reklama
Frezja_1
Fanka BB :)
Wiem i bardzo Cię rozumiem. z kazdym kolejnym cyklem dostajemy silniejszego kopa i coraz trudniej sie pozbierac.Olej też pije... zmęczona jestem wszystkim nic mi się nie chce o
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie test owulacyjny nieco rozowy ale nadal negatyw.
roxie123
Trzeba mieć ten cykl najpierw przy cyklach 28-30 a jutro 36 dc to zwariować można: (Wiem i bardzo Cię rozumiem. z kazdym kolejnym cyklem dostajemy silniejszego kopa i coraz trudniej sie pozbierac.
U mnie test owulacyjny nieco rozowy ale nadal negatyw.
Nie ufam do końca tym testom. Ja idę się oglądać jak w końcu będę miec co
Frezja_1
Ja tez nie do końca ufam tym testom, ale zakupilam chyba 50 wiec sie pobawie. Chcialam zobaczyc jak to sie ma do usg. Wczoraj pecherzyk mial 18mm jak w ciagu najblizszych dni nie bedzie pozytywu, to moze pojde podpatrzec czy pekl. Jeszcze sie zastanowie.Trzeba mieć ten cykl najpierw przy cyklach 28-30 a jutro 36 dc to zwariować można: (
Nie ufam do końca tym testom. Ja idę się oglądać jak w końcu będę miec co
Kurcze @roxie123 nie wiadomo co sie stalo, ze tak Ci sie wydluzyl cykl. @Funia90 pisala,ze komus wiesiolek zaburzyl cykl, wiec moze spróbuj bez niego. Na sluz wazne jest tez zeby duzo wody pić. Ale teraz wrzesień, a Ty od dwoch cykli mowilas, ze zajdziesz we wrześniu.
roxie123
Frezja wiesiolka odstawie . Testy też mi przyszły 50 [emoji23] bo tak się opłaca. Ja bym poszła zobaczyć czy pękł . Nie wiem co się stało...wczesniej też leki brałam i było ok dziewczyny leki biorą i tez jest ok . Hm pozostaje czekać .
We wrześniu... O ile zdarze...bo jak po takich cyrkach ow nie będzie? :/
We wrześniu... O ile zdarze...bo jak po takich cyrkach ow nie będzie? :/
Funia90
@roxie123 bedzie owu ,nie wybiegajmy az tak w przyszlosc[emoji4]
Musi byc w koncu dziewczynki dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]
Przesylam fluidki ciazowe[emoji5]
@Calineczka24 zasnelas czy cus?wczoraj Cie nie bylo ani dzis[emoji4]
@Baslan @hajmal jak Wasze brzusie[emoji5]?jak sie czujecie?pazdziernik niedlugo[emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Musi byc w koncu dziewczynki dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]
Przesylam fluidki ciazowe[emoji5]
@Calineczka24 zasnelas czy cus?wczoraj Cie nie bylo ani dzis[emoji4]
@Baslan @hajmal jak Wasze brzusie[emoji5]?jak sie czujecie?pazdziernik niedlugo[emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
@roxie, kurde kurde no... co jest grane? Pamiętam ze tez kiedyś miałam taki cykl, 40 dni prawie. Ponoć bezowulacyjny był u mnie.
@funia gratulacje ogromne! To już chyba dość tych nerwów w tej ciazy co?
Witam nowe mamy Aniołków i ściskam.
Ogólnie dużo piszecie, nie idzie nadrobić. Przepraszam..
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
@funia gratulacje ogromne! To już chyba dość tych nerwów w tej ciazy co?
Witam nowe mamy Aniołków i ściskam.
Ogólnie dużo piszecie, nie idzie nadrobić. Przepraszam..
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ivvonka
Dziewczynki, nosy w górę.
@Funia90 spokojnie, bo Asiulek będzie beksa, daj dziecinie przykład dobry. Poklep brzusio od cioci forumci.
Dziewuszki testerki. Tu jest front normalnie, kiecka w górę i idziemy. Popłakać, wypłakać i walczym dalej, panny, walczym. Wszystkie chwyty dozwolone.
Swoją drogą muszę testów owulacyjnych nakupić, żeby jakiekolwiek zdążyć zrobić. Bo jak tu jeszcze ostatni dzień cyklu się nie wykluł a już pierwszy, już drugi na tapecie to jak ja testować będę? Nie nadążysz panie, nie nadążysz.
@...Margotka9022... nie da się nadrobić. To jest niewykonalne.
@Funia90 spokojnie, bo Asiulek będzie beksa, daj dziecinie przykład dobry. Poklep brzusio od cioci forumci.
Dziewuszki testerki. Tu jest front normalnie, kiecka w górę i idziemy. Popłakać, wypłakać i walczym dalej, panny, walczym. Wszystkie chwyty dozwolone.
Swoją drogą muszę testów owulacyjnych nakupić, żeby jakiekolwiek zdążyć zrobić. Bo jak tu jeszcze ostatni dzień cyklu się nie wykluł a już pierwszy, już drugi na tapecie to jak ja testować będę? Nie nadążysz panie, nie nadążysz.
@...Margotka9022... nie da się nadrobić. To jest niewykonalne.