reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zaplacilam wiec nie ma odwrotu dziewczyny uwazajcie na ta cp kurcze kolezanka mojego kuzyna wczoraj trafila do szpitala z peknietym jajowodem usuneli jej a drugi jest nie drozny tak jej wspolczuje:(

reklama
@Ewarut zapislam sobie[emoji4]ale licze na to ,ze zejdzie[emoji6]albo naiwna jestem hehe

@zosiak bedzie dobrze mowie Ci[emoji5]bylam we Wloszech w drugiej polowie pazdziernika i mialo byc tak sobie a upaly byly,nie mowiac o cieplej wodzie.
Moim zdaniem bedzie cieplej niz piszesz[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90
1503672721-aaaaaa.png
tak wygląda musi być żółty bo są różne kolory i ich zastosowanie.
@zosiak- kobietko jedź zmiana klimatu dobrze zrobi...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut jak uważasz pewnie ze kombinuj [emoji4] ...na Twoim miejscu cała uwagę poswiecilabym dziecku i cieszyła sie tym co mam. Nie załamuj się będzie dobrze
@Funia90 musiałam zabić czas...no i zmiane jakaś potrzebowałam chociaż taka [emoji4] Ty to masz przygody...dobrze ze jeszcze nie masz takiego brzucholka jak Ci dorobilam bo już to widzę ... stojąca przed maską samochodu ledwo chodząca mamusia [emoji23] wiesz ile chopow by się zleciało hahaha
@zosiak biedna : ( dlatego ja tak bete badam jak nic na usg nie ma wtedy można reagować jakoś wcześniej

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a nie myslałyście o zamkniętym wątku do bardziej prywatnych spraw

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na moje to nie zbyt dobry pomysl zawsze ktos nowy tu sie zjawia.
Zreszta jest to malo kto tam sie udziela

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 glowa zresetowana troszke?[emoji4]bo wlosy na pewno[emoji4]

A mnie jak grzebalam pod maska to zaczepil tylko rumun z perfumami,musialam dziada gonic[emoji23]

@Ewarut wydaje mi sie ,ze to bez sensu.
Nigdy zadna nowa osoba nie jest tu pominieta,a tak jak zaczniemy pisac o pierdolach na innym watku to tutaj nie bedzie nam sie chcialo wchodzic.
Ja np zanim sie tu odezwalam to przeczytalam 500 stron i zapoznalam sie z dziewczynami,pomyslalam ,ze jest tu przyjemna atmosfera i sie odezwlam.
I wiesz jak ktos nie chce sie odzywac to czyta sobie i np wie,ze u ktorejs bylo zle a jest dobrze i to na pewno buduje[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki
Alez Wy duzo piszecie.
Roxie ja pikole ,co za wredna malpa,co ona sobie mysli?

Funia szkoda zmarnowac ubrania,jak mozesz to probuje odplamic.To moze byc niezly trening przed proba doprania ubran dzidziolka ,te wszystkie marcheweczki,jabluszka,soczki,to dopiero cholerstwo do sprania.

Ivvonka draze temat dalej,z ktorej strony Wawy?Ja tez niedaleko do stolicy,60 km.

Witam nowe mamy Aniolkow, swiatelka dla iskierek (*)(*)(*)

Robilam dzis homocysteine,ale wynikow jeszcze nie ma,cos mi sie wydaje,ze beda dopiero w poniedzialek.Zagladam co chwile w nadziei,ze sa.Az mam nerwa.Wczoraj poszalelismy z mezem i choc do tych dni jeszcze jakies 3 to my juz dzialamy :D:D:D
Jakas taka troche radosc mnie ogarnia,czuje jakies motylki w brzuchu.Dzis dwie osoby mi powiedzialy,ze kwitne,buzia rozprominiona itd :-D Jak tu sie nie cieszyc.Jeszcze tylko ta homocysteina mi sen z powiek spedza,ale mam nadzieje,ze zaczela spadac.
Dziewczynki,wiecie co,musze to komus powiedziec,bo oszaleje.Raczej sobie nie wmawiam,bo zwykle potrafie takie sytuacje ocenic chlodnym okiem.Kolega z pracy od pewnego czasu jakos dziwnie mnie traktuje,robi to bardzo dyskretnie,ale wydaje mi sie,ze mnie podrywa :szok: Wie oczywiscie ,ze mam meza i dziecko,ale ja nie moge sie pozbyc tego przedziwnego przeczucia.Wiem,ze jego malzenstwo jest praktycznie skonczone,choc on nadal nosi obraczke na palcu.Echh,zycie:(

Do góry