Madzia moja na szczescie wie,ze tak sobie ze mna pogrywac nie moze,i na szczescie nie robi mi takich psikusow. Z reszta wkurza mnie ostatnio strasznie wiec mam w najblizszych planach przepedzic ja na jakis czas,tak myslalam,ze moze na jakies 9 miesiecy ??
Frezja Ty diablico
Czasami mowia,ze kobiety sa jeszcze gorsze w tych sprawach niz faceci.Haha,cos chyba w tym jest.Najbardziej boje sie,ze ktos zauwazy, a pracuje z moja bratowa
,ktora lubi paplac jezykiem,wiec az sie boje pomyslec co to moglo by byc.A tak wogole to oczywiscie sekret,nic nikomu nie mowcie
Jakos tak mi kamien spadl z serca jak Wam o tym powiedzialam.
Olasec ja tez boje sie,ale na pewne rzeczy nie mam wplywu.Przeciez nie pojde do szefowej i nie poprosze o przeniesienie,bo P dziwnie na mnie okiem lypie.I nie ukrywam,ze to mile,w dodatku facet na prawde fajny,ma swietne poczucie humoru ,jest tez przystojny,no ale ja mam meza.Chociaz przeszlo mi przez glowe ,ze gdybym byla wolna to nawet bym sie nie zastanawiala
Roxie no wreszcie,ale sie naczekalas.Wez wkurz sie na nia i Ty i przegon wtedote na kilka miesiecy,ja mam to w planach.