reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewarut psycholog i psychiatra to nie jest jedno bo psycholog jest po studiach humanistycznych a psychiatra musi normalnie medycynę skończyć :) Ja chodziłam rok do psychiatry więc ogólnie też polecam haha ogólnie to szkoda że w Polsce dbanie o zdrowie psychiczne traktuje się po macoszemu i zazwyczaj jest to temat tabu.

reklama
@zosiak rozumiem Cię ...ale u Ciebie lekarze bardzo długo zwlekali z tego co pamiętam ;/
Nie wierze ,że nie da się nic zrobić kurde jak jest cp ...jak się szybko wykryje to co lekarze nie są w stanie cic a nic zrobić ? ja nie wiem eh :<
@ivvonka nie cierpie chodzić do fryzjera haha ale potrzebowałam już :) z tym ,że proces rozjaśniania był długotrwały co mnie wykończyło ...jestem tak zmęczona jakbym nie wiem co dzisiaj robiła .
@Ewarut ja sobie paznkocie sama robie albo siostra , mamy w domu lampe itd więc czasami sobie robie bo lubię paznokcie ....teraz miałam długą przerwe bo mi płytka poleciała troche i się łamały ale na rocznicę sobie zrobię :)

Ehh ta dziewczyna tez tak miala i tez jej rozwalilo jajowod tylko jej juz usuneli chyba nie da sie jak widzisz ona tez sprawy nie bagatelizowala bo jest po jednym poronieniu i po biochemicznej i teraz cp nie wiem dlaczego tak sie dzieje.:/ zazwyczaj lekarze u nas kiepsko dzialaja powinni wczesniej takie cos wykrywac podejrzewac obserwowac jak widza ze nie ma pecherzyka to jiz im powinno cos dac do myslenia i po becie po plamieniu.
@roxie123 ktory to jiz dzien nie masz??? bierzesz cos na wywolanie? Kiedy rocznica;) ktora?

@Ewarut psycholog i psychiatra to nie jest jedno bo psycholog jest po studiach humanistycznych a psychiatra musi normalnie medycynę skończyć :) Ja chodziłam rok do psychiatry więc ogólnie też polecam haha ogólnie to szkoda że w Polsce dbanie o zdrowie psychiczne traktuje się po macoszemu i zazwyczaj jest to temat tabu.
Wydaje mi się że ludzi w Polsce przeraża to słowo psychiatra , a przecież to lekarz jak każdy inny... Ze mnie w pracy sie śmiali i z mojego męża jak wyszło na jaw , że dostajemy L4 z kliniki niepłodności .. ale cóz zycie Nas do tego zmusiło a po drugie żaden to wstyd to walka o swoje marzenia , ale kto tego nie przeżył nie zrozumie... dlatego teraz zreszta i przedtem psychiatra mi nie straszny.

@roxie123- JA tez jestem samoukiem .... powiem Ci , ze to bardzo mnie uspokaja, praca przy tym ... Moj mąz mówi , że widzi wtedy we mnie pełne skupienie i boi sie odezwać hahahaha to nie nwiem czy grozna mina czy taka skupiona jestem faktycznie :p

@Ewarut ja to nie umiem sobie przedłużyć jeszcze ale wystarczy mi na naturalnych :D
@zosiak Zosiu może faktycznie u Was ta służba zdrowia taka olewcza ;/ o nie umiem się wypowiedzieć eh ... Zosiu < podoba mi się Twoje imie > moje ostatnie cykle 28-30 dzisiaj 36dc ... także nerwy mam ;/ ale może przyjdzie bo ja @ wyczuwam po sexach hahaha wiem co i jak :D rocznica 15go września już 5 lat po ślubie

reklama
roxie123 niBu tak ale zauwazyla po drodze jak wracalismy delikatne plamienie do lekarza tez sie dzis nie dodzwonilam :/ wczesniej sie zdaje mialam mdlosci a teraz nic chyba ze czasem a ostatnio mi lekarz powiedzial ze pewnie dlatego ze puste to nie mam objawow :)

Do góry