reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Roxie kolezanka jest z swietokrzyskiego i leczyla sie w krakowie u fachowcow z wyzszej polki a ja ze slaska ;) a tak apropo to tez mi sie to imie podoba tylko ze ja inaczej mam na pierwsze Zosia mam na trzecie chcialam tak dac coreczce ale chyba nie bardzo bo juz kuzynka tak dala dziecku na imie ale imie ekstra dla dziewczynki

@zosiak to ja nie wiem czemu nie mają wpływu i nie działają kiedy tak się dzieje smutne to :<
O to zaskoczenie hehe :D a ja byłam przekonana ,że masz na imię Zosia :D

od bierzmowania to imie mi sie podoba dlatego ze sophie oznacza madrosc :) i tak zostalam zosia:)
Podobalo mi sie tez Maja to moja sister 2 lata temu skradla i juz teraz nie mam pomyslu dla dziewczynki bo zakladam ze bede miec dziecko a chcialabym kobitke;)
A co u pozostalych @Funia90 a Ty juz imie masz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Ewarut, jaaa, ale fajnie... uwielbiam patrzeć na takie malowanie. Wlasnie, nie denerwuje Ciebie jak przy robieniu paznokci patrzą Ci na ręce?
A przy moich to nie poszalałabyś teraz. Zwykły manicure. Za tydzień wrócą dzieci do przedszkola i żeby ich nie podrapać mam krótkie.

reklama
Do góry