja_1
@Ania199 mam nadzieje, ze zarazisz nas ciążą. Wysylajcie dziewczyny fluidki ciazowe, bo na bociany juz nie ma co liczyc, polecialy sobie, ale moze przed odlotem cos zadziałały i jak wroca wiosna beda roznoscic w dziobach pakuneczki po 3 kilo.
Wiecie co, ja to bym chciała bliźniaki.
Poki co, czekam na wyniki tych wymazow i za tydzień testuje.
Wiecie co, ja to bym chciała bliźniaki.
Poki co, czekam na wyniki tych wymazow i za tydzień testuje.
roxie123
Kochane jadę załatwić te
Internety bo mnie trafi brak kontaktu z ludźmi w tel chodzi niby ale odcina i ładuje 5h...tutaj jak wchodzę to milion razy mnie wywala i nie mogę załadować stron . Ale mam nadzieje ze wrócę dziś do Was i nadrobie [emoji8] chociaż powiem ze miałam pusty umysł przez te 3 dni odcięłam się całkiem .
@hona czytałam posta ostatnio...wszystko zrozumiałe i wiadomo co to stracić dziecko kiedy nie mamy na to wpływu niestety każda z nas przez to przeszła ...jednak urzekło mnie zdanie ''Nie wiem jak kobiety bez dzieci sobie ze stratą radzą. Nie wiem i najszczerzej was podziwiam! Bo strata to jedno ale codzienność to drugie '' coś w tym jest ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Internety bo mnie trafi brak kontaktu z ludźmi w tel chodzi niby ale odcina i ładuje 5h...tutaj jak wchodzę to milion razy mnie wywala i nie mogę załadować stron . Ale mam nadzieje ze wrócę dziś do Was i nadrobie [emoji8] chociaż powiem ze miałam pusty umysł przez te 3 dni odcięłam się całkiem .
@hona czytałam posta ostatnio...wszystko zrozumiałe i wiadomo co to stracić dziecko kiedy nie mamy na to wpływu niestety każda z nas przez to przeszła ...jednak urzekło mnie zdanie ''Nie wiem jak kobiety bez dzieci sobie ze stratą radzą. Nie wiem i najszczerzej was podziwiam! Bo strata to jedno ale codzienność to drugie '' coś w tym jest ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
reklama