reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czasem tak jest dziewczyny.
M wie ,ze ze wszystkim zawsze sobie radzilam i radzic bede .
Ponarzekalabym bardziej ale wiecie co tu na tym forum jestem szczesciara ,mam w sobie dwa serduszka i tutaj narzekac nie bede[emoji4]
Wyzale sie gdzie indziej.
Dziekuje Wam [emoji5]
Juz zbieram sie w sobie i bede silna bo tak nie mozna.
Niuni by bylo smutno jakby mama ciagle plakala

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut ja póki co mieszkam z rodzicami ale mam swoje piętro. A do teściowej mąż zadzwonił i jutro będą pierogi ruskie, juhu:)

@Funia90 nie płacz bo Asia to czuje i jej smutno, głowa do góry. Powiedz mężowi co Ci leży na sercu bo może on to robi nie chcący. Chociaż pamiętam, że w ciąży beczałam dużo, hormony robiły ze mną co chciały ;)

@Funia90 ja miałam w ciąży okrutna awanturę z mężem tak krzyklam że młody aż się zaczął wiercic i wtedy sie momentalnie uspokoilam bo się wystraszylam że mu się coś stanie od mojego stresu i potem już bardziej uważałam teraz ty i dziecko jesteście najwazniejsi i trzeba się tego trzymać życzę pogody ducha i dobrego nastroju dla Was ;) .

Ewarut co sie stalo kochana?Nie smutaj sie,masz nas,my Cie zrozumiemy i na pewno nie opuscimy,wygadaj sie,wyzal sie nam.Domyslam sie,ze chodzi o meza?

Funia super podejscie,glowa do gory dziewczyno.I tak,jestes mega szczesciara.Przepraszam za wyrazenie,ale ja na ten podgatuek-mezczyzna biore duza poprawke ;)

Dziewczynki odnosnie kolegi to ja na poczatku tez myslalam,ze on po prostu taki jest,mily dla wszystkich,uprzejmy itd.I tak,tak jest ,ale ja widze,ze dla mnie jest jeszcze inaczej mily.Troche to maslo maslane,ale ja sama nie wiem o co chodzi.Czesto mawial,ze moj maz to szczesciarz ,ze szkoda ,ze sie wczesniej nie poznalismy i takie tam.Ale ja zwykle obracalam to w zart.Az zaczelam lapac go na tym,ze zerka na mnie,ze zawsze odprowadza mnie wzrokiem do drzwi,ze jak wchodze zawsze unosi glowe znad komputera i sie usmiecha.Wiem ,ze nie wita tak wszystkich.Ale po tym incydencie juz sama nie wiem co mam myslec.Kilka dni temu zrobilam sobie na palcu mega babla.Szczypal okropnie,w dodatku byl w takim miejscu,ze nie moglam pisac na kompie.Poszlam sobie zrobic kawe.Kiedy czekalam,az kubek sie napelni przyszedl i on.Stalam i ogladalam sobie tego babla.Zapytal co sie stalo?Powiedzialam,ze sobie odgniotlam,ze strasznie szczypie i takie tam.Podszedl,wzial mnie za reke,zaczal dmuchac na tego babla i na koniec pocalowal,oczywiscie babla :szok:Potem popatrzyl mi tak gleboko w oczy i powiedzial z usmiechem,ze juz teraz nie powinno bolec.I wyszedl.Stalam tam jak wryta z opuszczona kopara.Wzielam kubek i poszlam do pokoju.Jak weszlam powiedzial ,jakby troche na usprawiedliwienie,ze jego mama tak robila i na prawde dzialalo.Powiedzialam tylko,ze moja mama tez tak robila.Tego dnia praca wogole mi nie szla.Potem ochlonelam,probowalam nie zwracac uwagi,ale to trudne jak pracuje sie w jednym miejscu.

Napisalam Wam to i jak przeczytalam to wszystko brzmi troche smiesznie :D:) Przynajmniej sie nnie nudze :-D:-) :):D

@hona @Funia90 bo Ja to tak jak funia napisała M wie że sobie ze wszystkim poradzę radzę sama. Wiele potrafię itp. Ale do jasnej cholery sama do siebie się nie wygadam.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga od tamtej pory staram sie go unikac w miare mozliwosci,staram sie nawet z nim za wiele nie rozmawiac,tylko tyle ile potrzeba i tylko odnosnie pracy.Probowal zagadac a to o zakupie nowego sprzetu, a to o urlopie ,nie podejmowalam tematow.Mam nadzieje,ze z czasem zrozumie sam,a jezeli nie,no to trzeba bedzie mu to wytlumaczyc.Na razie nie robie afery,mam nadzieje,ze takie sytuacje nie beda juz mialy miejsca.Teraz ,jak sobie zsumuje te wszystkie rzeczy,ktore on wczesniej mowi ,to to wszystko skleja sie w calosc i ma rece i nogi.Szkoda mi go,ale bedzie musial zrozumiec.

