reklama
ivvonka
Fanka BB :)
@AgaB33 nie wariujesz. Potrzeba po takich przejściach trochę czasu żeby jako tako dojść do siebie. Mało kto ma tak, że straci ciążę i po miesiącu już działa na pełnych obrotach, ma zapał do wszystkiego i jest mu lekko na duszy. To trzeba czasu. Jak jest Ci źle to płacz, krzycz, pisz a my tu jakoś razem będziemy pocieszać, wspierać i te czarne chmury przeganiać. Co do Usg. Ja to z tych, co muszą wiedzieć żeby spać spokojnie. Pewnie bym poszła i sprawdziła u innego lekarza.
Hej, już jak mnie wywołałaś, to się melduję@roxie123 bedzie owu ,nie wybiegajmy az tak w przyszlosc[emoji4]
Musi byc w koncu dziewczynki dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]
Przesylam fluidki ciazowe[emoji5]
@Calineczka24 zasnelas czy cus?wczoraj Cie nie bylo ani dzis[emoji4]
@Baslan @hajmal jak Wasze brzusie[emoji5]?jak sie czujecie?pazdziernik niedlugo[emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas ok, brzucho coraz większy, przygotowania mają się prawie ku końcowi Pozostaje tylko czekać Cukrzyca póki co też opanowana i narazie cały czas działam z dietą, plus tego jest taki że przytyłam niecałe 7 kg, a jestem w połowie 34 tc A z trochę gorszych wieści, to chyba przypałetała mi się jakaś infekcja od niepamiętnych czasów, dobrze że we wtorek wizyta, to zobaczymy co gin powie.
Zosiu Ty jesteś taką laską, że ta blizna na pewno Cię nie oszpeca Na wakacjach masz śmigać w bikini i koniec kropka!Kurcze Roxie wspolczuje pogoda i leki zrobily swoje cykl Ci sie rozregulowal jak mi naszczescie lot mi to przyspoeszyl i zmiana klimatu a ja dzisiaj bylam wakacje zarezerwowac wybralam te Zacyntos ale bez opcji wyzywienia gdyz w hotelu to my tylko nocowac bedziemy w ogole to strasznie drogo wychodza takie wyjazdy ehh ale moze to ostatni wypad taki nasz mam nadzieje szarpnelibysmy sie na cos drozszego ale mam studia do zaplaty ktore nie malo kosztuja:/ najgorsze ze w tym okresoe dostane prawd okres chyba ze znowu sie cos popsuje no ale terminu juz nie moge zmienic i moj maz tez nie :/
Dziewczyny a tak w ogole wczoraj mialam dola w ogole ciagle chodze z zaslonoetym brzuchem bo mam duza blizne po laparoskopii niestety co spojrze to mi sie wyc chce nie wiem jak bedzie na wakacjach ale pewnie bede w koszulkach chodzic bo po prostu sie tego wstydze ;(
@hona super wieści, działajcie
Kochane staraczki głowa do góry, nie ten cykl to następny, a jak nie to kolejny. Mi też długo zeszło ze staraniami, praktycznie 1,5 roku od poronienia i cykle też miałam porypane i w sumie długie, bo średnio 40 dniowe. Ciąża przyszła w najmniej spodziewanym momencie, ba ja z góry założyłam, że się nie uda i nawet umowilam się na monitoring, a tu szok Spokojnie każda się doczeka, cierpliwości
Olasec
No i w nocy przyszła franca. Leje się że mnie bardzo. Najbardziej jestem w szoku bo pierwszy raz od porodu bolą mnie piersi przy okresie i przed. Przed porodem zawsze mnie bolały a po porodzie nie aż do tego okresu. Smutno mi, że się nie udało. Ale widocznie tak miało być i może lepiej, że po poronieniu jednak okres jest.
@roxie123 a u Ciebie jak?
@roxie123 a u Ciebie jak?
Ewarut
Witajcie dziewczyny.
@Lido- marcoweczek nie wspominam dobrze szczerze mówiąc. Pamiętam Cię stamtąd. Przykro mi ,że tak się stało również u Ciebie. Przytulam.
