reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona krótko mówiąc podejrzewasz, że on do ciebie kuka tak ?
Bo doczytałam że cię zagaduje i wogole a może on ma taki styl że mogłoby się wydawać że czegoś chce a chce się np wygadac chlopina.
Sluchaj rozmowa to rozmowa jezeli przekroczy jakąś granice to wtedy trzeba go przystopowac a Twoim zdaniem przekroczył jakas granice? No bo z sympatycznym czlowiekiem miło się rozmawia może cię lubi i chce się zaprzyjaźnić np .

reklama
@Funia90 gdyby faktycznie człowiek wbił sobie to wszystko do głowy to trzeba by było w bańkę wejść i nic innego nie robić. Toż to paranoi można się nabawic. Ale nie zmienia to faktu że tego cholerstwa jest coraz wiecej i dziwi mnie że nic z tym nie robią. Ostatnio w Katowicach na trzech stawach taki atak tego gowna był że przecież pryskali potem. Czemu to się tak panoszy... traw palić nie wolno, a sami nic nie robią aby nad tym zapanować tylko wiosna kampanie infornacyjna robia. I co z tego? Mojej koleżanki córka na podwórku się bawiła. Złapała 16 sztuk. Objezdzila pół województwa szukając lekarza który powie co z tym zrobić. Nikt nie umiał jej pomóc. Na SORze nie mają obowiazku tego wyjąć, zarządzanie ministra że mogą odmówić. Chore

Uff juz mi lepiej

@mamcia2014 to super ze sie nie rozmyslily. Jaka zapiekanke robisz?
@Magda_0902 ja tak nie mam z okresem. Za to u mbie 3-4plamienie, 2 dni okres i znowu plamienie z 2-3dni.

@hona bardzo dobry plan z @. A co do kolegi, to naprawdę uważam, ze od niewinnego flirtu nic zlego sie nie stanie, a czasem moze pomoc, dowartosciowac itd., ale zgadzam sie, ze jest to niebezpieczne zwlaszcza gdy w zwiazku jest zle. Mysle, ze jesli zwiazek jest udany, to taki flirt nie zaszkodzi, nawet w momencie klotni z partnerem, no ale kazdy zna siebie najlepiej. Ja bym swojego zwiazku nie zaryzykowala dla romansu, ale z niewinnego flirtu zupełnie nie zrezygnowalam. Nie powiem, ze nie czuję sie przez to bardziej kobieca i atrakcyjna, ale jesli bratowa ma paplac, to lepiej sobie oszczędzić.;)

Ostatnia edycja:
@Frezja_1 taka smieciowa makaron kielbaska pomidory papryka pikle wrzuciłam cebulę makaron ugotowany to zalalam roztrzepanymi jajkami i posypalam serem i zapieklam.
Warzywa i kielbaske usmazylam wczesniej.

@roxie123 teraz doczytalam @doczekalas super moze to zwiastun ze teraz sie opoznila a nast juz nie bedzie w koncu wrzesien ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@hona najgorsze że nie wiadomo jak się zachować. Kolega fajny, fajnie się rozmawia, dzięki temu lepiej pracuje. I myślę że dopóki faktycznie nie zacznie smolic holewek to nie ma co się przejmować. A jak poczujesz że się zagalopowal to go wtedy ustaw i już. Ja pracuje z czterema facetami w pokoju. Od niedawna mam koleżankę. Na początku jakby nie mogła się w nas wmieszać ale już się przystosowala... my gadamy wszystkim i żarty i poważnie i jakby tak ktoś z boku posłuchał toby mógł źle zinterpretować ale mnie to nie obchodzi. Ważne że ja wiem że to jest normalne i że jestem w porządku. Moj M niedawno poznał całą ekipę i był pod głębokim wrażeniem bo ekipę mam naprawdę przednią. A siedzę razem z kierownikiem i zastępca

@roxie123 ale sie ciesze [emoji4]wygralas ta wojne w koncu[emoji5]

@Frezja_1 staram sie nie zapominac ,dzis moje hormony porzadnie mi o tym przypominaja.[emoji6][emoji29]

Dzien beksy uwazam za otwarty.
Sprzatalam od 8.30 ,ok 12 zaczelam robic obiad,zawiozlam na budowe,zrobilam zakupy i wlansie wrocilam.
Padam.
Posprzatalam tylko kuchnie i to nie w 100% bo w szufladach nie,ale unylam lodowke,lazienke i tyle.
Podlogi dalej brudne,kupa prasowania lezy tak jak i kurz.
Dodatkowo posprzeczalam sie z M ,ciagle jest dla mnie niemily.
I sie poryczalam ,a potem taka czerwona i zaryczana poszlam po te zakupy.
Szczerze nic mi sie juz nie chce ,jestem wykonczona i wkurzona ,ze nie zrobilam tych porzadkow[emoji29]
Chyba ide dalej beczec.
Przepraszam ,wyzalilam sie i uciekam dalej w moja samotnosc.
Nie moge sie doczekac az Asia sie urodzi,w koncu nie bede sama[emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 tule ciepło wiem jak to jest znam to uczucie kiedy bliska osoba sprawia nam ból i ciężko się wtedy funkcjonuje też tak czasem miewam i też płacze wtedy trzymaj się jakoś.

@hona a teraz doczytałam dokładniej kiedyś miałam trochę podobna sytuację tylko ze nie w pracy okazało się że źle te sygnały odebrałam a chodziło o zwykła sympatię może pogadaj z tym kolegą tak szczerze o co mu chodzi tak naprawdę jeśli czujesz ze coś nie ten teges żeby nie było niedomówień.

reklama
Dlaczego w życiu jest tak , że wtedy kiedy się kogoś potrzebuje drugiej bliskiej osoby zazwyczaj jest tak , że człowiek zostaje sam jak palec?????

Do góry