Ewarut wydaje mi sie,ze dlatego to my kobiety zachodzimy w ciaze,rodzimy czy ronimy,na nas spoczywa obowiazek wychowywania potem tych dzieci itd. facet by sobie z tym nie poradzil.Oni inaczej traktuja te sprawy.Po moim pierwszym poronieniu tez myslalam,ze zostalam sama ze wszystkim,i choc mam kochajacego meza,to myslalam,ze to go wcale nie obeszlo.Kiedys przez lzy mu to wykrzyczalam.Wtedy on zapytal sie czy jak lezalam w szpitalu,jak krwawilam,jak mialam zabieg i potem jak dochodzilam do siebie,to czy w tym czasie myslalam o sobie?Powiedzialam,ze nie ,ze myslalam tylko i wylacznie o dziecku,najpierw walka,zeby bylo dobrze,potem lzy,ze je stracilam.Wtedy on powiedzial mi,ze on martwil sie i o dziecko i o mnie,ze on bal sie o dwie osoby.Faceci czasami nie potrafia ubrac uczuc w slowa,ale na pewno przezywaja to wszystko rownie mocno plus martwia sie jeszcze o nas.Nie jestes jedyna osoba,ktora pisze,ze maz nie rozumie,ze jestes z tym bolem sama.Pisz do nas,wyzal sie,za jakis czas bedzie lepiej.

@hona no to pojechał po bandzie no to teraz mi też się wydaje że on czegoś od ciebie chce jak się coś podobnego powtórzy to z nim pogadaj żeby odpuścił lepiej po co masz sie stresować że coś takiego znowu się powtórzy.

Siemka;) ja dzisiaj caly dzien zajeta i ostatnio malo co siedze na forum takze musze sie Wam pochwalic wczoraj skonczylam odmawoac nowenne pompejska ale calkiem mozliwe ze wroce do niej;) niestety nadmiar obowiazkow sprawial ze odmawialam ja wszedzie gdzie tylko moglam na spacerze w samochodzie czy tez zdarzylo sie w pracy:) dzisiaj mialam dizo tez pracy w ogrodku taka moja rada dla koboet co sie buduja jak najmniej rzeczy;):p a kwiatki w doniczkach jak jiz i malo bo jak to ze wszystkim trzeba robic w okol domu mam kostke i znowu musialam czesc plewic bo juz zarosla a dopiero co to robilam ehh nie stosuje zadnych randapow itp bo szkodliwe dla zdrowia a ja chemie chce calkowicie wyeliminowac:)
@Funia90 nie becz bekso bo to moze tylko dzidziusiowi zaszkodzic.

Jakas dziewczyna -@hona pisala tu o flircie z facetem o podrywie ja sie wypowiem na ten temat bo pracuje praktycznie z facetami i powiem Wam szczerze ze jesli cos takoego zauwazysz ze ma miejsce w pewnych granicach to bym po prostu starala sie to ogranoczyc chyba ze to jakies zarty itp to ok ale skad wiesz jakie facet ma zamiary niektorzy faceci ida po trupach i nie interesuje ich to ze kobieta jest mezatka juz taki tekst od faceta uslyszalam ze nie wszystkim to przeszkadza.:/

reklama
Dziekuje dziewczyny za Wasze komentarze,ciesze sie,ze moglam to wreszcie z siebie wyrzucic,czuje ulge.
Zosiak to prawda,faceci potrafia tacy byc,choc ten nie wydaje mi sie,ze sobie cos zaplanowal i powoli realizuje swoj misterny plan.Wtedy do kuchni przyszedl z kubkiem,chcial sobie tez zrobic kawe,ale z tego wszystkiego zostawil kubek i poszedl do pokoju bez kawy,pewnie gdybym nie uzalala sie nad swoim bablem to nic takiego by nie mialo miejsca.Dzieki Bogu drzwi byly lekko przymkniete i kamera tego nie zarejestrowala,bo dopiero by mieli wszyscy beke :biggrin2: Czasami mialam wrazenie,ze sie peszyl,krepowal,mysle,ze nie jest jakims cwaniakiem,ktory zarzucil sidla i czeka az w nie wpadne,czuje,ze to raczej jakies zbiegi okolicznosci tworzyly takie sytuacje.

Do góry