A tak ogólnie to pokłóciłam się wczoraj z mężem. Ja nie jestem w stanie o tym nie myśleć . Wiem że to była wczesna ciąża , ale moje dziecko żyło we mnie i umarło. A on mówi że to płód. I Ja wybychłam . Nie to nie płód to dziecko któremu biło serduszko a umarło we mnie. Ty nawet nie wiesz jak się czuje- jak jakaś umieralnia. Zaczęłam wyć, kazałam mu zakończyć ten temat i nie rozmawiać ze mną na ten temat. Mam wrażenie że jego to obeszło albo tak gra. Nie wiem , ale było wczoraj gorąco.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Lido- marcoweczek nie wspominam dobrze szczerze mówiąc. Pamiętam Cię stamtąd. Przykro mi ,że tak się stało również u Ciebie. Przytulam.
A tak ogólnie to pokłóciłam się wczoraj z mężem. Ja nie jestem w stanie o tym nie myśleć . Wiem że to była wczesna ciąża , ale moje dziecko żyło we mnie i umarło. A on mówi że to płód. I Ja wybychłam . Nie to nie płód to dziecko któremu biło serduszko a umarło we mnie. Ty nawet nie wiesz jak się czuje- jak jakaś umieralnia. Zaczęłam wyć, kazałam mu zakończyć ten temat i nie rozmawiać ze mną na ten temat. Mam wrażenie że jego to obeszło albo tak gra. Nie wiem , ale było wczoraj gorąco.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
Czesc dziewczynki[emoji5]
Ja tez zamawialam po 50 owulacyjnych plus ciazowe zawsze do tego hehe[emoji4]
@zosiak bardzo dobrze,ze zamowiliscie wczasy,nie ma co sobie zalowac[emoji5]odpoczniecie,pobedziecie razem i to Was napedzi,a poza tym to Wam sie nalezy za rozlake[emoji4]
@Marika92 nie plakusiaj[emoji8][emoji8][emoji8]ulozy sie [emoji5]
@Lido ja tam lubie dlugie posty[emoji4]
Mozesz pisac tak dlugie jak chcesz,byle bylo o czym czytac hehe[emoji5]
A forum jest wlasnie od wyzalania[emoji4]
@hona cudowne wiadomosci[emoji5]ale sie ciesze ,to nic tylko dzialajcie[emoji5]
@Frezja_1 dzis pewnie bedzie pozytyw,najpozniej wieczorem[emoji4]
@Katarina91 wszystkiego najlepszego kochana[emoji8][emoji8][emoji8]
Gratulacje[emoji4]
Bedziecie pokoiczek szykowac dla malenstwa?
@mamcia2014 ja lubie spaghetii to tez sie wpraszam[emoji39]
@AgaB33 ja bym Ci poradzila isc prywatnie na usg,po poronieniu to nie sa przelewki i zbadaj bhcg czy spadlo ,jest taka bardzo rzadka choroba kosmowczak ,inaczej mowiac tak kosmowki,i gdyby tfu,tfu cos to beta nie spada a nawet rosnie.
Koniecznie to sprawdz i usg do tego musi byc.
Plus wizyta po pierwszej miesiaczce.
Niestety jesli chodzi o psychike to potrzebujesz troszke czasu.
Spruboj sie jakos zrelaksowac .
Pomyslec ,ze musisz byc dzielna dla nastepnej dzidzi[emoji5]
@roxie123 mam nadzieje kochana ,ze wredota dzis przyjedzie lub juz przyjechala[emoji4]
@Baslan piekna waga[emoji4]ale dieta i pilnowanie posilkow robia swoje[emoji4]
Imie wybrane dla Corci?
Wyprawka gotowa?za pare tygodni to juz jak na szpilkach bedziecie siedziec[emoji4]
@Olasec z jedenej strony mi przykro,ale z drugiej jak miala przyjsc to lepiej ,ze juz[emoji4]takze nowy cykl i nowe nadzieje[emoji4]
@Ewarut faceci niestety nieco inaczej czasem podchodza do pewnych rzeczy:/ przez co szybciej dochodza do siebie po stracie.
