reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Juuupi jest @ !!!! Przyszła sobie właśnie jak wstałam [emoji6] już dawno się tak z niej nie cieszyłam 37dc matko moja...mam nadzieję ze to tylko jednorazowo [emoji4]

@Funia90 już zaraz zrobię fotke :) Ale dam na prywatny bo tu nie mogę ze względu ze że prezent ma zdjęcie Nuni
Ja tez nie śpię już na imprezę koło 5 i nic nie wypije bo muszę przeciwbólowe bo nie wytrwam hehe mój tato dziś przylatuje na 2 tyg powiem Wam ze czasami mnie tak denerwuje ale stęskniłam się teraz az 4 mies nie byl w domu zazwyczaj co 2 przelatuje. A Ty się tam nie przemeczaj kurde no [emoji8]
@mamcia2014 najgorsze te telefony właśnie, mój wujek tak ma bo jeździ tirem i zadzwonią i trzeba jechać

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 no każdy ma inny gust co do smaków; ) Ja jadłam pierwszy raz .

@roxie123 no mój mąż też jeździ ale nie tirem też ciężarówka ale tzw solowka takie mniejsze krótsze ciężarowe auto. Chłodnia jeździ wozi lody mięso. Dziś ma kurs na Warszawę Łódź i na końcu Kraków to późno wróci.

Dziś na śniadanko zacierki na mleku lubię mleczne zupy na śniadanie jeść.

@Ewarut moze jakas zupke zrob, bedzie lzej, skoro pozniej posiedzicie przy grillu.
Ja dzis robie zapiekanke z palek z kurczaka z ryzem i pieczarkami.:)
@Funia90 ty to aktywna jesteś kobitka. Super, tylko nie zapominaj, ze jestes w ciazy.:laugh2:
@roxie123 hurra masz pierwszy dzien wrzesniowego cyklu. A kiedy masz ten wyjazd rocznicowy? Zreszta teraz jak bedzie seksik co 2-3dni to nic nie przegapisz. Cykl mogl Ci sie przedluzyc na skutek stresu. No, ale w końcu jest, co świadczy o tym, ze owulka byla jednak.po 20 dc tak jak wskazywaly testy.

@hona skoro kolega na poziomie to... niewinny flircik jeszcze nikomu nie zaszkodzil. Ja nie mowie, zebys mu robila nadzieje, ale korzystaj z jego sympatii, to milo Łechce nasze Ego -Ciebie jeszcze bardziej uskrzydli, to i maz skorzysta;).
@mamcia2014 bierz sprawy w swoje rece z mieszkaniem. Zadzwon do ciotki i zapytaj wprost, czy jest jeszcze zainteresowana.
@zosiak ja tez mysle, ze pogoda bedzie lepsza, niz to pokazuja w necie. Na pewno bedzie cudownie. Juz Ci zazdroszczę.

Dziewczynki a czy psychiatra zawsze leczy tabsami, czy mozna isc na psychoterapię, bez lekow, tylko rozmowa.?
Buźki:biggrin2:

@Frezja_1 no chyba tak zrobię chociaż wolałabym żeby mama z nią pogadala bo to jednak mieszkanie mamy i taty a ja dzwoniłam już 2 razy do niej .

Pogadam z mamą niech też coś zadziała cały czas mam wrażenie że tylko mi na tym zależy jak coś ciekawego znajdę to albo tata się wycofał albo teraz mama nie chce zadzwonić w tej sprawie ehhh

@Frezja_1 no w końcu [emoji4] wyjazd przeniosłam na 16go września bo 15go mamy rocznicę a 9 było zajęte no i w sumie będzie jakoś 22dc ale co tam akurat nie bede myśleć że coś tam się dzieje czy nie [emoji4]wg za dużo mam na głowie w tym mies postanowiłam odpuścić bo potem wszystko do tyłu sexy beda pójdę na podgląd czy wg jest ow no i niech się dzieje co chce [emoji4]
Moja siostra chodziła do psychologa bez tabsow gadała z nia tylko . No ona mdlala strasznie na tle nerwowym na widok krwi i wg no i chodziła żeby ja baba do miesiączki przygotowała no i siostra jak dostała @ to na luzie i wg normalnie podeszła nic jej się nie działo. Także coś te rozmowy dają [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 jeśli chodzi o psychoterapię to na mój rozum odbywa się ona z psychologiem psycholog jest od rozmowy a psychiatra może przepisać leki chyba że uzna że to nie konieczne .

Witajcie dziewczyny :) po całych pierwszych 4 dniach pracy po dłuuuugiej przerwie odespałam chyba poranne pobudki - dopiero się obudziłam [emoji14] aż byłam w szoku jak zobaczyłam godzinę bo wczoraj po powrocie z pracy spalam w dzień 2 h [emoji14] wieczna senność nastała, organizm ma szok :D ale nic, nie było tak źle, dzieciaki kochane, rodzinę fajnie mnie przyjęli więc na to narzekać nie mogę :) teraz pewnie też kawka, bo całą ciążę nie mogłam nawet na nią patrzeć [emoji14]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 jeżeli nie potrzeba leków to lepiej iść do psychologa niż do psychiatry. Oczywiście są psychiatrzy którzy jednocześnie są psychoterapeutami ale to nie wszyscy. Mój np był też psychoterapeutą jak i seksuologiem, ale że ja miałam już swoją psycholog to do niego chodziłam tylko po receptę. Wizyta trwałą 40 minut więc to też nie było tak że recepta i do domu tylko przeprowadza wywiad, rozmawia doradza itp w sumie też taka trochę terapia. Więc u mnie właśnie tak to wyglądało, tyle że ja chodzę prywatnie nie wiem jak jest na NFZ. Chociaż moja ciotka od lat leczy się u psychiatrów państwowo i jedyne co to jej leki przepisują a żaden nie zaproponował terapii :/ Mój natomiast cały czas powtarzał że terapia jest najważniejsza a leki mają tylko pomagać ale one nie wyleczą problemu. Czyli tak jak wszędzie lekarz lekarzowi nierówny.

reklama
@mamcia2014 my bardzo lubimy bataty, mniam :) przykre to jest jak się nastawisz na to, że mąż będzie a tu klops, bo musi jechać do pracy.

@hona ja bardzo nie lubie takich sytucji. Zawsze się bałam i boje nadal i proszę Boga żebym nie zbłądziła w tej kwestii. Najpierw niewinna sympatia, potem adorowanie, w tym czasie jakieś nieporozumienie z mężem, kolega prawi komplementy i może to się przerodzić w coś niebezpiecznego. Zgadzam się z @Frezja_1, że to może być fajne jak ktoś inny oprócz męża patrzy "przyjaznym" okiem na nas ale równie niebezpieczne to jest :)

@roxie123 juhu, nareszcie :) walczymy dalej :) udanej imprezy :)

@zosiak nawet jak nie będzie upałów pogodowych to wam życzę ognistych zbliżen :) nie myśl co będzie bo będzie na pewno rewelacyjnie :)

@Frezja_1 leczenie nie zawsze jest powiązane z lekami, może być tylko "pogadanka'.

@Ewarut jak ja kocham pierogi ruskie :) mniammmmmmmmm

@Ania199 i co tam u Ciebie? Krwawisz?

Do góry