reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 ooo to zapij porzadnie te nieudane cykle,bo wiesz to pewnie ostatni cykl ,porzegnaj sie na okolo rok[emoji4]i jak dostaniesz wredote polaczona z kacem to juz Ci wspolczuje[emoji4]
No i wszystkoego najlepszego dla malutkiej[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 ooo to zapij porzadnie te nieudane cykle,bo wiesz to pewnie ostatni cykl ,porzegnaj sie na okolo rok[emoji4]i jak dostaniesz wredote polaczona z kacem to juz Ci wspolczuje[emoji4]
No i wszystkoego najlepszego dla malutkiej[emoji8]

Nie wiem czy będę mieć wene do picia się okaże [emoji4] jutro pokaże Wam prezent jaki kupiłam [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki jestescie kochane.Kolegi mi szkoda,chyba wyczul,ze moze mi sie wygadac,wyzalic,choc tak na prawde nigdy o zonie i sytuacji. Siedzimy we 4 w pokoju,jedna pani jest wiecznie " w trasie",kolega czasem wychodzi,wtedy nadarza sie sytuacja ,zagaduje ,czasem nawet nie wiem,jak mam sie zachowac.Oczywiscie nie mysle,aby tu mezowi rogi przyprawic,absolutnie:o:o
Choc,nie powiem,kolega fajny,inteligentny,ale oczywiscie nic z tych rzeczy.Moze troche zle odczytal moje intencje,ja dla wszystkich jestem mila przeciez,nie tylko dla niego.

Lece na spanie kochane,mialam gosci,wypilam,uwaga 3 browarki,a ze ja z tych malo litrazowych to szum w glowie potworny,ale jeszcze robota musi byc zrobiona;),maz juz czeka,wiec szybkie mycie i bara bara,nie na dzidziolka jeszcze ,ale dla przyjemnosci,a co,nam tez sie nalezy.

Dobranoc,buziam wszystkie.

Dzień dobry dziewczynki .
Wstałam puki młody śpi żeby kawkę wypić w spokoju .
No i nie wiem czy tata w końcu przyjedzie czy nie zadzwonię koło 9 i się zapytam.

Wczoraj zrobiłam frytki pieczone z batatow czyli słodkiej odmiany ziemniaków z dipem jogurtowym znalazłam przepis na necie bardzo smaczne a dip jogurtowy z serkiem feta to słodkie to słone ale bardzo mi smakowało.

Maz miał dziś mieć wolne ale w nocy szef zadzwonił że ma jechać jednak ehhh .

@roxie123 to czekam ,bo jestem ciekawa[emoji5]na ktora idziecie na imprezke?

@hona korzystajcie i cieszcie sie soba[emoji5]

@mamcia2014 mi akurat bataty nie podeszly ale ja np nie lubie tez mies w sosach z owocami wiec dla mnie ziemniak ma byc wytrawny[emoji4]

Ja dzis od 6.15 na naogach[emoji4]musze odsprzatac chate a potem zawiezc obiad na budowe M i tesciowi.
Po poludniu chyba wyskoczymy gdzies na miasto ze znajomymi o ile ni padne na twarz hehe

Witajcie dziewczynki :)
Nie ma to jak gorąca kawa z samego rana. Zaraz zakupy,sprzątnie , obiadek- tylko nie wiem co na ten obiad. Jak Ja nie lubię nie wiedzieć co mam ugotować.
M w pracy Ja siedzę z synem. Za oknem mgła, Ale przebija się słoneczko, więc myślę , że może po południu rozpalimy jakiegoś grilla i posiedzimy przy piwku :p

reklama
@Ewarut, jaaa, ale fajnie... uwielbiam patrzeć na takie malowanie. Wlasnie, nie denerwuje Ciebie jak przy robieniu paznokci patrzą Ci na ręce?
A przy moich to nie poszalałabyś teraz. Zwykły manicure. Za tydzień wrócą dzieci do przedszkola i żeby ich nie podrapać mam krótkie.
Powiem Ci, że nie , a to chyba dlatego , że siedzi na przeciwko mnie a nie stoi za plecami z tyłu , bo tego to nie lubię.

Do góry