Przykre to jest,ale oni czesto tak maja,nie czuja tego,nie rozumieja[emoji53]
Zycze Ci duZo wytrwalosci i spokoju[emoji8]
Ja wlansie kawke pije ,jade dzis do kolezanki posiedziec.
Takze odezwe sie pozniej jak bede w pracy i sie tam ogarne[emoji5]
Milego przedpoludnia wszystkim
Ja tez zamawialam po 50 owulacyjnych plus ciazowe zawsze do tego hehe[emoji4]
@zosiak bardzo dobrze,ze zamowiliscie wczasy,nie ma co sobie zalowac[emoji5]odpoczniecie,pobedziecie razem i to Was napedzi,a poza tym to Wam sie nalezy za rozlake[emoji4]
@Marika92 nie plakusiaj[emoji8][emoji8][emoji8]ulozy sie [emoji5]
@Lido ja tam lubie dlugie posty[emoji4]
Mozesz pisac tak dlugie jak chcesz,byle bylo o czym czytac hehe[emoji5]
A forum jest wlasnie od wyzalania[emoji4]
@hona cudowne wiadomosci[emoji5]ale sie ciesze ,to nic tylko dzialajcie[emoji5]
@Frezja_1 dzis pewnie bedzie pozytyw,najpozniej wieczorem[emoji4]
@Katarina91 wszystkiego najlepszego kochana[emoji8][emoji8][emoji8]
Gratulacje[emoji4]
Bedziecie pokoiczek szykowac dla malenstwa?
@mamcia2014 ja lubie spaghetii to tez sie wpraszam[emoji39]
@AgaB33 ja bym Ci poradzila isc prywatnie na usg,po poronieniu to nie sa przelewki i zbadaj bhcg czy spadlo ,jest taka bardzo rzadka choroba kosmowczak ,inaczej mowiac tak kosmowki,i gdyby tfu,tfu cos to beta nie spada a nawet rosnie.
Koniecznie to sprawdz i usg do tego musi byc.
Plus wizyta po pierwszej miesiaczce.
Niestety jesli chodzi o psychike to potrzebujesz troszke czasu.
Spruboj sie jakos zrelaksowac .
Pomyslec ,ze musisz byc dzielna dla nastepnej dzidzi[emoji5]
@roxie123 mam nadzieje kochana ,ze wredota dzis przyjedzie lub juz przyjechala[emoji4]
@Baslan piekna waga[emoji4]ale dieta i pilnowanie posilkow robia swoje[emoji4]
Imie wybrane dla Corci?
Wyprawka gotowa?za pare tygodni to juz jak na szpilkach bedziecie siedziec[emoji4]
@Olasec z jedenej strony mi przykro,ale z drugiej jak miala przyjsc to lepiej ,ze juz[emoji4]takze nowy cykl i nowe nadzieje[emoji4]
@Ewarut faceci niestety nieco inaczej czasem podchodza do pewnych rzeczy:/ przez co szybciej dochodza do siebie po stracie.
Przykre to jest,ale oni czesto tak maja,nie czuja tego,nie rozumieja[emoji53]
Zycze Ci duZo wytrwalosci i spokoju[emoji8]
Ja wlansie kawke pije ,jade dzis do kolezanki posiedziec.
Takze odezwe sie pozniej jak bede w pracy i sie tam ogarne[emoji5]
Milego przedpoludnia wszystkim
Ewarut
Chyba też muszę wybrać się na taką imprezę... Bo czuję że jest mi potrzebna...@Funia90 już jest ok wpadła koleżanka która też straciła dziecko.. Razem popłakałyśmy i razem też wypiłyśmy 0,7 haha a dziś obie na 8 do pracy ostatecznie "impreza" skończyła się o 1 w nocy także humor dziś na +
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli dziś dobry humor w pracy[emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my HUAWEI CAM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
reklama