reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiem i bardzo Cię rozumiem. z kazdym kolejnym cyklem dostajemy silniejszego kopa i coraz trudniej sie pozbierac.
U mnie test owulacyjny nieco rozowy ale nadal negatyw.
Trzeba mieć ten cykl najpierw :( przy cyklach 28-30 a jutro 36 dc to zwariować można: (
Nie ufam do końca tym testom. Ja idę się oglądać jak w końcu będę miec co

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba mieć ten cykl najpierw :( przy cyklach 28-30 a jutro 36 dc to zwariować można: (
Nie ufam do końca tym testom. Ja idę się oglądać jak w końcu będę miec co

Ja tez nie do końca ufam tym testom, ale zakupilam chyba 50:D wiec sie pobawie. Chcialam zobaczyc jak to sie ma do usg. Wczoraj pecherzyk mial 18mm jak w ciagu najblizszych dni nie bedzie pozytywu, to moze pojde podpatrzec czy pekl. Jeszcze sie zastanowie.

Kurcze @roxie123 nie wiadomo co sie stalo, ze tak Ci sie wydluzyl cykl. @Funia90 pisala,ze komus wiesiolek zaburzyl cykl, wiec moze spróbuj bez niego. Na sluz wazne jest tez zeby duzo wody pić. Ale teraz wrzesień, a Ty od dwoch cykli mowilas, ze zajdziesz we wrześniu.:laugh2:

Frezja wiesiolka odstawie . Testy też mi przyszły 50 [emoji23] bo tak się opłaca. Ja bym poszła zobaczyć czy pękł . Nie wiem co się stało...wczesniej też leki brałam i było ok dziewczyny leki biorą i tez jest ok . Hm pozostaje czekać .
We wrześniu... O ile zdarze...bo jak po takich cyrkach ow nie będzie? :/

@roxie123 bedzie owu ,nie wybiegajmy az tak w przyszlosc[emoji4]
Musi byc w koncu dziewczynki dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]
Przesylam fluidki ciazowe[emoji5]

@Calineczka24 zasnelas czy cus?wczoraj Cie nie bylo ani dzis[emoji4]

@Baslan @hajmal jak Wasze brzusie[emoji5]?jak sie czujecie?pazdziernik niedlugo[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie, kurde kurde no... co jest grane? Pamiętam ze tez kiedyś miałam taki cykl, 40 dni prawie. Ponoć bezowulacyjny był u mnie.

@funia gratulacje ogromne! To już chyba dość tych nerwów w tej ciazy co?

Witam nowe mamy Aniołków i ściskam.

Ogólnie dużo piszecie, nie idzie nadrobić. Przepraszam..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki, nosy w górę.
@Funia90 spokojnie, bo Asiulek będzie beksa, daj dziecinie przykład dobry. ;) Poklep brzusio od cioci forumci.

Dziewuszki testerki. Tu jest front normalnie, kiecka w górę i idziemy. Popłakać, wypłakać i walczym dalej, panny, walczym. Wszystkie chwyty dozwolone.
Swoją drogą muszę testów owulacyjnych nakupić, żeby jakiekolwiek zdążyć zrobić. Bo jak tu jeszcze ostatni dzień cyklu się nie wykluł a już pierwszy, już drugi na tapecie to jak ja testować będę? Nie nadążysz panie, nie nadążysz.

@...Margotka9022... nie da się nadrobić. To jest niewykonalne.

Do góry