reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ania199 to zależy gdzie niektóre punkty pracują ;) o wesele ...tylko nie skacz za dużo :p no dupka jak jest fajna rodzinna to wypisze to też zalezy :p jak jej powiesz ,że awaryjna sytuacja to wiesz powinna dać
@zosiak no ja mam na drugie Marta a od bierzmowania Joanna :) a moja córcia będzie Juleńka a syncio Ksawery :D ja już wszystko mam obstawione tylko nie ma jak dzieci robić bo nawet @ nie ma szlak :baffled:

reklama
Doczytałam z grubsza ;)
Męża mam w domu na noc to trochę się spieszę.
No musze przedzwonię do tych babek jeśli do niedzieli się nie pojawia .
Funia np widzisz to cie natchnelam do obiadu ;)

A co do tego tematu tabu typu psychiatra to ja też uczeszczam na wizyty a ile ludzi jest zawsze w przychodni jak są zapisy nie ma się czego wstydzic dziewczyny .

@hona jasne ,ze bede probowala,mam nadzieje,ze sie spierze[emoji5]niby kiecka z wyprzedazy za 2 albo 3 dyszki ale szkoda mi jej[emoji4]
I racja trzeba trenowac przed marchewrczka,choc moj M ciagle sie plami wiec przy nim mam trening[emoji4]
Kolege bym traktowala jak zwykle i udawala ,ze niczego nie widze.
Jak to nie pomoze a by Cie denerwowalo to zawsze mozna powiedziec wprost[emoji4]

@roxie123 ja po prostu nie wiem co ta malpa sobie z Ciebie robi:/
Ale mialas akcje hihi.
Musisz mowic wprost ,ze nie bardzo lubisz masaz i mycie bo najczesciej ludzie lubia i sie ciesza[emoji4]a fryzjer tez lubi wiedziec jak ktos nie lubi[emoji5]
To moja niunia bedzie w pewnym sensie miala po Tobie imie[emoji5]

@ivvonka co racja to racja,brudna ale mobilna.[emoji3]
A moje paznokcie jak na tym ucierpialy,caly lakier mi zlazl i brudne jak u menelki,jutro sie nimi zajme,dzis tylko umylam[emoji4]

@madzia0902 tez mi sie wydwalo tak z tym zwolnieniem od psychologa ale nie bylam pewna dlatego nie pisalam[emoji4]
Moja znajoma po stracie dziecka w 38 tyg byla pol roku na zwolnieniu od psychiatry ,az zaszla w kolejna ciaze.

@zosiak fajne te "wyglupy" musialy byc ,ze az bransoletka sie rozpadla[emoji39]
Mi sie podoba imie Zosia ale tak ma na imie Babcia P ,a ,ze jego Mama sie nie dogaduje z tesciowa to bylaby zla ,ze wnusia ma po niej imie[emoji4]
U mnie bedzie Asiula ,tak jak Roxie mowi[emoji5]
A na trzecie imie mam Aniela.
Na drugie zlozylo sie tak ,ze mam po tesciowej hahah Danusia.
Moja siostra chce dac na imie Maja,rodzi za miesiac.
Teraz to bardzo popularne imie[emoji4]

@Ania199 gratulacje[emoji5]jak bylo plamienie to jedz na ip niech dadza leki i zajrza.

@Frezja_1 poszla robic swoje i to juz[emoji5]

Ja dzis przed praca mialam bol glowy,przeszlo dopiero jak sie drzemnelam po pracy[emoji4]ale jakas padnieta jestem po tym tygodniu:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry