reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak już tak piszecie o staraniach to Ja chciałbym zacząć w listopadzie jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. Wydaje mi się , że tylko ciąża naprawiła by mój stan psychiczny. Choć pewnie miałabym straszne obawy. Bo jak było raz to przecież może być kolejny raz.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut i do przodu. Nie martw się będzie dobrze. Ja tak myślę o grudniu bo ze trzy cykle chce przyobserwowac mój organizm. Ale.może wcześniej. Zobaczymy. Ważne że poczucie beznadziei mi minęło

W końcu po urlopie. Wróciłam do pracy. Jak ja się cieszę, że wróciłam. Yuppi. :) Wiem, że to podlega intensywnemu leczeniu, ale ja kocham poniedziałki i prace, a najlepsze jest to, że jutro też idę do pracy i pojutrze i popojutrze też. No...później, niestety ktoś wymyślił jakiś weekend...Ale to nic...wytrzymam...w sumie to tylko dwa dni.;)

Bylam z synem na placu zabaw , on się swietnie bawil a Ja usiadlam na ławce i wyłam z żalu. Wczoraj synus pytal mnie po raz kolejny czy dzidziuś jest z Aniołkami odp ze tak a to jest tam gdzie jest Bozia w niebie tak ? ja odp tak i wyje niesamowicie Mamo a Ty widziałaś jak dzidziusia Aniołki zabrały na skrzydełkach odp , że nie bo Ja wtedy spałam..
Nie weim co Ja mam mu odpowiadać ... każdego dnia mówi do mnie , że on tak bardzo chciał zobaczyć dzidziusia i prawie płacze przy tym synus...

Bylam z synem na placu zabaw , on się swietnie bawil a Ja usiadlam na ławce i wyłam z żalu. Wczoraj synus pytal mnie po raz kolejny czy dzidziuś jest z Aniołkami odp ze tak a to jest tam gdzie jest Bozia w niebie tak ? ja odp tak i wyje niesamowicie Mamo a Ty widziałaś jak dzidziusia Aniołki zabrały na skrzydełkach odp , że nie bo Ja wtedy spałam..
Nie weim co Ja mam mu odpowiadać ... każdego dnia mówi do mnie , że on tak bardzo chciał zobaczyć dzidziusia i prawie płacze przy tym synus...
ja mam tak do dzisiaj, duzo o tym rozmawiamy i razem sie smucimy. Ja powtarzam, ze mamy Anioła Stróża na wyłączność i bedzie nas chronił

@Ewarut niestety nie jest dobrze jak starsze dziecko już wie bo ciężko potem wytlumaczyć. No ale trudno zeby tak zaawansowanej ciąży noe widział . Ja mam to szczęście w nieszczęściu że to był 35dc także sama jeszcze oswajalam sie z ta informacja. Mialam jej powiedzieć po usg. Dobrze że do tego nie doszło bo moje dziecko dwa lata mnie już namawia. Synek myślę nie może tego pojąć. Ale dobrze byłoby może ciągnąć opowieści o aniołach? Ciężko mi doradzić bo nie byłam w takiej sytuacji.

@kari21 Ty jesteś.silna dziewczyna. Musimy się zająć.badaniami i swoim zdrowiem a pod koniec roku.działamy :-) chyba że znowu złapie mnie poczucie tragizmu i epidemii, fatalizm i bezsensownosc życia itd. Eh...

@Ewarut niestety nie jest dobrze jak starsze dziecko już wie bo ciężko potem wytlumaczyć. No ale trudno zeby tak zaawansowanej ciąży noe widział . Ja mam to szczęście w nieszczęściu że to był 35dc także sama jeszcze oswajalam sie z ta informacja. Mialam jej powiedzieć po usg. Dobrze że do tego nie doszło bo moje dziecko dwa lata mnie już namawia. Synek myślę nie może tego pojąć. Ale dobrze byłoby może ciągnąć opowieści o aniołach? Ciężko mi doradzić bo nie byłam w takiej sytuacji.

@kari21 Ty jesteś.silna dziewczyna. Musimy się zająć.badaniami i swoim zdrowiem a pod koniec roku.działamy :-) chyba że znowu złapie mnie poczucie tragizmu i epidemii, fatalizm i bezsensownosc życia itd. Eh...
A co mam mu powiedzieć . On wie, że przyszedł na świat przez brzuszek. A jak wytlumaczyć mu tą sytuację nie wiem... nie mam pojecia

Dziewczyny doczytam Was po pracy jak ,w trakcie gotowania obiadu bo cos z czasem u mnie krucho

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut a może że przyszedł aniołek i zabrał dziecko do nieba bo Bozia tak chciała? To taka tylko moja myśl. Ale może lepiej niech się wypowiedzią dziewczyny które były w takiej sytuacji.

@Funia90 Ty to jesteś jak robot normalnie

@kari21 ogólnie darzę Ciebie ogromnym szacunkiem. Podziwiam i biorę za wzór. Dobrze że mamy zbierzne plany na grudzień

Do góry