D
Deleted member 170039
Gość
Kurcze Roxie wspolczuje pogoda i leki zrobily swoje cykl Ci sie rozregulowal jak mi naszczescie lot mi to przyspoeszyl i zmiana klimatu a ja dzisiaj bylam wakacje zarezerwowac wybralam te Zacyntos ale bez opcji wyzywienia gdyz w hotelu to my tylko nocowac bedziemy w ogole to strasznie drogo wychodza takie wyjazdy ehh ale moze to ostatni wypad taki nasz mam nadzieje szarpnelibysmy sie na cos drozszego ale mam studia do zaplaty ktore nie malo kosztuja:/ najgorsze ze w tym okresoe dostane prawd okres chyba ze znowu sie cos popsuje no ale terminu juz nie moge zmienic i moj maz tez nie :/
Dziewczyny a tak w ogole wczoraj mialam dola w ogole ciagle chodze z zaslonoetym brzuchem bo mam duza blizne po laparoskopii niestety co spojrze to mi sie wyc chce nie wiem jak bedzie na wakacjach ale pewnie bede w koszulkach chodzic bo po prostu sie tego wstydze ;(
Dziewczyny a tak w ogole wczoraj mialam dola w ogole ciagle chodze z zaslonoetym brzuchem bo mam duza blizne po laparoskopii niestety co spojrze to mi sie wyc chce nie wiem jak bedzie na wakacjach ale pewnie bede w koszulkach chodzic bo po prostu sie tego wstydze ;(
Ostatnio edytowane przez moderatora: